Sevgilim benimle evlenmiyor

sonra kızın babası satırla kovalayıp kesiversin o testisleri

napsın ya bu garip sevdıgı erkekle mutlu yasam ıstıyor bellı bır olgun guzel yaşa gelmıs e cevresı genıs de değilse napsın..bardaga dolu taraftan bakmaya calısıyo..ama canım en azından 32 33 desın 35 dıye netlemek sankı umudu kes der gıbı ne oyle

sonra kızın babası satırla kovalayıp kesiversin o testisleri

objektif ve önyargılardan arınarak bakınca ne kadar manasız değil mi? imza yokken babası elinde satırla hayal ediliyor, imza atılınca ne değişiyor halbuki?=)
bu toplumu bu yüzden sevmiyorum.
aşk gibi manevi bir olguyu olmayacak bir iş anlaşması düzeninin içine çekmeye çalışıyor bu toplum. imzalar, sözleşmeler, güvence istemeler, analar, babalar, halalar, teyzeler... bütün bunların aşkla nasıl bir alakası olabilir halbuki?

iş, cinsellik değil mi?
dönüp dolaşıp orada düğümleniyor her şey.
her konu, o noktadaki hastalıklı düşünceler yüzünden düğüm oluyor.

ha bak dusunsenıze ana baba hala teyze onaylıyor şıkıdık şıkıdık oynanıyor falan..ama bır utangaclık bır cekıntı..sonra da ay kocam sevısmelerı azalttı ay kocam şöyle öperken benı kaynanam duymus güldü falan gıbı cumleler gırıyor hayata..yanı ımza var ya konusma ozgurlugu bıle o zaman..
ki ben size ımza atmayı tercıh eden bırı olarak da olsa hak verıyorum..çok mantıklı )))

babayı elinde satırla hayal etmemin sebebi gazete haberleri ne yazıkki. hayalden de öte hatta öngörü diyebiliriz. bu ülkenin ciddi bir çoğunluğu için maalesef fantaziye kaçıyor söyledikleriniz. ama hak veriyorum size keşke kabul görülebilse toplumda

35 yasinda gidecek 20lik kizi ayartacak aklinca

35lik kart, bi tarafının kılları ağarmış herifi de 20lik kadın çok isterdi=D kadınlar öyle herifleri anca bi güzel kullanıp atarlar. kendilerini buradan kutluyorum. eşek gördü mü semeri vuruyorlar ^_^

Oyle olsa forumda surekli yasca buyuk adamlarla evliler konu acmazdi. Isterler hem de kaparlar bile

hem bosanmis hem cocuklu hwm maddiyati da olmayan adamla evlenip anca kendilerine vururlar semeri.

pek bi hınçlı gördüm sizi kadınlara? =) nice genç kadına denk geliyoruz, yarım dünya şeklindeki amcalarla evlenip onları bir güzel sömürürken genç genç oğlanlarla kocalarını aldatan.
adnan bey vs behlül durumları=D
sonuçta göz var, izan var, libido var=D neyse beni bağlamaz. ne yazık ki kadın-erkek ilişkisi başta olmak üzere birçok konuda hastalıklı bir zihniyete sahip olan türk kültürü ve ona dair olaylarla ilgilenmiyorum.
sadece böyle bir toplumda, toplum tarafından tü kaka diye karşılanma riskine rağmen istedikleri gibi, özgürce, gerekirse de sırtlarına semer vurdurmaya dünden razı ataerkil erkekleri parmaklarında oynatarak yaşayan kadınlara doğal olarak sempati besliyorum, bunu belirtmek istemiştim.

bir arkadas konu açmisti, erkek arkadasi teminat istiyordu.... o mevzu geldi aklima???
teminat veriyormu o yasa kadar yasayip; o yasa gelince hala seninle birlikte olacagina ve evlenecegi kadinin sen olacagina dair???

bu 3'üne cevap istiyorum???

erkeklerın en sık kullandıgı cumleler sunlarmıs:
- bakarız
-herseyın hayırlısı
-dunyada hıcbıseyın garantısı yok
-bakalım zaman gösterir
-hallederiz ya

- bakarız
-herseyın hayırlısı
-bakalım zaman gösterir
-hallederiz ya
canım bu cümleleri bende sürekli kullanıyorum daha bugün eşim "yarın gezelim hava güzel olursa" dedi bende "bakarız" dedim.sen mi erkeksin ben mi anlamadım dedi

- bakarız
-herseyın hayırlısı
-bakalım zaman gösterir
-hallederiz ya
o hallederiz yaa var ya beni öldürüyor, suratına koca bir yumruk atmak istiyorum her söylediğinde

Yok canım bence çevresindekiler yavas yavas evlenmeye başlayınca o da evlenmek icin özenir bence 35e kadar beklemez kendisi de

İyi de arkadaşım, normal bir arkadaşının yanında da üzülüp ağlasan o bile çok üzülebilir haline yani bu ölçüt olamaz. Neden bunca yıldır birlikte olmanıza rağmen ayrıldınız ve birleştiniz? Siz de, oda daha iyisini, gönlünüze ve kafanıza yatanı bulamadınız. Tekrar başlayan ilişki de (Onun açısından da) dayanılamayan bir hasret, sevgi,aşk vb. duygular baskın olsa belki evlilik ciddi düşünülürdü ama alışkanlık, iyi, güvenilir ve temiz bir insanla yarenlik, daha iyisini bulana kadar zamanı doldurma vb. belki de yanınızda olma amacı. Bunun yanı sıra ona garanti gibi de geliyor olabilirsiniz, elimin altında nasıl olsa, ben düşüncemi de söyledim, sırtımdan yükü de attım, bana sorumlulukta yükleyemez bu durumda diye de düşünebilir. Kendini geri çek ve sebatlı davran derim, gerçekten seviyor ve seni istiyorsa bir süre sonra kapına dayanacaktır evlenelim diye, yoksa diğer düşünceler geçerlidir ki o zamanda yol vermiş göndermiş olursun senle ciddi olmak istemeyeni...

Şuanda bir yandan konuşuyoruz. Sana beni bekle diyemem üzülüyorsun biliyorum. Ben de üzülüyorum diyor. Tabiki beni bırakmak istemediğini ama bir şekilde garanti veremediğini de söylüyor.
Garanti veremiyor olması bence düşündürücü. Sonu belirsiz bir şey için daha kaç yıl bekleyebilirsin ki? Ben olsam beklemezdim bana 6 yıldan sonra böyle diyen bir adamı. En azından 3-5 yıl sonra da olsa sonra evliliği garanti edebilmeliydi. 1-2 yıllık ilişki olsa neyse..

İşte bu tür durumlarda erkeğin kadından 3-5 yaş büyük olmaması dezavantaj. Çünkü erkekler genelde daha geç gelişiyorlar kadınlara göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…