Bana kalırsa 25 yaşına gelmiş birinin bırakın eş adayiyla evlenince çalışıp calismamayi konuşmasıni sevgilisiyle buluşurken aileden para alması,bı arkadaşın da yazdığı gibi marketten alacağı pedin parasını bile aileden karşılaması aşırı abes.Konu sahibi sadece çalışma konusunda hassas.Tinderdan Arap doktor bulmada çok mahir
Tinder olayı ne tam olarak her sayfayı okumadım.
Yaşayacağınız yere bağlı ama büyükşehirlerde tek maaşla geçinmek çok zor. Yani 10-15 bin maaşla bile çok tasarruflu yaşamak gerekiyor. Ev falan almak, tatil yapmak, dışarda yemek yemek, güzel giyinmek, araba almak bunlar hepsi lüks oluyor. Ben sevgiline hak verdim.
Cocuk olduğunu ve okula ya da kreşe gittiğini düşünün. Biraz da rahat harcama yapmanın sevildiğini. 10-15le gayet lüks oluyor öyle şeyler. Ya da istediğin gibi olmaz.Ne yazık ki öyle. 2 kişiyken bile zor.O kadar da abartmasaydiniz yahu. Evimiz var ama İstanbuldayiz 10-15 eşim kazaniyor ve disarda yemek yemek, bi tatile gitmek, guzel giyinmek luks filan degil gayette yapiliyor bu paraya. + Benim taraftan kira geliri var ama olmasaydi da o kadar kotu durumda olmazdik.
İki kişi calisan herkesin evine 100.000 mi giriyor?
Cocuk olduğunu ve okula ya da kreşe gittiğini düşünün. Biraz da rahat harcama yapmanın sevildiğini. 10-15le gayet lüks oluyor öyle şeyler. Ya da istediğin gibi olmaz.Ne yazık ki öyle. 2 kişiyken bile zor.
Sanane seni ne ilgilendirir sana mi dert olduKonu sahibi çok sıkı bı tinder kullanıcısı.Arap doktor,pilot falan bulmuş.Tek hassasiyeti çalışmak.Cok hassas ve alıngan bı hanımDead Cell
Tatlım yazık sana.Sen daha coooook üzülürsünSanane seni ne ilgilendirir sana mi dert oldu
Iste ilk 1-2 sene belki güzel gidebilir ama çocuk olunca hatta çocuklar olunca zor onu yazan abartmamış aslında dedim. Ki konu sahibi de cocuk düşünüyor öyle yazmış ilk mesajında. Yaşayıp görecek artık.Bizim cocugumuz yok, cocuk plani da yok yakin zamanda. Yurtdisina gidersek belki cocuk dusunuruz diye dusunuyoruz.
İki kişiyken bu parayla zorlanmiyoruz.
Şuan cocugumuz olup ben işe girsem de kreş ya da bakici ucretini filan kazanirim herhalde. Büyük bir şey degişmez calisiyorum diye.
Seni cok götürüp getirmisler belli ki ordan biliyorsunAyyyy gülmekten olucemmmm.Konu sahibinin eski mesajlarini üşenmedim okudum wala.Tinderdan tanıştığı pilotla macerası da baya hassasayyy usenmeyin okuyun tatlım sen cin olmadan adam mı çarpmaya çalıştın amanda aman.Pilot seni sulu götürür susuz getirir hostes bı ablandan uyarı olsun bu da sana
Seni cok götürüp getirmisler belli ki ordan biliyorsun
Iste ilk 1-2 sene belki güzel gidebilir ama çocuk olunca hatta çocuklar olunca zor onu yazan abartmamış aslında dedim. Ki konu sahibi de cocuk düşünüyor öyle yazmış ilk mesajında. Yaşayıp görecek artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?