Sevgilim beni öptü, kötü hissediyorum

Konu sahibininki normal değil tamam da, sizinkinin de normal olduğu söylenemez... 28 yaşında mi dişi olduğunuzu keşfettiniz?

Ay sanki kız tecavüze uğramış. Erkek arkadaşı da kendi yaşındaysa bir problem yok. Masum iki öpücük alt tarafı. Daha ileri gitmediğiniz sürece herhangi bir problem, yanlış olan bir durum yok.

yüz kere bin kere beğenmek istedim

İstemiyosan niye öpüştün?

Agzın dilin yok mu senin düşüncelerini söyleyemıyor musun karşındakine?

Bu yaşadıkların 15 yaşında olan biri için fazla sayılır ama kendini bu kadar da kötü hissetme.kendine ders çıkar bundan sonra daha dikkatli olup daha da ileriye gitmedikten sonra dert edecek bir durum olmaz.

Gercekten istemiyor musun yoksa ınsanlar ne der ne düşünür vs ayıplanır mıyım korkusu mu, utanç mı...

Baya bi mi öptü terbiyesize bak sen , azicik opse neyse de abartmis degil mi kötü çocuk o onla gezme iyi mi. Bir daha biri seni operken aklını yanında taşı ki o an pisman ol. Bir de uyusan iyi olur yarın okul açılıyor bön bön bakmayin sınıfta deli oluyorum.

Ay sanki kız tecavüze uğramış. Erkek arkadaşı da kendi yaşındaysa bir problem yok. Masum iki öpücük alt tarafı. Daha ileri gitmediğiniz sürece herhangi bir problem, yanlış olan bir durum yok.
Katılıyorum yoruma bende.
Yalnız kendi yaşıtysa daha ileri gitme ihtimalleri pek yok sanırım.
Taşlamayın kızı hemen heyecandan ne yapacağını bilememistir
İlk öpüşmesi 19 yasında biri olarak söylüyorum bende kezbandim

Ay şimdiki gençler uçmuş resmen. 15 yaş birde.

15 yaşında ben evde soğan ekmek yeyip cama hoh yapıp kalp çizerdim. Şimdikileri tebrik ediyorum.
Al benden de okadar.annem o yaşta bana elime bi tig ve renkli ipler veriyordu.örgü ogretiyordu :) neymiş komşunun kızı kocaman battaniye yapmış o rduklerinden.ne günlerdi ya saflık vardı.enazindan bende.baya saftirikmisim

Ne saftiriği ya çok masum. Benimde babannem elime verirdi. Ne güzel lifler örerdim tığ ile. Hala saklarım. Hatta mahallede komşunun kızları mahalledeki erkekle aşk yaşarken ben bunların karşısına geçip el işi yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…