şimdi nasıl bir ayakkabı ama?400 e ayakkabı mı kaldı dermişimmmm ha ha ha
asgari ücretle çalışmamalı mı yani cinsiyeti kadın diye sadece?2 asgari ücretle anca ev geçinir o da kısıntılı olarak.o gelire zaten 1 çocuk uygun onu da anne kayınvalide idare edip bakarlar.yazdıklarınızın çoğunda haklısınız.ama lüks araba ve ev alabilmek için kişiliğine tipine dünya görüşüne bakmadan tek şart atanmış öğretmen olsun diye kapı kapı kadın arayan adamlar da tonla bu ülkede değil mi?resmen yürüyen para makinesi görüyorlar.vermesin kimse maaş kartını erkek te olsa kadın da olsa.hatta ortak yatırımları ama ayrı birikimleri olsunBu konuda buyuk ihtimal herkes konu sahibine yüklendi ama ben sevgiliyi haklı bulamıyorum ne yazıkki.
Şimdi herkes kendi parani kazanmak kendi ayaklari uzerinde durmak şiddet gorduğunde hemen bosanmaktan bahsetmis.
Ama konudaki erkek arkadas profili karimda calissin maas kartı cebimde dursun hemen istediğin model arabayı cekeyim ev islerine elimide surmemeyim cocuga anam bakar karim calisip para getirmeye devam etsin tiplerden.
Ögretmenim ve cevremde ne yazıkki boyle ogretmen cok. Bir ogretmen arkadas mobil bankacalik uygulamasini kullanmayı bilmediğini maas kartının esinde olduğunu esinin olen kocasindan maasi ve kirada geliri olan annesine gizliden mobilya aldığını gorumcesi evlenecek diye kocası sec begen istedigin yatak odasi takimini alacagim dedigini ve gorumcesininde 12 binlik takim begendigini 2 cocugunuda kayinvalidesi baktığinı kocasının kesinlikle bakıciya karsı oldugunu anlatinca şok olmuştum. Allah aşkına bu kölelik değilde nedir?
Ayrıca bir cok çalısan arkadasim var evine temizlikci bile alamayan kocası hicbir ise elini sürmeyen.
Bu koşullarda kadın çalısmasin kardesim evde otursun daha iyi.
Önlisanslı biri cok tutulan bir kac bolumden biri değilse bu önlisans haftanın altı günu 8-6 calisip 2800 tl kazanir. kocasindan dayak yedi diyelim cocukta var nereye bosanip gidip 2800 tl ile kira verip ev gecindirecek yine mecburum diyecek devam edecek.
evlendigimde atanmamistim. sinava girmis atama bekliyordum ve kendi sehrimde kadro yoksa gitmeyecektim. kpss dersanesinde tanıştıgımız bir kız grubumuz vardı iclerinde atananlar var kafede bulusacagız. esim maasini yeni almış getirdi tüm maasını masaya koydu bak buradan istedigin kadar al eger atanmiş olanlar maas konusunu acar bizim maasimiz var derlerse canın sıkılmasin bu da senin maasın.
Babamin maasından borclari oder kalanini eve getirdi yerini biz bile bilirdik annem oradan harcar bize de oradan harçlik verirdi.
Ben calisiyorum sartlarim ve calosma saatime gore maasim iyi ama atanmasaydım ne yalan soyleyim ozel soktorde zor sartlarda calişmazdım.
Çalısiyorum sukur iyi bir arabam var calismasaydim daha dusuk bir segment arabam olacaktı ama yine araba kullaniyor olacaktım calismiyorken esimin bekarliktan aldıgı cliosunu ben kullanıyordum esim servis kullanıyordu is yerine giderken.
Egitimli olmak meslek sahibi olmak iyi sartlarda calismak bir bayan icin tabiki cok guzel bir sey ama asgari ucretle sirf kocasını daha iyi arabaya bindirmek icin calisan bir kesimde var oyle olacaksa calisilmasin daha iyi.
ben bulur özelden atarım sana.Şimdi yine Air Jordan istiyorum diyeyim de linçleneyim400 liraya adidas advantage harici güzel ayakkabı bilen bana da söylesin lütfen
lcw ye 3 5 çocuk tişörtü ve şorta bir de pijama takımına ki o da çocuk 600 e yakın ödedim.içime oturdu da 8 taksite böldürdüm.orası da lüks olmuşşimdi nasıl bir ayakkabı ama?
bot falansa ona para verilir.
günlük kullanım için spor ayakkabı ise gereksiz bence. daha uygun fiyatlılardan 2-3 çift tercih edilebilir. en azından ben öyle yapıyorum.
