Sevgilim benimle evlenmiyor

inşallah diyoruz da ne kadar doğru yapıuyoruz tartışılır belki ben o bir yıl ayrılıgın sonunda alışmışken evet demeseydim belki şimdi faklı bir hayatım olurdu sorunlu devam eden ilişkileri sırf alışkanlık oldugu ve sevdiğimiz için kabullenip evlenmek bazen hata olabiliyor. evet hala aramızda sevgi aşk var ama eski tartışmalarımız ve çok ciddi tavırlarımız kavgalarımız oluyor bana sorarsan ben pişmanım yani daha az sevdiğim ama bana saygılı biriyle evlenseydim keşke diyorummm her fırsatta

yaşadıklarım sana örnek olsun belki senin elindeyken mutlu olma fırsatı birşeyleri değiştirebilirsin umarım...

Eski sevgilimde senin erkek arkadasin gibi 30 yasimdan önce evlenene diyip duruyordu bende genç yasta anne olmak istiyodum ve ayrildik tabi bu sebebten değil ama altta yatan ana sebep buydu. Bir yol sonra baskasiyla evlendim veee benden hemen sonra evleniverdi :) artik bana mi inat yoksa derdi benle evlenmek mi değildi bilniyorum ama 26 yasinda evleniverdi ben yurtdisinda gitmeden asla evlenmem diyen adam bbir anda hic bi hayalini yapmadan evlendi

Adam ayrilalim demis, bence koy tekmeyi gec dostum.

Neden dersen, degmeyecek adamlarin pesinde zaman kaybetmeye gercekten degmiyor. Ben 24,25,26 yaslarimi 5 para etmeyecek , b.k bir herife ziyan ettim ama sen yapma. Simdi 28 yasina geldim, yasitlarim nisanlaniyor, evleniyor, ben de kukumav gibi evde tek basima oturuyorum.

Ya uzulmeye devam edeceksin , ya da kendini toplayip silkeleneceksin. Inan bana, hayattaki en onemli sey zaman. Ben gecen zamanima aciyorum , o yuzden bence sen bir silkelen, daha fazla zaman kaybetme derim. Sevdigini biliyorum, ben de seviyordum , ama bak sonuc ne oldu. Senin icin daha dogru olan baskasini da seversin derim. Bu noktada ya onunu gorup akilli davranacaksin ya da 2 yil sonra su anda benim bulundugum duruma duseceksin, secim senin. 2 yil sonra benim durumumda olmani istemem, bunlari onun icin yazdim.

Benzer hikayeleri anlatan çok oldu. Ben de ondan korkuyorum. Heralde böyle bir durumda ben kahrolurum. Klişe gibi olacak ama başkasını gerçekten onu sevdiğim kadar sevebileceğimi sanmıyorum. Daha önce sevemedim. Bana yaklaşan herkeste onu aradım. Zaman zaman onun gibi tepki vermelerini bekledim ama tabiki her insan farklı hiç birisi o değildi.

Hala gelmiş bana sevmekten bahsediyor ama aynı zamanda da ayrılıktan. Ne büyük bir çelişki

ben anlıyorum yaşamın zevklerinden evlenip mahrum kalacağını düşünüyor. bu yüzden gençliğini evlenipte tüketmek istemiyor

sana evlenecek gözle bakmıyor demek ki.. 35 yaşına gelince görüşün o zaman.

bu arada evet 25 yaşında çoğu erkek evlenmek istemiyor çoğunun gözü dışarda oluyor. evlensenizde aldatılma yaşama olasılığınız bu yaşlarda daha fazla oluyor

Beklemek yada beklememek senin elinde tabiki ben beraberken asla onsuz nefes dahi alamam diyodum kavga dahi etsek saatlerce agliyodum birkaç saat sesini duymadan deli olacak gibi oluyorum :) 6 yil surdu iliskimiz son ke gorustugumuzde çünkü ona bana evlenme teklifi etti ettin yoksa biter bu is dedim yinede eli bos gelmişti bende hayir dedim artik ve eve döndüğünde guluyodum arkadasim sinirlerinin bozulduğunu delirdigimi falan düşündü çünkü ondan ayrilcagimi bi allahin kulu dusunmuyodu. Simdi evliyim esimi çok seviyorum eşini taniyinca eskinin yanlışlarini görmeye basladim. Baslarda tabiki bazi durumlarda onun verdiği gibi tepkiler verilmesini bekledigim oldu ama kisa surdu. Özetle seviyosan ayrilma tabiki yani bunu en iyi sen bilirsin dayanabilecek misin sabredebilecekmisin bunu en iyi sen bilirsin ama unutulmayan kimse yok bunu da bil.

