Sevgilim beni öptü, kötü hissediyorum

Didemzmeric

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
138
37
18
32
Merhaba ablalarım :)
Bugün beni pişman ettiren bir olay oldu. 15 yaşındayım henüz. Evet yaşım henüz bu tür şeylere yetmiyor diyebilirsiniz ama.. Her neyse bugün sinemada beni öptü hemde baya bi çok öptü dudağımdan..beni şuan kötü hissettiriyor ve pişman gibiyim kendimi saf hissedemiyorum. beni teselli edermisiniz lütfen.. yanlış birşeymi yaptım

"Baya bi çok" öptüyse namus gitmiş, geçmiş olsun.
Yapacak bir şey yok artık.

Git hemen dudagina yapis ve o öpücüğü geri al :)

aman sakın cici kız. O cocukla daha konusma. Al sana teselli.

Ben 20 yasindayken ve ileri miyop gozlukluyken, salak sevgilim gozluklerimi cikarip yuzumu severken beni opmek icin egilmis, ben de 6 derece kör gözlerimle sese doğru gidip çocuğun burnunu öpmüştüm.
O gün öpüşmek için çok erken olduğu dersini çıkarmıştım.
Belki sen de aynı dersi çıkarmışsındır.

Madem kötü hissedecektin kendini geri cekseydin o zaman anlardı istemedigini uzunca öpemezdi yapıcak bişey yok artık tepkini koyarsın bundan sonra

Ayy yeminle öldüm gülmekten gözümde canlanıp duruo

Istemiyo olsaydin kendini cekerdin. Olmuş bir kere. Tekrar etmemeye bak.Bende 15 16 yaslarindayken o zamanki sevgilimin gazabına ugramistim. Acimadim bastım tokati. Bide artistlik yapmıştı ''Peşinden gelecegimi saniyosan yaniliyosun. Bu masadan kalkarsan bi daha oturamazsin kızım'' diyerek. Haspam. 1 ay sonra karsilastik. Peşimden gelmedi adeta koştu. Ay bende kacmistim ya çocukluk işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…