ama kısa zaman içinde en kötüsü bile 400 olacak orası kesin
Çalışmıyorken eşi servise bindirmek ne oluyor peki. Bizim de zamanında 1 arabamız varken benim isim uzak olduğu için arabayı ben alıyordum eşim servise biniyordu. Isı de belki en fazla 4 kmdir. Ama servise bindiğinde arabayla gittiğinden 25 dakika erken çıkıyordu. Çıkışta da iş 5te bitiyorsa zaten servis 5.15te kalkıyordu gelişi derken 5,45i buluyordu. Servis ve özel araba arasında hep fark olur. Ben çalışmasam isim de uzak olmasa niye eşimi servisle yollayıp günde 40 dakikasını yiyeyim mesela? Ayrıca internet bankacılığı kullanmayı bilmeyen de kendi salakligina yansın. Asgari ücretle çalışan biri de daha iyi araba alayım diye çalıştığını sanmıyorum.Bu konuda buyuk ihtimal herkes konu sahibine yüklendi ama ben sevgiliyi haklı bulamıyorum ne yazıkki.
Şimdi herkes kendi parani kazanmak kendi ayaklari uzerinde durmak şiddet gorduğunde hemen bosanmaktan bahsetmis.
Ama konudaki erkek arkadas profili karimda calissin maas kartı cebimde dursun hemen istediğin model arabayı cekeyim ev islerine elimide surmemeyim cocuga anam bakar karim calisip para getirmeye devam etsin tiplerden.
Ögretmenim ve cevremde ne yazıkki boyle ogretmen cok. Bir ogretmen arkadas mobil bankacalik uygulamasini kullanmayı bilmediğini maas kartının esinde olduğunu esinin olen kocasindan maasi ve kirada geliri olan annesine gizliden mobilya aldığını gorumcesi evlenecek diye kocası sec begen istedigin yatak odasi takimini alacagim dedigini ve gorumcesininde 12 binlik takim begendigini 2 cocugunuda kayinvalidesi baktığinı kocasının kesinlikle bakıciya karsı oldugunu anlatinca şok olmuştum. Allah aşkına bu kölelik değilde nedir?
Ayrıca bir cok çalısan arkadasim var evine temizlikci bile alamayan kocası hicbir ise elini sürmeyen.
Önlisanslı biri cok tutulan bir kac bolumden biri değilse bu önlisans haftanın altı günu 8-6 calisip 2800 tl kazanir. kocasindan dayak yedi diyelim cocukta var nereye bosanip gidip 2800 tl ile kira verip ev gecindirecek yine mecburum diyecek devam edecek.
evlendigimde atanmamistim. sinava girmis atama bekliyordum ve kendi sehrimde kadro yoksa gitmeyecektim. kpss dersanesinde tanıştıgımız bir kız grubumuz vardı iclerinde atananlar var kafede bulusacagız. esim maasini yeni almış getirdi tüm maasını masaya koydu bak buradan istedigin kadar al eger atanmiş olanlar maas konusunu acar bizim maasimiz var derlerse canın sıkılmasin bu da senin maasın.
Babamin maasından borclari oder kalanini eve getirdi yerini biz bile bilirdik annem oradan harcar bize de oradan harçlik verirdi.
Ben calisiyorum sartlarim ve calosma saatime gore maasim iyi ama atanmasaydım ne yalan soyleyim ozel soktorde zor sartlarda calişmazdım.
Çalısiyorum sukur iyi bir arabam var calismasaydim daha dusuk bir segment arabam olacaktı ama yine araba kullaniyor olacaktım calismiyorken esimin bekarliktan aldıgı cliosunu ben kullanıyordum esim servis kullanıyordu is yerine giderken.
Egitimli olmak meslek sahibi olmak iyi sartlarda calismak bir bayan icin tabiki cok guzel bir sey ama asgari ucretle sirf kocasını daha iyi arabaya bindirmek icin calisan bir kesimde var oyle olacaksa calisilmasin daha iyi.
