- 19 Mayıs 2020
- 47.885
- 215.279
- 598
Neyse ki biraz utanmış da, bunları hatırlatanlara cevap vermeyip, üyelik sildirmeye gitmiş.Arabistanlı doktor? Konumu sabote etmeyin lütfen hanimlar
2 haftadır tanıştım biri bu benim kendisi türkiyede ankarada yaşıyoruz ikimizde uzmanlık alacak burda 4 yol ancak dün araştırma yaptm arabistan hakkında ve korktum şeriat fln varmis bu doktorun oyle kötü yobaz bir düşüncesi ni görmedim ama arkadaşlar bi akil verin yarin buluscaz tepkisini ölçmek...www.kadinlarkulubu.com
Sizce onu aldatmış oldum mu?
Lütfen söylediklerinize saygım var yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama kötü söz ağır kelime kullanmayn fikirlerizle yardımcı olmanız açısıdan açıyorum bu konuyu sevgilim olmadan önce bir flörtüm vardı ve bir kez görüştük birinden ilk defa ilk buluşmada bu kadar etkilendim hoşlandm galiba...www.kadinlarkulubu.com
Sevgilimle öpüşemiyorum bir türlü?
23 yaşındayım ancak daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadi 8 aylık.bir ilişki ama ben nasl öpüşcegimi bilmiyorum rezil olurum diye cekiniyorum tam.o yakınlaşma olacağında kendimi çekiyorum yoksa bende onu öpmeyi çok istiyorum ama şimdi sormak istediğim sizce nasl davranmalı sizin ilk öpüşme...www.kadinlarkulubu.com
Cimri mi sizce bu erkek?
8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?www.kadinlarkulubu.com
daha nicesi ve bir de şu anki konunuz... troll müsünüz yoksa disosiyatif kimlik bozukluğunuz mu var... gerçekten ciddi soruyorum,asla dalga geçmek için demiyorum.
bambaşka kişiler yaşamış gibi açmışsınız konuları.
bir de bu... insanlar size sayfa sayfa yorum yazdı. ayıp ama gerçekten bu yaptığınız. zevk aldınız mı bizi kandırmaktan?
Diyeni desteklemiş.Ayy yorumlarini hepsini bitirmedim.
Eşinin calismasini isteyenlere gavat mi yaziyorsunuz konu sahibi.
Benim soylediklerimi begenip destekleyip millete hakaret ediyorsaniz ustune.......
Artık yorum yapasim kaçtı.
Ayy yorumlarini hepsini bitirmedim.
Eşinin calismasini isteyenlere gavat mi yaziyorsunuz konu sahibi.
Benim soylediklerimi begenip destekleyip millete hakaret ediyorsaniz ustune.......
Artık yorum yapasim kaçtı.
Gavatlıkta zirve noktasıdır acilen uzaklaşırdım
Size kesinlikle katılıyorum bazi kadınlarında bunu normal görmesini çok garipsiyorum
Günün sonunda elinde tek o kalıyor, ne etsin?Üstteki hanımefendinin yorumu beni ilgilendirmez ama konu sahibi hem ona katılıp hemde çalışmasını isteyen adamla bile bile birlikte oluyorsa bu onu iki yüzlülük olmuyor mu?
Üstteki hanımefendinin yorumu beni ilgilendirmez ama konu sahibi hem ona katılıp hemde çalışmasını isteyen adamla bile bile birlikte oluyorsa bu onu iki yüzlülük olmuyor mu?
Yaprak Dökümündeki kadinlarin profilini :)Ay siz 42 sayfadır ne konuşuyorsunuz hala
3-4 senedir kendi paramı kazanıyorum hiç 400 liralık ayakkabı almadımHayatın içine atıldığında o 400 liralık ayakkabı için 50 kere düşünüp, 51. düşünmende almaktan vazgeçeceksin...
