- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
- Konu Sahibi Didemzmeric
-
Konu sahibininki normal değil tamam da, sizinkinin de normal olduğu söylenemez...Şimdi ki ergenleri gördükçe kendimi şu yaşımda bile kezban gibi hissediyorum.
Ben lisede kısacık süre çıktığım çocuğa beni arkadaş grubumdan ayırıyor diye sinir oluyordum. Ne aşkmış bende ki
Şimdikiler kuytu köşe arıyor. Ben 28 yaşımda keşfettim dişiliğimi.
yüz kere bin kere beğenmek istedimBen 20 yasindayken ve ileri miyop gozlukluyken, salak sevgilim gozluklerimi cikarip yuzumu severken beni opmek icin egilmis, ben de 6 derece kör gözlerimle sese doğru gidip çocuğun burnunu öpmüştüm.
O gün öpüşmek için çok erken olduğu dersini çıkarmıştım.
Belki sen de aynı dersi çıkarmışsındır.
Ay şimdiki gençler uçmuş resmen. 15 yaş birde.
15 yaşında ben evde soğan ekmek yeyip cama hoh yapıp kalp çizerdim. Şimdikileri tebrik ediyorum.
Benım ılk sevgılım ben 13 yaşındayken olmuştu:) 15 hıc de erken yas degıl
Katılıyorum yoruma bende.Ay sanki kız tecavüze uğramış. Erkek arkadaşı da kendi yaşındaysa bir problem yok. Masum iki öpücük alt tarafı. Daha ileri gitmediğiniz sürece herhangi bir problem, yanlış olan bir durum yok.
Al benden de okadar.annem o yaşta bana elime bi tig ve renkli ipler veriyordu.örgü ogretiyordu :) neymiş komşunun kızı kocaman battaniye yapmış o rduklerinden.ne günlerdi ya saflık vardı.enazindan bende.baya saftirikmisimAy şimdiki gençler uçmuş resmen. 15 yaş birde.
15 yaşında ben evde soğan ekmek yeyip cama hoh yapıp kalp çizerdim. Şimdikileri tebrik ediyorum.
Ne saftiriği ya çok masum.Al benden de okadar.annem o yaşta bana elime bi tig ve renkli ipler veriyordu.örgü ogretiyordu :) neymiş komşunun kızı kocaman battaniye yapmış o rduklerinden.ne günlerdi ya saflık vardı.enazindan bende.baya saftirikmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?