- 14 Şubat 2010
- 90
- 23
- 98
- Konu Sahibi vespertine
-
dur bakalım daha kaç 35 der bir iki sene geçince o bastırır hadi hadi ne zaman evlencez diye keşke kafalar sabit kalsa ama nerde dünya dönüyor bi kereErkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz. İkimizinde yaşı 25. Her ilişkide olabileceği gibi ilişkimizin 3. yılında bir sürelik ayrıldık ama asla birbirimizi unutamadık. Başka insanlara birbirimize baktığımız gibi bakamadık ve tekrar çıkmaya başladık. İkimizinde okullarımız bitti ve işimiz var. Hemen şimdi değil ama 2-3 yıl sonra falan evlenmek istiyorum. Her genç kız gibi mutlu bir yuvam olsun istiyorum ama erkek arkadaşım illaki 35 yaşından önce evlenmem nokta diyip duruyor. Rest çekmek de işe yaramıyor neden diye sormak da. Lütfen özellikle ablalarım bana yardımcı olun. Ne yapmalıyım? Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Beni sevdiğinden hiç bir şüphem yok ama anlayamıyorum.
Ben de öyle düşünüyorum ama beni eşi olarak göremiyormuş. Bir takım sorular varmış kafasında. Ne olduğunu da söylemiyor. Açıklayabileceği kelimelere dökebileceği şeyler değilmiş.dur bakalım daha kaç 35 der bir iki sene geçince o bastırır hadi hadi ne zaman evlencez diye keşke kafalar sabit kalsa ama nerde dünya dönüyor bi kere
salla gitsin tek cümle ile,seni eşi olarak görmeyen adamı sen nasıl görceksin eşin olarak,erkeklerin klasik lafları ,yaa bi yürü git derdim yerinde olsam.Erkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz. İkimizinde yaşı 25. Her ilişkide olabileceği gibi ilişkimizin 3. yılında bir sürelik ayrıldık ama asla birbirimizi unutamadık. Başka insanlara birbirimize baktığımız gibi bakamadık ve tekrar çıkmaya başladık. İkimizinde okullarımız bitti ve işimiz var. Hemen şimdi değil ama 2-3 yıl sonra falan evlenmek istiyorum. Her genç kız gibi mutlu bir yuvam olsun istiyorum ama erkek arkadaşım illaki 35 yaşından önce evlenmem nokta diyip duruyor. Rest çekmek de işe yaramıyor neden diye sormak da. Lütfen özellikle ablalarım bana yardımcı olun. Ne yapmalıyım? Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Beni sevdiğinden hiç bir şüphem yok ama anlayamıyorum.
Bir kaç gün sonra gelen güncelleme: Günlerdir bu konuyu konuşuyoruz. Bir kaç yıl içinde hiç bir şekilde evlenme ihtimali olmadığını ve benim de üzülmeme dayanamadığını söyledi. Beni zaten eşi olarak hayal bile edemiyormuş. Dik durmaya çalışıyorum. Ayrıldık ama yinede beni merak ediyormuş. Böyle bir anda bitmesin diyor. Benimle konuşurken gözleri doluyor seni çok seviyorum falan diyor. Sevdiğini ben de biliyorum ama ya şimdi ya da sonra beni hayatının farklı yerlerinde göremiyor olması sorun değil mi?
Kesinlikle katılıyorum.dur bakalım daha kaç 35 der bir iki sene geçince o bastırır hadi hadi ne zaman evlencez diye keşke kafalar sabit kalsa ama nerde dünya dönüyor bi kere
seni eşi olarak göremiyorsa seninle evlenmeyi düşünmüyordur zaten... açık açık söylemiş benden sana hayır yok diyeBen de öyle düşünüyorum ama beni eşi olarak göremiyormuş. Bir takım sorular varmış kafasında. Ne olduğunu da söylemiyor. Açıklayabileceği kelimelere dökebileceği şeyler değilmiş.
seni eşi olarak hayal edemiyormuş.zamanını boşa harcama.acını çek ve önüne bak artık.açıkça söylemiş olmaz bizden bişey diye.Erkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz. İkimizinde yaşı 25. Her ilişkide olabileceği gibi ilişkimizin 3. yılında bir sürelik ayrıldık ama asla birbirimizi unutamadık. Başka insanlara birbirimize baktığımız gibi bakamadık ve tekrar çıkmaya başladık. İkimizinde okullarımız bitti ve işimiz var. Hemen şimdi değil ama 2-3 yıl sonra falan evlenmek istiyorum. Her genç kız gibi mutlu bir yuvam olsun istiyorum ama erkek arkadaşım illaki 35 yaşından önce evlenmem nokta diyip duruyor. Rest çekmek de işe yaramıyor neden diye sormak da. Lütfen özellikle ablalarım bana yardımcı olun. Ne yapmalıyım? Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Beni sevdiğinden hiç bir şüphem yok ama anlayamıyorum.