Dahası da var. Eşim maaş kartımı alıp bana harçlık veriyor deyince lincleniyor eş ama kadın eşimin maaş kartı bende ona harçlık veriyorum diye kahkahalarla anlatınca beğeniliyor. Herhalde adam kazandığı parayı harcamayı bilmiyor çok müsrif der neden öyle desen de...Tüm yorumları okudum bazıları o kadar saçma geldi ki şahsi düşüncem şu dönemde çalışmayan evde oturayım kafasındaki kadınları cidden anlamıyorum. Çalışıp çalışmamak nasıl tercih oluyor? Erkekler için niye tercih değil? Burada kocam çalışmıyor iş aramıyor ve ya kocam maaşıma karışıyor diyenlere boşan diyenler kadının çalışmamasını tercih sayması o kadar komik ki anlatamam. Eeee erkek çalışıp ortak yaşam alanına yardım etsin bu ortak ama akşama kadar eşek gibide çalışacak götünden ter akacak evin bütün maddi yükü sırtında olacak ev işleride ortak ee birde adam anasına harçlık verince ya da kendine bir şey alınca hesapta verecek olaya gel. Ama kadın bu ortak yaşam alanına maddi katkı yapmaması tercih sayılıcak. Yahu hangi çağdayız ki ev hanımı olmak konu sahibinin hayali oluyor? Her şeyi geçin iki kişi çalışan insan bile maddi zorluk çekiyor. Evet çalışmak istemeyeni kolundan tutup zorla çalış diyecek halimiz yok kimsenin yok. O zaman herkes kendine göre eş seçecek. Bu devirde kimse kusura bakmasın çalışmayan kadınla erkek olsam evlenmem aklımı peynir ekmekle mi yedimŞahsi düşüncem boşa kimse alıntılamasın
Spor ayakkabılar gerçekten pahalı ama bakma sen her istediğimi alıyorum diyenlere de belirli limiti var o limit dâhilinde istediğini alıyordur. Ya da limiti geçenleri yılda bir belki iki kere alıyordur. Belki çalışan da 4 ya da 5 kere alıyordur. Ben spor ayakkabı dedim onları sevip alıyorum çünkü ama başka tarz sevenin de o tarzlarda çok pahalısı vardır.3-4 senedir kendi paramı kazanıyorum hiç 400 liralık ayakkabı almadım
Saçmalık herkesin maaşı kartı kendinde olur erkeğin maaş kartı niye eşinde olsun ama normal kadınlarımızın bazıları işine gelince iki yüzlü davranıyorDahası da var. Eşim maaş kartımı alıp bana harçlık veriyor deyince lincleniyor eş ama kadın eşimin maaş kartı bende ona harçlık veriyorum diye kahkahalarla anlatınca beğeniliyor. Herhalde adam kazandığı parayı harcamayı bilmiyor çok müsrif der neden öyle desen de...
Elinden alan ikiyüzlü davranıyor da okuyanlar niye öyle onu anlamiyorum:)Saçmalık herkesin maaşı kartı kendinde olur erkeğin maaş kartı niye eşinde olsun ama normal kadınlarımızın bazıları işine gelince iki yüzlü davranıyor
400 e ayakkabı mı kaldı dermişimmmm ha ha ha3-4 senedir kendi paramı kazanıyorum hiç 400 liralık ayakkabı almadım
ben genelde uygun alıyorum günlük kullanım için, gittiği yere kadar gidiyor işi bitince atıyorum napayımSpor ayakkabılar gerçekten pahalı ama bakma sen her istediğimi alıyorum diyenlere de belirli limiti var o limit dâhilinde istediğini alıyordur. Ya da limiti geçenleri yılda bir belki iki kere alıyordur. Belki çalışan da 4 ya da 5 kere alıyordur. Ben spor ayakkabı dedim onları sevip alıyorum çünkü ama başka tarz sevenin de o tarzlarda çok pahalısı vardır.
Şimdi yine Air Jordan istiyorum diyeyim de linçleneyim400 e ayakkabı mı kaldı dermişimmmm ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?