Sevgilim beni öptü, kötü hissediyorum

Kim sevgiliyle sinemaya gittiğinde öpüşmez ki Özellikle de gençler...
Bu arada kötü hissediyorsan kötü öpmüstür.

Sinemaya çok gitmiştim ama ben öpüşmemiştim..

Ama ben normalin dışında kalabilirim pek çok konuda :)

Konu sahibi 15 yaş erken bana göre sevgili olmak için de, öpüşmek için de.

Kötü hissettiğine göre istemediğin bir durumdu.
Sevgiline söyle rahatsız olduğunu bir daha yapmasın ne diyelim..

profıldekı yasında konundakı yasın tutmuyor
ıstemıyordun madem operken cekılseydın anlardı

15 yaşında sevgili edinmezseniz baya bi çok öpme sıkıntısı da olmaz.
Millet sınav derdinde, siz ne işlere bulaşıyorsunuz.
Tatmin etmeyin şu yaşta abazan milletini. Size yazık.
Kesinlikle .
Bir de nasil ki erken evliliğe kiziyoruz birebir ayni degil ama bu durum da dogru degil bir cok seyi erken yasiyorlar bir de okul hayati ikinci planda kalıyor hic dogru degil

Valla ben ilk sevgilimle ilk kez sinemaya gittigimde 18 yaşındaydım; saftrik bir şeydim masum masum film izlenecek saniyordum, çocuk üstüme çullanmıştı resmen o iki saat direndim, savaştım adeta, yine de ağzımı yüzümü salya içinde bırakmıştı hormonlu canavar o gün öğrendim bu ilginç gerçeği ama siz başarıyla atlatmışsınız, tebrik ederim.

Kesinlikle .
Bir de nasil ki erken evliliğe kiziyoruz birebir ayni degil ama bu durum da dogru degil bir cok seyi erken yasiyorlar bir de okul hayati ikinci planda kalıyor hic dogru degil

Bir taraftan da hala çocuk konu sahibi, kanunen de öyle. Tam emin değilim ama cinsel istismara kadar yolu var.
Sanki bir erkeğin cinsel açlığını gidermek çok büyük bir olaymış gibi kendilerini tanımadan atılıyorlar hayata erkenden.
Yazık

15 yaş nedir ya?
Öpüşmek için hazır hissetmediğine göre sevgili olaylarına da girmemelisin.
Senin şu an derslerine odaklanman gerekiyor.
Sınırlarını çiz bir daha kötü hissetme.

Ay gülmemi durduramıyorum. Gözlerimden yaşlar akıyor. Çok yaşa emi. . .

bu konu gerçek mi ya konu sahibi niye 22 görünüyor 15 ise 15 yaşında bir kız sevgili nasıl yaptı hadi yaptı sonra çocuk bunu öpünce buraya yazıp yorum almak nerden aklına geldi senin ya?
siz napıyonuz yeni nesiller ya bu ne acele (hayır ben de baya genç sayılırım aslında ama demek artık bunlar genç ben yaşlı)
ben 15 yaşında sevgili kelimesinin anlamını bilmezdim yav

Ayy yeminle öldüm gülmekten gözümde canlanıp duruo
Ay gülmemi durduramıyorum. Gözlerimden yaşlar akıyor. Çok yaşa emi. . .

Hem körsün hem öpüşeceğim diye çaba harcıyorsun değil mi ?
Gene çocuğun sıfatını az çok seçebilmişim, ya yabancı bi cisim karartı falan sanıp kırsaydım vurup çocuğun burnunu
Bunlar hep çocukluk işte

Şimdi ki ergenleri gördükçe kendimi şu yaşımda bile kezban gibi hissediyorum.
Ben lisede kısacık süre çıktığım çocuğa beni arkadaş grubumdan ayırıyor diye sinir oluyordum. Ne aşkmış bende ki

Şimdikiler kuytu köşe arıyor. Ben 28 yaşımda keşfettim dişiliğimi.

Uzunca optuyse sende karşılık verdin demek ki
Kötü hissetme normal şeyler ama yaşın küçük

Allah'tan korkup kuldan utanıyosan bi daha böyle bişey yapmazsın,yaptırmazsın o zaman Allah seni affeder. Ha korkmuyorum diyosan orası senin bileceğin iş.

Olmuş bir kere yapacak bir şey yok.

Etrafta bu kadar cinsel uyarıcı varken 15 bana küçük gelmedi. Küçük aslında ama bu dünyaya göre normal, maalesef.

Sana söyleyebileceğim tek şey, kendini kullandırtma.

Bunu söyleyen kişi de 15 yaşındayken güya tek aşkı tarafından öpülmüş bir kadın. Büyüdüm. Ve 18 yaşındaki birinin mastürbasyon anısı olduğum için çok gıcık oldum kendime. He pişman olmadım ama. Çünkü yaşadığımdan ders aldım.

"Sinemada öpüşmek" maziye daldım şuan İnşallah senin için önemli biridir, yok öylesine bir sevgiliyse ilk öpücüğün ziyan oldu pişman olursun ilerde...

ay hahahaha çok güldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…