400 liraya adidas bile yok ki... Daha geçen hafta baktım. Ben skechers modellerine bayılıyorum 800den başlıyordu beğendiklerim. Yok yani:)Şimdi yine Air Jordan istiyorum diyeyim de linçleneyim400 liraya adidas advantage harici güzel ayakkabı bilen bana da söylesin lütfen
Kusura bakmayın ama çok tezat değil mi yorumunuz evet örnekleriniz yanlış ama sonda dediğiniz çalışıp kocasını yüksek segment arabaya bindirmek için çalışıyor lafı kel alaka ee o zaman çalışmayıp kocasının parasını yiyenler içinde erkekler şunu desin karımı yüksek segment arabaya bindirmek için çalışıyorum. Sizde çalışmasaydınız eşinizin aracını kullanıyor olucaktınız tersi anormalde sizin ki niye normal oluyor. Hayat müşterek ne yani beraber alınan arabaya kadında para verdiği için anormal ama erkek direk sadece çalışıp evin maddi yükünü tek başına taşıması karısını ıyı bir araca bindirmesi normal neyse ya herkesin kendi düşüncesiBu konuda buyuk ihtimal herkes konu sahibine yüklendi ama ben sevgiliyi haklı bulamıyorum ne yazıkki.
Dahası da var. Eşim maaş kartımı alıp bana harçlık veriyor deyince lincleniyor eş ama kadın eşimin maaş kartı bende ona harçlık veriyorum diye kahkahalarla anlatınca beğeniliyor. Herhalde adam kazandığı parayı harcamayı bilmiyor çok müsrif der neden öyle desen de...
valla sonuna kadar katılıyorum.Bu konuda buyuk ihtimal herkes konu sahibine yüklendi ama ben sevgiliyi haklı bulamıyorum ne yazıkki.
En son 4 sene önce 400 e nike almıştım agjkk şimdi 800 1,500 arası olmuş400 e ayakkabı mı kaldı dermişimmmm ha ha ha
ahahaha eskinin maymunlu lcw'silcw ye 3 5 çocuk tişörtü ve şorta bir de pijama takımına ki o da çocuk 600 e yakın ödedim.içime oturdu da 8 taksite böldürdüm.orası da lüks olmuş
O zaman erkekler kendiliğinden mı ezik. Yani para kazanmayı biliyorum ama harcamayı ve hesabımı bilmiyorum mu diyor bu erkekler? Kusura bakmayın ben kendi kendini ezen birini gormedigim için akıl edemedim onu. Eşim kazanacak kadar aklım var ama harcayacak kadar hesabim yok derse höh git be şaka mı yapıyorsun derimBir erkek istemedikten sonra kimse sirtina kirbac vurup "caaalışş köllle" diyerek calistirmiyor, çaliştiramaz. Kadın çalışmıyorsa bu zaten eşle konuşularak ortak verilmiş ve herkesin halinden memnun oldugu bir karardir.
Tam tersi bu konudaki gibi fikir birliği yoksa adam evi tek başina gecindirmek istemiyorsa ve kadin calismiyorsa o evde o kadin rahat rahat yaşayamaz zaten illa ki baskı gorur bu konuda.
Erkekten maaş karti da zorla alinmiyor genelde, erkekler "ben hesabimi bilmiyorum" diye kendileri veriyorlardir kadinlara. Sorun bakalim kac kadin kocasini döverek, hakaret ederek maaş kartini zorla almiştir? Eşleri verdigi için aliyor geneli. Erkekler gibi zorla el koymuyorlar.
Erkekler sandiginiz kadar ezilmiyorlar bu toplumda korkmayin.
Kadın da dövülerek- Allah korusun- maaş kartı alınıyorsa mahkemeye gitmeli hemen.Bir erkek istemedikten sonra kimse sirtina kirbac vurup "caaalışş köllle" diyerek calistirmiyor, çaliştiramaz. Kadın çalışmıyorsa bu zaten eşle konuşularak ortak verilmiş ve herkesin halinden memnun oldugu bir karardir.
Tam tersi bu konudaki gibi fikir birliği yoksa adam evi tek başina gecindirmek istemiyorsa ve kadin calismiyorsa o evde o kadin rahat rahat yaşayamaz zaten illa ki baskı gorur bu konuda.
Erkekten maaş karti da zorla alinmiyor genelde, erkekler "ben hesabimi bilmiyorum" diye kendileri veriyorlardir kadinlara. Sorun bakalim kac kadin kocasini döverek, hakaret ederek maaş kartini zorla almiştir? Eşleri verdigi için aliyor geneli. Erkekler gibi zorla el koymuyorlar.
Erkekler sandiginiz kadar ezilmiyorlar bu toplumda korkmayin.
daha kötü bişey söyleyeyim mi?En son 4 sene önce 400 e nike almıştım agjkk şimdi 800 1,500 arası olmuş
Kadın da dövülerek- Allah korusun- maaş kartı alınıyorsa mahkemeye gitmeli hemen.
