Sevgilim çalışmamı istiyor ama ben istemiyorum

Neyse ki biraz utanmış da, bunları hatırlatanlara cevap vermeyip, üyelik sildirmeye gitmiş.

Ayy yorumlarini hepsini bitirmedim.
Eşinin calismasini isteyenlere gavat mi yaziyorsunuz konu sahibi.
Benim soylediklerimi begenip destekleyip millete hakaret ediyorsaniz ustune.......
Artık yorum yapasim kaçtı.
Diyeni desteklemiş.

Ayy yorumlarini hepsini bitirmedim.
Eşinin calismasini isteyenlere gavat mi yaziyorsunuz konu sahibi.
Benim soylediklerimi begenip destekleyip millete hakaret ediyorsaniz ustune.......
Artık yorum yapasim kaçtı.
Gavatlıkta zirve noktasıdır acilen uzaklaşırdım

Size kesinlikle katılıyorum bazi kadınlarında bunu normal görmesini çok garipsiyorum

Üstteki hanımefendinin yorumu beni ilgilendirmez ama konu sahibi hem ona katılıp hemde çalışmasını isteyen adamla bile bile birlikte oluyorsa bu iki yüzlülük olmuyor mu?

Üstteki hanımefendinin yorumu beni ilgilendirmez ama konu sahibi hem ona katılıp hemde çalışmasını isteyen adamla bile bile birlikte oluyorsa bu onu iki yüzlülük olmuyor mu?
Günün sonunda elinde tek o kalıyor, ne etsin?

Üstteki hanımefendinin yorumu beni ilgilendirmez ama konu sahibi hem ona katılıp hemde çalışmasını isteyen adamla bile bile birlikte oluyorsa bu onu iki yüzlülük olmuyor mu?

Yani hakkinda boyle dusunecegin adamla birlikte olmazsin.
Konularin gercekliginden de suphelendim zaten.

Tüm yorumları okudum bazıları o kadar saçma geldi ki şahsi düşüncem şu dönemde çalışmayan evde oturayım kafasındaki kadınları cidden anlamıyorum. Çalışıp çalışmamak nasıl tercih oluyor? Erkekler için niye tercih değil? Burada kocam çalışmıyor iş aramıyor ve ya kocam maaşıma karışıyor diyenlere boşan diyenler kadının çalışmamasını tercih sayması o kadar komik ki anlatamam. Eeee erkek çalışıp ortak yaşam alanına yardım etsin bu ortak ama akşama kadar eşek gibide çalışacak götünden ter akacak evin bütün maddi yükü sırtında olacak ev işleride ortak ee birde adam anasına harçlık verince ya da kendine bir şey alınca hesapta verecek olaya gel. Ama kadın bu ortak yaşam alanına maddi katkı yapmaması tercih sayılıcak. Yahu hangi çağdayız ki ev hanımı olmak konu sahibinin hayali oluyor? Her şeyi geçin iki kişi çalışan insan bile maddi zorluk çekiyor. Evet çalışmak istemeyeni kolundan tutup zorla çalış diyecek halimiz yok kimsenin yok. O zaman herkes kendine göre eş seçecek. Bu devirde kimse kusura bakmasın çalışmayan kadınla erkek olsam evlenmem aklımı peynir ekmekle mi yedim Şahsi düşüncem boşa kimse alıntılamasın

Dahası da var. Eşim maaş kartımı alıp bana harçlık veriyor deyince lincleniyor eş ama kadın eşimin maaş kartı bende ona harçlık veriyorum diye kahkahalarla anlatınca beğeniliyor. Herhalde adam kazandığı parayı harcamayı bilmiyor çok müsrif der neden öyle desen de...

3-4 senedir kendi paramı kazanıyorum hiç 400 liralık ayakkabı almadım
Spor ayakkabılar gerçekten pahalı ama bakma sen her istediğimi alıyorum diyenlere de belirli limiti var o limit dâhilinde istediğini alıyordur. Ya da limiti geçenleri yılda bir belki iki kere alıyordur. Belki çalışan da 4 ya da 5 kere alıyordur. Ben spor ayakkabı dedim onları sevip alıyorum çünkü ama başka tarz sevenin de o tarzlarda çok pahalısı vardır.