Bir kaç gün sonra gelen güncelleme: Günlerdir bu konuyu konuşuyoruz. Bir kaç yıl içinde hiç bir şekilde evlenme ihtimali olmadığını ve benim de üzülmeme dayanamadığını söyledi. Beni zaten eşi olarak hayal bile edemiyormuş. Dik durmaya çalışıyorum. Ayrıldık ama yinede beni merak ediyormuş. Böyle bir anda bitmesin diyor. Benimle konuşurken gözleri doluyor seni çok seviyorum falan diyor. Sevdiğini ben de biliyorum ama ya şimdi ya da sonra beni hayatının farklı yerlerinde göremiyor olması sorun değil mi?
Öncelikle bu kadar düşünceli ve güzel cevabın için teşekkür ederim canım. Olayın maddiyatla hiç bir alakası yok malesefki. Zaten ben şimdi evlenelim demiyorum. Bir kaç sene sonra olmasını düşünüyorum. Bence daha yaşımız için erken ama çocuk da istediğim için çok geçe kalmak ve bir takım olası sorunları yaşamak istemiyorum. Yıllardır insan beraber olunca ister istemez gelecek ile ilgili hayallerinde birlikte olduğu kişiyi de dahil ediyor. Beni çok seviyor. Hala ayrılmamak için elinden geleni yapıyor. Bilmem kaç yıl sonrasında evlenmeyi bırak ona göre sevmek biriyle evlenmek için yeterli değilmiş. 10 yıl sonra evlenirim ben lafının üzerinde durmuyorum artık. Herkes diyor erkekler öyle der sonra evlenir diye. İşin rengi değişti beni eşi olarak göremediğini söylemeye başladı. Bana yazıp duruyor ayrılmayalım diyor ama geleceğimiz olmadığını da belirtiyor. Üzülüyorum ama benimle en ufak bir gelecek bile göremeyen adamla nasıl ilişkimi devam ettirebilirim ki...Erkek isterse kesin hemen evlenir demişler size. Tamam kısmen katılıyorum.
Ama ilişkinizi sevgilinizi en iyi siz tanırsınız. Burada evlenmeyi neden istemediği önemli. Maddi olarak şartları uygun ama istemiyor mu yoksa sadece düzeni kurana kadar sabretmenizi mi istiyor?
Bazı insanlar daha garanticidir maddi olarak her şeyi oturtunca evlenmeyi düşünürler.
Buna da senle evlenmek istemiyor, oyalıyor denemez Bu kadar genellenemez.
Türkiye şartlarında evlenmek 30 bin-60 bin demek. Bu kadar maddi sorumluluğa hazır olmayadabilir.
Sizi gerçekten sevdiğinden eminseniz ikiniz içinde bir orta yol bulunabilir. Sevgiliniz sizi oyalıyor mu yoksa maddi olarak düzenini oturtmayı mı bekliyor bunu en iyi siz bilirsiniz. Bence eminseniz gaza gelip evlilik diye sıkıştırmayın.
Seviyorsanız hele sırf evlenmek için arkanızı da dönmeyin bence sırf evlenmek için sevdiğinizden ayrılıp başkasıyla evlenmeyin.
Bende yaşadım ve hala yaşıyorum bunu. Sevgilim şu an 30 yaşında ve evlenmeyi bir iki sene daha düşünmüyor. Ama bunu ben sakince konuştum. Ve ona hak verdim.
Onun şu aşamada işlerini yoluna koyması lazım mesela. Bir sene sonra işi olacak mı belli değil, benim işim yok. Bulabilecek miyim o da belirsiz. Şu aşamada nasıl bu adımı atalım dedik. Ama ikimizde birbirimizin ailesiyle tanıştık. Yolumuz belli ama zamanımız var. Sabrediyoruz. Şimdi bu adam üç yıldır benle beraber iki yılda bekleyeceğim muhtemelen. Çevremdeki çok arkadaşım da bana buradaki cümleleri kurdu. Ama ben güveniyorum ve seviyorum. Başkasıyla olmasındansa beklerim onu diyorum.