Ahahah eşimin de nişanlıyken babannemin kapisinin önünden ayakkabıları çalınmıştı:)) Başka da ayakkabısı yoktu dedemin terlikleri giymişti de ayakkabı almaya gitmiştik:)) var öyle kapı önünden ayakkabı çalanlar. Ayakkabı yeniyse ucuz, pahalı da bakmıyorlardaha kötü bişey söyleyeyim mi?
eski evde apartman çok berbattı. taşındığım ilk gün 119 tl'ye aldığım günlük spor ayakkabıları (ama modeline bayılmıştım) kapı önünde unutmuşum yerleşme telaşından...
sabah bi uyandım yok ayakkabı falan.
meğer karşı komşumuzun da bu nike ayakkabıları çalınmış aynı gece.
hadi benimki fakir ayakkabısı, o komşu ablam neden pahalı ayakkabıyı kapı dışına koymuş muamma idi.
sinir krizi geçirmişti kızcağız.
azdan az, çoktan çok gider
kocaları boşayıp o modelden mi alsak birer taneee.O zaman erkekler kendiliğinden mı ezik. Yani para kazanmayı biliyorum ama harcamayı ve hesabımı bilmiyorum mu diyor bu erkekler? Kusura bakmayın ben kendi kendini ezen birini gormedigim için akıl edemedim onu. Eşim kazanacak kadar aklım var ama harcayacak kadar hesabim yok derse höh git be şaka mı yapıyorsun derim
Aşko disosiyatif neyArabistanlı doktor? Konumu sabote etmeyin lütfen hanimlar
2 haftadır tanıştım biri bu benim kendisi türkiyede ankarada yaşıyoruz ikimizde uzmanlık alacak burda 4 yol ancak dün araştırma yaptm arabistan hakkında ve korktum şeriat fln varmis bu doktorun oyle kötü yobaz bir düşüncesi ni görmedim ama arkadaşlar bi akil verin yarin buluscaz tepkisini ölçmek...www.kadinlarkulubu.com
Sizce onu aldatmış oldum mu?
Lütfen söylediklerinize saygım var yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama kötü söz ağır kelime kullanmayn fikirlerizle yardımcı olmanız açısıdan açıyorum bu konuyu sevgilim olmadan önce bir flörtüm vardı ve bir kez görüştük birinden ilk defa ilk buluşmada bu kadar etkilendim hoşlandm galiba...www.kadinlarkulubu.com
Sevgilimle öpüşemiyorum bir türlü?
23 yaşındayım ancak daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadi 8 aylık.bir ilişki ama ben nasl öpüşcegimi bilmiyorum rezil olurum diye cekiniyorum tam.o yakınlaşma olacağında kendimi çekiyorum yoksa bende onu öpmeyi çok istiyorum ama şimdi sormak istediğim sizce nasl davranmalı sizin ilk öpüşme...www.kadinlarkulubu.com
Cimri mi sizce bu erkek?
8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?www.kadinlarkulubu.com
daha nicesi ve bir de şu anki konunuz... troll müsünüz yoksa disosiyatif kimlik bozukluğunuz mu var... gerçekten ciddi soruyorum,asla dalga geçmek için demiyorum.
bambaşka kişiler yaşamış gibi açmışsınız konuları.
bir de bu... insanlar size sayfa sayfa yorum yazdı. ayıp ama gerçekten bu yaptığınız. zevk aldınız mı bizi kandırmaktan?
yoo var öyle bişey. yani bu cümleyi kurmuyor tabii ama cüzdanda para oldu mu deli gibi harcayan erkekler var. eniştelerden biri öyle mesela. esnaflar karı koca, kendi işleri. adam cebinde 10 lira varsa ille harcar mutlaka. 100 lira varsa onu da harcar. 1000 tl de olsa mutlaka harcayacak bir yer bulur.O zaman erkekler kendiliğinden mı ezik. Yani para kazanmayı biliyorum ama harcamayı ve hesabımı bilmiyorum mu diyor bu erkekler? Kusura bakmayın ben kendi kendini ezen birini gormedigim için akıl edemedim onu. Eşim kazanacak kadar aklım var ama harcayacak kadar hesabim yok derse höh git be şaka mı yapıyorsun derim
Bahsettiğim modeli ben 350 liraya almıştım. Şimdi baktım hala o civarlarda. Onun dışında nike star runner var uygun fiyatlı. Geçen aylarda kırık beyaz rengini 320 liraya bulunca aldım. Çok yüksek fiyatlar, birkaç model haricinde. Adidas advantage klasik ve şık bir model bana göre. 60 yaşındaki babam bile 'senin ayakkabından alacağım' diyor bazen400 liraya adidas bile yok ki... Daha geçen hafta baktım. Ben skechers modellerine bayılıyorum 800den başlıyordu beğendiklerim. Yok yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?