Çünkü yeterince olgun değilmiş ve henüz evlenmeyi planlamıyormuş.
ozaman ayrıl canım...ne malum 35 yaşında olgunlaşçağı..saçmalık bence...al karşına otur konuş..sonuçta bu kişi sana okulu askerliği maddiyatı bekle demiyor..ki 10 yıl bunlar için bile çok uzun....

En son mesajımda tamam bitti demiştim. Daha fazla konuşmayalım yazmıştım. Kıyamam bebeğim, yapma öyle deme ayrılalım demedim diyor. Seni seviyorum ama bu ilişki de böyle yürümez diyor. Çok üzülsemde güçlü durup ayrılığı kabullendiğimi söylüyorum daha ne yapıyım ki. Bu sefer de kendi istemesine rağmen yan çiziyor.
Gerçekten seven insan sevdiğini başkasının olsun diye bırakamaz. Dayanmaya çalışıyorum ama zor.

Ben sana garanti veremem. Bekle de diyemem diyip zaten yürümeyeceğini belirterek ayrıldı dün gece. Ben tamam o zaman yazma bitti dediğimde ise yani hemen ayrılalım demedim vs. gibi saçmalıyor.

Evlenmek istememesi seni sevmediği anlamına gelmiyor belki evlilikle ilgili korkulari vardir yada ailesinde yakuninda kotu evlilikler kendince geç olsun diye kendini korumaya calisiyodur. Bu erkekler bi garip inanki beyinleri bi değişik küçük çocuk gibiler oyuncaklari ellerinden alininca anca kiymetini anliyolar. Ben ayrildim aradan 6 ay geçti hayatimda baskasi var ariyor ve bana diyorki keşke seni dinleseydim evlenseydim sen istediğinde nisan yapsaydim bu benim en büyük hatam

35 yaşına kadar evlenmezse ve siz ayrılmazsanız tam 16 senelik sevgili olacaksınız. zorlada evlendiremeyeceğinize göre ya rest çekeceksiniz yada böyle devam edeceksiniz gibi duruyor

Ben sana garanti veremem. Bekle de diyemem diyip zaten yürümeyeceğini belirterek ayrıldı dün gece. Ben tamam o zaman yazma bitti dediğimde ise yani hemen ayrılalım demedim vs. gibi saçmalıyor.

Saçmalamıyo aslında kendi çıkarı açısından son derece mantıklı konuşuyo.

Buna sıcak-soğuk taktiği derdik biz aramızda. Bi ileri bi geri hamleler yaparsınız, bi umut verir bi geri kaçarsınız, bi dünyanın en degerli insanı gibi hissettirirsiniz karşı tarafı, o tam bu hisse alışınca umursamaz davranırsınız.

Yani işin özü karşı tarafı acaba beni seviyo mu sevmiyo mu ikilemine sürüklemeye çalışırsınız. Bunu başardıktan sonra zaten istediğiniz gibi oynarsınız çünkü karşı taraf direk kendini sevdirmesi gerektiği hissine kapılır ve ne yöne isterseniz o yöne gider.

Adam da bi yandan "gelecek görmüyorum" deyip bi yandan da "kıyamam ayrılalım demedim ki" derken tam da bunu yapmaya çalışıyo size.

O hazır olduğunda, yeni birini bulduğunda siz ne olduğunu anlamadan terk edip gidecekti sizi.Arkasından bakan, üzülüp ağlayan, egosu yerlerde sürünen siz olacaktınız.

Şimdi güçlü durmanızı, gidebilecek cesareti göstermenizi hazmedememiş. Hazırlıksız yakalamışsınız onu yani, işler istediği gibi gitmediği için bocalıyo.

Hiç yemeyin bu numaraları. Hatta bana kalırsa aynısını siz ona yapın ama neyse, o kadar kindar düşünmemek lazım.

Onun açısından sadece alışkanlığa dönmüşsünüz malesef
Aradaki aşk, sevgi kaybolmuş,
2 3 sene ileriye atmayı anlarım da 10 sene sonrası biraz fazla değil mi??
10 sene bekleyebilecek misin??
Adam seni sevmiyor, genelde böyle evlenmicem vs diyenler birini bulup sonra 2 ay içinde düğünü yapar.
Diğer kız beklediği ile kalır.

Haklısınız hala lise çağındaki gibi öyle bir taktik uyguluyor gibi. Uyarı için teşekkürler bende güçlü durmaya çalışıyorum ya benim dediğime gelecek ya da gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…