Burada buna karar verecek olan sizsiniz. Eğer maddi olarak ikiniz de hazır değilseniz ve sebebi tamamen buysa sabret bence. Tabii iş güç anlamında maddi olarak sıkıntı yoksa bilemem tabii.
Öncelikle bu kadar düşünceli ve güzel cevabın için teşekkür ederim canım. Olayın maddiyatla hiç bir alakası yok malesefki. Zaten ben şimdi evlenelim demiyorum. Bir kaç sene sonra olmasını düşünüyorum. Bence daha yaşımız için erken ama çocuk da istediğim için çok geçe kalmak ve bir takım olası sorunları yaşamak istemiyorum. Yıllardır insan beraber olunca ister istemez gelecek ile ilgili hayallerinde birlikte olduğu kişiyi de dahil ediyor. Beni çok seviyor. Hala ayrılmamak için elinden geleni yapıyor. Bilmem kaç yıl sonrasında evlenmeyi bırak ona göre sevmek biriyle evlenmek için yeterli değilmiş. 10 yıl sonra evlenirim ben lafının üzerinde durmuyorum artık. Herkes diyor erkekler öyle der sonra evlenir diye. İşin rengi değişti beni eşi olarak göremediğini söylemeye başladı. Bana yazıp duruyor ayrılmayalım diyor ama geleceğimiz olmadığını da belirtiyor. Üzülüyorum ama benimle en ufak bir gelecek bile göremeyen adamla nasıl ilişkimi devam ettirebilirim ki...
Onu severken başka birisiyle olmam zaten söz konusu bile değil.
seni eşi olarak göremeyen bir adam için mi üzülüyorsun. bana göre bir hakarettir. yazık günah kendine yapma bunu. biri bana dese seni eşim olarak göremiyorum. bir daha yüzüne bakmam.Erkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz. İkimizinde yaşı 25. Her ilişkide olabileceği gibi ilişkimizin 3. yılında bir sürelik ayrıldık ama asla birbirimizi unutamadık. Başka insanlara birbirimize baktığımız gibi bakamadık ve tekrar çıkmaya başladık. İkimizinde okullarımız bitti ve işimiz var. Hemen şimdi değil ama 2-3 yıl sonra falan evlenmek istiyorum. Her genç kız gibi mutlu bir yuvam olsun istiyorum ama erkek arkadaşım illaki 35 yaşından önce evlenmem nokta diyip duruyor. Rest çekmek de işe yaramıyor neden diye sormak da. Lütfen özellikle ablalarım bana yardımcı olun. Ne yapmalıyım? Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Beni sevdiğinden hiç bir şüphem yok ama anlayamıyorum.
Seni esi olarak gormuyorsa bas tekmeyi gitsin.Öncelikle bu kadar düşünceli ve güzel cevabın için teşekkür ederim canım. Olayın maddiyatla hiç bir alakası yok malesefki. Zaten ben şimdi evlenelim demiyorum. Bir kaç sene sonra olmasını düşünüyorum. Bence daha yaşımız için erken ama çocuk da istediğim için çok geçe kalmak ve bir takım olası sorunları yaşamak istemiyorum. Yıllardır insan beraber olunca ister istemez gelecek ile ilgili hayallerinde birlikte olduğu kişiyi de dahil ediyor. Beni çok seviyor. Hala ayrılmamak için elinden geleni yapıyor. Bilmem kaç yıl sonrasında evlenmeyi bırak ona göre sevmek biriyle evlenmek için yeterli değilmiş. 10 yıl sonra evlenirim ben lafının üzerinde durmuyorum artık. Herkes diyor erkekler öyle der sonra evlenir diye. İşin rengi değişti beni eşi olarak göremediğini söylemeye başladı. Bana yazıp duruyor ayrılmayalım diyor ama geleceğimiz olmadığını da belirtiyor. Üzülüyorum ama benimle en ufak bir gelecek bile göremeyen adamla nasıl ilişkimi devam ettirebilirim ki...