Saçmalık herkesin maaşı kartı kendinde olur erkeğin maaş kartı niye eşinde olsun ama normal kadınlarımızın bazıları işine gelince iki yüzlü davranıyor

Bu konuda buyuk ihtimal herkes konu sahibine yüklendi ama ben sevgiliyi haklı bulamıyorum ne yazıkki.

Şimdi herkes kendi parani kazanmak kendi ayaklari uzerinde durmak şiddet gorduğunde hemen bosanmaktan bahsetmis.

Ama konudaki erkek arkadas profili karimda calissin maas kartı cebimde dursun hemen istediğin model arabayı cekeyim ev islerine elimide surmemeyim cocuga anam bakar karim calisip para getirmeye devam etsin tiplerden.

Ögretmenim ve cevremde ne yazıkki boyle ogretmen cok. Bir ogretmen arkadas mobil bankacalik uygulamasini kullanmayı bilmediğini maas kartının esinde olduğunu esinin olen kocasindan maasi ve kirada geliri olan annesine gizliden mobilya aldığını gorumcesi evlenecek diye kocası sec begen istedigin yatak odasi takimini alacagim dedigini ve gorumcesininde 12 binlik takim begendigini 2 cocugunuda kayinvalidesi baktığinı kocasının kesinlikle bakıciya karsı oldugunu anlatinca şok olmuştum. Allah aşkına bu kölelik değilde nedir?

Ayrıca bir cok çalısan arkadasim var evine temizlikci bile alamayan kocası hicbir ise elini sürmeyen.

Bu koşullarda kadın çalısmasin kardesim evde otursun daha iyi.

Önlisanslı biri cok tutulan bir kac bolumden biri değilse bu önlisans haftanın altı günu 8-6 calisip 2800 tl kazanir. kocasindan dayak yedi diyelim cocukta var nereye bosanip gidip 2800 tl ile kira verip ev gecindirecek yine mecburum diyecek devam edecek.

evlendigimde atanmamistim. sinava girmis atama bekliyordum ve kendi sehrimde kadro yoksa gitmeyecektim. kpss dersanesinde tanıştıgımız bir kız grubumuz vardı iclerinde atananlar var kafede bulusacagız. esim maasini yeni almış getirdi tüm maasını masaya koydu bak buradan istedigin kadar al eger atanmiş olanlar maas konusunu acar bizim maasimiz var derlerse canın sıkılmasin bu da senin maasın.

Babamin maasından borclari oder kalanini eve getirdi yerini biz bile bilirdik annem oradan harcar bize de oradan harçlik verirdi.

Ben calisiyorum sartlarim ve calosma saatime gore maasim iyi ama atanmasaydım ne yalan soyleyim ozel soktorde zor sartlarda calişmazdım.

Çalısiyorum sukur iyi bir arabam var calismasaydim daha dusuk bir segment arabam olacaktı ama yine araba kullaniyor olacaktım calismiyorken esimin bekarliktan aldıgı cliosunu ben kullanıyordum esim servis kullanıyordu is yerine giderken.

Egitimli olmak meslek sahibi olmak iyi sartlarda calismak bir bayan icin tabiki cok guzel bir sey ama asgari ucretle sirf kocasını daha iyi arabaya bindirmek icin calisan bir kesimde var oyle olacaksa calisilmasin daha iyi.

ben genelde uygun alıyorum günlük kullanım için, gittiği yere kadar gidiyor işi bitince atıyorum napayım düşündüm de hiç öyle ayda bir veya birkaç ayda bir pahalı sayabileceğim bir harcamam yok. en pahalı harcamamı kedime yaptım beyefendiye 7 kg hills mama aldık. aslında insanın çalışıp ara sıra da olsa pahalı harcama yapması psikolojik anlamda iyi gelen bişey.

mesela çok para harcadığı için sanki süper kazanıyor ya da aileden zengin gibi gözüken beyaz yakalılar var. benim bazı iş arkadaşlarım da böyle. cepte son model telefon, kolda en iyisinden akıllı saat, her gün starbucks kahvesi hani benim ne kadar gereksiz pahalı bulduğum şey varsa alıyorlar. ne bileyim kirası çok yüksek nezih yerlerde falan oturuyorlar. işim gereği maaşlarını biliyorum, 3-4 bin arası. benim de öyle maaşım. meğer taksitle maksitle alıyorlarmış, öğrendim yakın çevremdekileri. hatta birinin kirasına mı ne ailesi yardım ediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…