Sevgilim benimle evlenmiyor

Bir insan nasıl hem sevip hem konuşmak ve ayrılmamak isteyip hem de gelecek göremez ki. Benimle konuşurken bile gözleri doluyor. Dediğiniz gibi kararlı durmaya çalışıyorum. Zaten beni o gözle göremeyen adamla ne yapabilirim ki.

dur bakalım daha kaç 35 der bir iki sene geçince o bastırır hadi hadi ne zaman evlencez diye keşke kafalar sabit kalsa ama nerde dünya dönüyor bi kere

dur bakalım daha kaç 35 der bir iki sene geçince o bastırır hadi hadi ne zaman evlencez diye keşke kafalar sabit kalsa ama nerde dünya dönüyor bi kere
Ben de öyle düşünüyorum ama beni eşi olarak göremiyormuş. Bir takım sorular varmış kafasında. Ne olduğunu da söylemiyor. Açıklayabileceği kelimelere dökebileceği şeyler değilmiş.

salla gitsin tek cümle ile,seni eşi olarak görmeyen adamı sen nasıl görceksin eşin olarak,erkeklerin klasik lafları ,yaa bi yürü git derdim yerinde olsam.

Kesinlikle katılıyorum.
Sevgilimle 1.5 yıla yakın ayrı kaldık. Bu dönemde defalarca şans istedi ama şartı vardı. "30 yaşıma kadar evlenmeyi düşünmüyorum, eğer kabul ediyosan he de bana" derdi. Bende kabul etmemiştim."Sen otuzuna geldiğinde ben 28 olacağım. Nerden bilebilirim beni yarı yolda bırakmayacağını? Belki fikir değiştirdim başkasıyla evlenmek istiyorum dersin" derdim. İyiki o şartıyla kabul etmeyip rest çekmişim diyorum şimdi.
Aradan aylar geçti fikri değişti bu süreçte askere gitti şu anda asker. Şimdi hemen evlenelim diyor ama ben kabul etmiyorum. Birikimini yap sonra gelip isteyin diyorum. Bu arada bende eğitimimi (memurum, hukuk'a hazırlanıyorum) yarılamış olurum. Saygı duyuyor tabiiki Başka şansı yok sevdiceğimin

Ben de öyle düşünüyorum ama beni eşi olarak göremiyormuş. Bir takım sorular varmış kafasında. Ne olduğunu da söylemiyor. Açıklayabileceği kelimelere dökebileceği şeyler değilmiş.
seni eşi olarak göremiyorsa seninle evlenmeyi düşünmüyordur zaten... açık açık söylemiş benden sana hayır yok diye

bir insan korkuyu daha büyük bir korkuyla yenebilir oda kaybetme korkusu.böyle devam etsen zaten evlenecek değil ama kaybetme korkusu ile fikir değiştirebilir.

seni eşi olarak hayal edemiyormuş.zamanını boşa harcama.acını çek ve önüne bak artık.açıkça söylemiş olmaz bizden bişey diye.

Erkek isterse kesin hemen evlenir demişler size. Tamam kısmen katılıyorum.
Ama ilişkinizi sevgilinizi en iyi siz tanırsınız. Burada evlenmeyi neden istemediği önemli. Maddi olarak şartları uygun ama istemiyor mu yoksa sadece düzeni kurana kadar sabretmenizi mi istiyor?
Bazı insanlar daha garanticidir maddi olarak her şeyi oturtunca evlenmeyi düşünürler.
Buna da senle evlenmek istemiyor, oyalıyor denemez Bu kadar genellenemez.
Türkiye şartlarında evlenmek 30 bin-60 bin demek. Bu kadar maddi sorumluluğa hazır olmayadabilir.
Sizi gerçekten sevdiğinden eminseniz ikiniz içinde bir orta yol bulunabilir. Sevgiliniz sizi oyalıyor mu yoksa maddi olarak düzenini oturtmayı mı bekliyor bunu en iyi siz bilirsiniz. Bence eminseniz gaza gelip evlilik diye sıkıştırmayın.
Seviyorsanız hele sırf evlenmek için arkanızı da dönmeyin bence sırf evlenmek için sevdiğinizden ayrılıp başkasıyla evlenmeyin.
Bende yaşadım ve hala yaşıyorum bunu. Sevgilim şu an 30 yaşında ve evlenmeyi bir iki sene daha düşünmüyor. Ama bunu ben sakince konuştum. Ve ona hak verdim.
Onun şu aşamada işlerini yoluna koyması lazım mesela. Bir sene sonra işi olacak mı belli değil, benim işim yok. Bulabilecek miyim o da belirsiz. Şu aşamada nasıl bu adımı atalım dedik. Ama ikimizde birbirimizin ailesiyle tanıştık. Yolumuz belli ama zamanımız var. Sabrediyoruz. Şimdi bu adam üç yıldır benle beraber iki yılda bekleyeceğim muhtemelen. Çevremdeki çok arkadaşım da bana buradaki cümleleri kurdu. Ama ben güveniyorum ve seviyorum. Başkasıyla olmasındansa beklerim onu diyorum.
Burada buna karar verecek olan sizsiniz. Eğer maddi olarak ikiniz de hazır değilseniz ve sebebi tamamen buysa sabret bence. Tabii iş güç anlamında maddi olarak sıkıntı yoksa bilemem tabii.