Öncelikle bu kadar düşünceli ve güzel cevabın için teşekkür ederim canım. Olayın maddiyatla hiç bir alakası yok malesefki. Zaten ben şimdi evlenelim demiyorum. Bir kaç sene sonra olmasını düşünüyorum. Bence daha yaşımız için erken ama çocuk da istediğim için çok geçe kalmak ve bir takım olası sorunları yaşamak istemiyorum. Yıllardır insan beraber olunca ister istemez gelecek ile ilgili hayallerinde birlikte olduğu kişiyi de dahil ediyor. Beni çok seviyor. Hala ayrılmamak için elinden geleni yapıyor. Bilmem kaç yıl sonrasında evlenmeyi bırak ona göre sevmek biriyle evlenmek için yeterli değilmiş. 10 yıl sonra evlenirim ben lafının üzerinde durmuyorum artık. Herkes diyor erkekler öyle der sonra evlenir diye. İşin rengi değişti beni eşi olarak göremediğini söylemeye başladı. Bana yazıp duruyor ayrılmayalım diyor ama geleceğimiz olmadığını da belirtiyor. Üzülüyorum ama benimle en ufak bir gelecek bile göremeyen adamla nasıl ilişkimi devam ettirebilirim ki...
Cok yakin bir arkadasim tam 7 yil bu sekilde sevgilisini bekledi adamin isi gucu tum duzrni. Kuruldu pasa hala dusunm3 emin olamama gezip tozma modundaydi kiz durdu.durdu bir patlati ayrildi cocuk yeniden geri doner dusuncesi ile hic dikkate almadi aradan kisq sure gecince kizin hayatina baskasi girdi simdinasil mutlu anlatqmamÖncelikle bu kadar düşünceli ve güzel cevabın için teşekkür ederim canım. Olayın maddiyatla hiç bir alakası yok malesefki. Zaten ben şimdi evlenelim demiyorum. Bir kaç sene sonra olmasını düşünüyorum. Bence daha yaşımız için erken ama çocuk da istediğim için çok geçe kalmak ve bir takım olası sorunları yaşamak istemiyorum. Yıllardır insan beraber olunca ister istemez gelecek ile ilgili hayallerinde birlikte olduğu kişiyi de dahil ediyor. Beni çok seviyor. Hala ayrılmamak için elinden geleni yapıyor. Bilmem kaç yıl sonrasında evlenmeyi bırak ona göre sevmek biriyle evlenmek için yeterli değilmiş. 10 yıl sonra evlenirim ben lafının üzerinde durmuyorum artık. Herkes diyor erkekler öyle der sonra evlenir diye. İşin rengi değişti beni eşi olarak göremediğini söylemeye başladı. Bana yazıp duruyor ayrılmayalım diyor ama geleceğimiz olmadığını da belirtiyor. Üzülüyorum ama benimle en ufak bir gelecek bile göremeyen adamla nasıl ilişkimi devam ettirebilirim ki...
Konum hakkında naptin bilmiyorum ama eğer çok seviyosan ayrilma bence ne kadar unuttum desede dil gönlünde bi yerlerde o en büyük bölümünde hatta kalbinin kaliyoEn son mesajımda tamam bitti demiştim. Daha fazla konuşmayalım yazmıştım. Kıyamam bebeğim, yapma öyle deme ayrılalım demedim diyor. Seni seviyorum ama bu ilişki de böyle yürümez diyor. Çok üzülsemde güçlü durup ayrılığı kabullendiğimi söylüyorum daha ne yapıyım ki. Bu sefer de kendi istemesine rağmen yan çiziyor.
Gerçekten seven insan sevdiğini başkasının olsun diye bırakamaz. Dayanmaya çalışıyorum ama zor.
Hep öyle kalacağı bir gerçek canım. Hani herkes yazmış ya o zaman olmaz, yok yüzüne bile bakma falan diye. Benim de bir yanım öyle derken diğer yanım seviyorum diyor. Üstelik o da seviyor. Günlerdir ne yaptığını şaşırmış bir şekilde yazıp duruyor. Durduk yerde ne güzel giderken ilişkimiz bozuldu diyor. Ben üzüldükçe daha da üzülüyor ama ne yapabilirim sana umut veremem diyor. Tamam bitti diye kestirip atıyorum bu sefer de o yanaşmıyor. Dayanamıyorum diyor. E napıyım yazma artık diyince haklısın diyip bir süre sonra yine konuşmaya çalışıyor. Ben çözemedim belki birisi bir fikir dedim ama buradakilerin çoğu da ayrıl başkası çıkar diyip duruyor. Lafta ayrıyız ama gerçekten ayrılabildik mi hayır.Konum hakkında naptin bilmiyorum ama eğer çok seviyosan ayrilma bence ne kadar unuttum desede dil gönlünde bi yerlerde o en büyük bölümünde hatta kalbinin kaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?