- 25 Ocak 2015
- 360
- 458
- 63
- Konu Sahibi vespertine
-
sonra kızın babası satırla kovalayıp kesiversin o testisleribir yere imza atmadan bu dediklerini yapamıyor musun? adamı seviyorsun değil mi? yaşayın beraber. "yumurtalıkların ve onun testisleri de şu anda kilitli, imzayı attığınızda açılacak" gibi bir durum olmadığına göre, çocuğu da yapabilirsiniz.
ne alakası var evlilikle, anlamadım=)
ciddiyim.
nedir yani?
sonra kızın babası satırla kovalayıp kesiversin o testisleri
objektif ve önyargılardan arınarak bakınca ne kadar manasız değil mi? imza yokken babası elinde satırla hayal ediliyor, imza atılınca ne değişiyor halbuki?=)
bu toplumu bu yüzden sevmiyorum.
aşk gibi manevi bir olguyu olmayacak bir iş anlaşması düzeninin içine çekmeye çalışıyor bu toplum. imzalar, sözleşmeler, güvence istemeler, analar, babalar, halalar, teyzeler... bütün bunların aşkla nasıl bir alakası olabilir halbuki?
iş, cinsellik değil mi?
dönüp dolaşıp orada düğümleniyor her şey.
her konu, o noktadaki hastalıklı düşünceler yüzünden düğüm oluyor.
babayı elinde satırla hayal etmemin sebebi gazete haberleri ne yazıkki. hayalden de öte hatta öngörü diyebiliriz. bu ülkenin ciddi bir çoğunluğu için maalesef fantaziye kaçıyor söyledikleriniz. ama hak veriyorum size keşke kabul görülebilse toplumdaobjektif ve önyargılardan arınarak bakınca ne kadar manasız değil mi? imza yokken babası elinde satırla hayal ediliyor, imza atılınca ne değişiyor halbuki?=)
bu toplumu bu yüzden sevmiyorum.
aşk gibi manevi bir olguyu olmayacak bir iş anlaşması düzeninin içine çekmeye çalışıyor bu toplum. imzalar, sözleşmeler, güvence istemeler, analar, babalar, halalar, teyzeler... bütün bunların aşkla nasıl bir alakası olabilir halbuki?
iş, cinsellik değil mi?
dönüp dolaşıp orada düğümleniyor her şey.
her konu, o noktadaki hastalıklı düşünceler yüzünden düğüm oluyor.
35 yasinda gidecek 20lik kizi ayartacak aklinca
Oyle olsa forumda surekli yasca buyuk adamlarla evliler konu acmazdi. Isterler hem de kaparlar bile35lik kart, bi tarafının kılları ağarmış herifi de 20lik kadın çok isterdi=D kadınlar öyle herifleri anca bi güzel kullanıp atarlar. kendilerini buradan kutluyorum. eşek gördü mü semeri vuruyorlar ^_^
Oyle olsa forumda surekli yasca buyuk adamlarla evliler konu acmazdi. Isterler hem de kaparlar bile
hem bosanmis hem cocuklu hwm maddiyati da olmayan adamla evlenip anca kendilerine vururlar semeri.semer vuranlar onlar=)
hem bosanmis hem cocuklu hwm maddiyati da olmayan adamla evlenip anca kendilerine vururlar semeri.
canım bu cümleleri bende sürekli kullanıyorumerkeklerın en sık kullandıgı cumleler sunlarmıs:
- bakarız
-herseyın hayırlısı
-dunyada hıcbıseyın garantısı yok
-bakalım zaman gösterir
-hallederiz ya
canım bu cümleleri bende sürekli kullanıyorumdaha bugün eşim "yarın gezelim hava güzel olursa" dedi bende "bakarız" dedim.sen mi erkeksin ben mi anlamadım dedi
o hallederiz yaa var ya beni öldürüyor, suratına koca bir yumruk atmak istiyorum her söylediğindeerkeklerın en sık kullandıgı cumleler sunlarmıs:
- bakarız
-herseyın hayırlısı
-dunyada hıcbıseyın garantısı yok
-bakalım zaman gösterir
-hallederiz ya
İyi de arkadaşım, normal bir arkadaşının yanında da üzülüp ağlasan o bile çok üzülebilir haline yani bu ölçüt olamaz. Neden bunca yıldır birlikte olmanıza rağmen ayrıldınız ve birleştiniz? Siz de, oda daha iyisini, gönlünüze ve kafanıza yatanı bulamadınız. Tekrar başlayan ilişki de (Onun açısından da) dayanılamayan bir hasret, sevgi,aşk vb. duygular baskın olsa belki evlilik ciddi düşünülürdü ama alışkanlık, iyi, güvenilir ve temiz bir insanla yarenlik, daha iyisini bulana kadar zamanı doldurma vb. belki de yanınızda olma amacı. Bunun yanı sıra ona garanti gibi de geliyor olabilirsiniz, elimin altında nasıl olsa, ben düşüncemi de söyledim, sırtımdan yükü de attım, bana sorumlulukta yükleyemez bu durumda diye de düşünebilir. Kendini geri çek ve sebatlı davran derim, gerçekten seviyor ve seni istiyorsa bir süre sonra kapına dayanacaktır evlenelim diye, yoksa diğer düşünceler geçerlidir ki o zamanda yol vermiş göndermiş olursun senle ciddi olmak istemeyeni...Off çok kafam karıştı. Şuanda ayrılığı kaldırabilecek durumda da değilim. Benden iyisini bulamayacağı ortada ve onu bu kadar iyi tanıyan onun da bu kadar iyi tanıdığı kimse yok.
Ben üzülünce onun da üzülüyor olması, gözümden gelen bir damla yaş için kahrolması ve ne zaman yüzümü azıcık bile asık görse ben kendimi iyi hissedeyim diye elinden geleni yapması da bir artı değil midir?
Garanti veremiyor olması bence düşündürücü. Sonu belirsiz bir şey için daha kaç yıl bekleyebilirsin ki? Ben olsam beklemezdim bana 6 yıldan sonra böyle diyen bir adamı. En azından 3-5 yıl sonra da olsa sonra evliliği garanti edebilmeliydi. 1-2 yıllık ilişki olsa neyse..Şuanda bir yandan konuşuyoruz. Sana beni bekle diyemem üzülüyorsun biliyorum. Ben de üzülüyorum diyor. Tabiki beni bırakmak istemediğini ama bir şekilde garanti veremediğini de söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?