Öncelikle bu kadar düşünceli ve güzel cevabın için teşekkür ederim canım. Olayın maddiyatla hiç bir alakası yok malesefki. Zaten ben şimdi evlenelim demiyorum. Bir kaç sene sonra olmasını düşünüyorum. Bence daha yaşımız için erken ama çocuk da istediğim için çok geçe kalmak ve bir takım olası sorunları yaşamak istemiyorum. Yıllardır insan beraber olunca ister istemez gelecek ile ilgili hayallerinde birlikte olduğu kişiyi de dahil ediyor. Beni çok seviyor. Hala ayrılmamak için elinden geleni yapıyor. Bilmem kaç yıl sonrasında evlenmeyi bırak ona göre sevmek biriyle evlenmek için yeterli değilmiş. 10 yıl sonra evlenirim ben lafının üzerinde durmuyorum artık. Herkes diyor erkekler öyle der sonra evlenir diye. İşin rengi değişti beni eşi olarak göremediğini söylemeye başladı. Bana yazıp duruyor ayrılmayalım diyor ama geleceğimiz olmadığını da belirtiyor. Üzülüyorum ama benimle en ufak bir gelecek bile göremeyen adamla nasıl ilişkimi devam ettirebilirim ki...
Onu severken başka birisiyle olmam zaten söz konusu bile değil.

İşin rengi değiştiyse ve eşi olarak göremediğini söyleyebildiyse ne yazık ki kıymetinizi emeğinizin değerini bilecek biri değilmiş, üzüldüm.
O zaman içinizden ne geliyorsa hiç yılları yada emekleri düşünmeden yapın. Çocuk hayaliniz de normal. Ama sizi de hak etmiyorsa yapacak da bir şey bırakmamış size.
Hayırlısı olsun...

seni eşi olarak göremeyen bir adam için mi üzülüyorsun. bana göre bir hakarettir. yazık günah kendine yapma bunu. biri bana dese seni eşim olarak göremiyorum. bir daha yüzüne bakmam.

Seni esi olarak gormuyorsa bas tekmeyi gitsin.
Unutursun zamanla.
Ama seni esim olarak gormuyorum diyen bir erkekle bir dk bile devam edersen senin akilsizligin olur.

Seninle gelecek gormuyorum demek bence size bir hakaret dostum.

Boyle biriyle devam etmek de zaten kendinize haksizlik. Gittigi yere kadar gonul eglendiririm, yedek tutarim demis adam resmen, siz de birlikte olmaya devam ederek yedekte tutulmayi kabul ediyorsunuz. Bence bu hakareti daha fazla kabul etmeyin. Egonuz, gururunuz hic mi yaralanmadi?

Cok yakin bir arkadasim tam 7 yil bu sekilde sevgilisini bekledi adamin isi gucu tum duzrni. Kuruldu pasa hala dusunm3 emin olamama gezip tozma modundaydi kiz durdu.durdu bir patlati ayrildi cocuk yeniden geri doner dusuncesi ile hic dikkate almadi aradan kisq sure gecince kizin hayatina baskasi girdi simdinasil mutlu anlatqmam
7 yildir iliskisi olan cocuk isw durum bu olunca elinde yuzuklerle pesinde dolanmaya basladi artik cok gec
Sen sakin ola taviz verme gercekten sevwn insan en yakin zamanda evlenmek ister engeli yok ise

Konum hakkında naptin bilmiyorum ama eğer çok seviyosan ayrilma bence ne kadar unuttum desede dil gönlünde bi yerlerde o en büyük bölümünde hatta kalbinin kaliyo

Öncelikle hayırlısı olsun diyorum. Anlattıklarınızdan, eğer aranızda fazlaca bir yakınlaşma olduysa, erkek evlenmeyi düşünmez diye düşünüyorum. Evlenmeyi isteyen kişi 35 yaşı düşünmez. öyle bir yakınlaşma olmadıysa uzun süreli olduğundan ilgisi azalmıştır.

Konum hakkında naptin bilmiyorum ama eğer çok seviyosan ayrilma bence ne kadar unuttum desede dil gönlünde bi yerlerde o en büyük bölümünde hatta kalbinin kaliyo
Hep öyle kalacağı bir gerçek canım. Hani herkes yazmış ya o zaman olmaz, yok yüzüne bile bakma falan diye. Benim de bir yanım öyle derken diğer yanım seviyorum diyor. Üstelik o da seviyor. Günlerdir ne yaptığını şaşırmış bir şekilde yazıp duruyor. Durduk yerde ne güzel giderken ilişkimiz bozuldu diyor. Ben üzüldükçe daha da üzülüyor ama ne yapabilirim sana umut veremem diyor. Tamam bitti diye kestirip atıyorum bu sefer de o yanaşmıyor. Dayanamıyorum diyor. E napıyım yazma artık diyince haklısın diyip bir süre sonra yine konuşmaya çalışıyor. Ben çözemedim belki birisi bir fikir dedim ama buradakilerin çoğu da ayrıl başkası çıkar diyip duruyor. Lafta ayrıyız ama gerçekten ayrılabildik mi hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…