Sevgilim çalışmamı istiyor ama ben istemiyorum

400 e ayakkabı mı kaldı dermişimmmm ha ha ha
şimdi nasıl bir ayakkabı ama?
bot falansa ona para verilir.
günlük kullanım için spor ayakkabı ise gereksiz bence. daha uygun fiyatlılardan 2-3 çift tercih edilebilir. en azından ben öyle yapıyorum.
ama kısa zaman içinde en kötüsü bile 400 olacak orası kesin

asgari ücretle çalışmamalı mı yani cinsiyeti kadın diye sadece?2 asgari ücretle anca ev geçinir o da kısıntılı olarak.o gelire zaten 1 çocuk uygun onu da anne kayınvalide idare edip bakarlar.yazdıklarınızın çoğunda haklısınız.ama lüks araba ve ev alabilmek için kişiliğine tipine dünya görüşüne bakmadan tek şart atanmış öğretmen olsun diye kapı kapı kadın arayan adamlar da tonla bu ülkede değil mi?resmen yürüyen para makinesi görüyorlar.vermesin kimse maaş kartını erkek te olsa kadın da olsa.hatta ortak yatırımları ama ayrı birikimleri olsun

lcw ye 3 5 çocuk tişörtü ve şorta bir de pijama takımına ki o da çocuk 600 e yakın ödedim.içime oturdu da 8 taksite böldürdüm.orası da lüks olmuş

Çalışmıyorken eşi servise bindirmek ne oluyor peki. Bizim de zamanında 1 arabamız varken benim isim uzak olduğu için arabayı ben alıyordum eşim servise biniyordu. Isı de belki en fazla 4 kmdir. Ama servise bindiğinde arabayla gittiğinden 25 dakika erken çıkıyordu. Çıkışta da iş 5te bitiyorsa zaten servis 5.15te kalkıyordu gelişi derken 5,45i buluyordu. Servis ve özel araba arasında hep fark olur. Ben çalışmasam isim de uzak olmasa niye eşimi servisle yollayıp günde 40 dakikasını yiyeyim mesela? Ayrıca internet bankacılığı kullanmayı bilmeyen de kendi salakligina yansın. Asgari ücretle çalışan biri de daha iyi araba alayım diye çalıştığını sanmıyorum.

Şimdi yine Air Jordan istiyorum diyeyim de linçleneyim 400 liraya adidas advantage harici güzel ayakkabı bilen bana da söylesin lütfen
400 liraya adidas bile yok ki... Daha geçen hafta baktım. Ben skechers modellerine bayılıyorum 800den başlıyordu beğendiklerim. Yok yani:)

Kusura bakmayın ama çok tezat değil mi yorumunuz evet örnekleriniz yanlış ama sonda dediğiniz çalışıp kocasını yüksek segment arabaya bindirmek için çalışıyor lafı kel alaka ee o zaman çalışmayıp kocasının parasını yiyenler içinde erkekler şunu desin karımı yüksek segment arabaya bindirmek için çalışıyorum. Sizde çalışmasaydınız eşinizin aracını kullanıyor olucaktınız tersi anormalde sizin ki niye normal oluyor. Hayat müşterek ne yani beraber alınan arabaya kadında para verdiği için anormal ama erkek direk sadece çalışıp evin maddi yükünü tek başına taşıması karısını ıyı bir araca bindirmesi normal neyse ya herkesin kendi düşüncesi

Bir erkek istemedikten sonra kimse sirtina kirbac vurup "caaalışş köllle" diyerek calistirmiyor, çaliştiramaz. Kadın çalışmıyorsa bu zaten eşle konuşularak ortak verilmiş ve herkesin halinden memnun oldugu bir karardir.

Tam tersi bu konudaki gibi fikir birliği yoksa adam evi tek başina gecindirmek istemiyorsa ve kadin calismiyorsa o evde o kadin rahat rahat yaşayamaz zaten illa ki baskı gorur bu konuda.

Erkekten maaş karti da zorla alinmiyor genelde, erkekler "ben hesabimi bilmiyorum" diye kendileri veriyorlardir kadinlara. Sorun bakalim kac kadin kocasini döverek, hakaret ederek maaş kartini zorla almiştir? Eşleri verdigi için aliyor geneli. Erkekler gibi zorla el koymuyorlar.
Erkekler sandiginiz kadar ezilmiyorlar bu toplumda korkmayin.

valla sonuna kadar katılıyorum.
çalışan kadınım, ömrüm yettiği sürece de çalışıp üretirim inşallah.
koca rahat etsin diye asgari ücrete vasıfsız işlerde falan çalışacaksa hiç gerek yok zira o koca ev işlerini de komple kadından bekler.
diğer grupta kalan evli ve çalışan kadınların kariyerleri var zaten, onlar için çalışmak değer üretmek demek, koca rahat etsin amacı taşımıyor genelde.
ben bazen bazı konuları okuyorum bakıyorum kadıncağız çalışıyor evde de bir yığın iş yapıyor ama adam zerre hak etmiyor yani.
ha evladı için çalışıyordur, eyvallah. kendine birikim için çalışıyordur, ona da eyvallah. ama kocanın poposunu rahat ettirmek için çalışmasın.

lcw ye 3 5 çocuk tişörtü ve şorta bir de pijama takımına ki o da çocuk 600 e yakın ödedim.içime oturdu da 8 taksite böldürdüm.orası da lüks olmuş
ahahaha eskinin maymunlu lcw'si defacto, lcw eskiden bayağı makuldu. şimdi inanılmaz pahalı. 100 tl altına pantolon yok. kazaklar en az 80-90. tişörtler en az 50. ya 19.90'a tişört alırdık oradan, 40 liraya kışlık sıcacık kazak aldığım günler vardı eskiden oradan. 24.99'a kaç tane gömlek almıştım mesela. her şey uçmuş.

O zaman erkekler kendiliğinden mı ezik. Yani para kazanmayı biliyorum ama harcamayı ve hesabımı bilmiyorum mu diyor bu erkekler? Kusura bakmayın ben kendi kendini ezen birini gormedigim için akıl edemedim onu. Eşim kazanacak kadar aklım var ama harcayacak kadar hesabim yok derse höh git be şaka mı yapıyorsun derim

Kadın da dövülerek- Allah korusun- maaş kartı alınıyorsa mahkemeye gitmeli hemen.

En son 4 sene önce 400 e nike almıştım agjkk şimdi 800 1,500 arası olmuş
daha kötü bişey söyleyeyim mi?
eski evde apartman çok berbattı. taşındığım ilk gün 119 tl'ye aldığım günlük spor ayakkabıları (ama modeline bayılmıştım) kapı önünde unutmuşum yerleşme telaşından...
sabah bi uyandım yok ayakkabı falan.
meğer karşı komşumuzun da bu nike ayakkabıları çalınmış aynı gece.
hadi benimki fakir ayakkabısı, o komşu ablam neden pahalı ayakkabıyı kapı dışına koymuş muamma idi.
sinir krizi geçirmişti kızcağız.
azdan az, çoktan çok gider

Kadın da dövülerek- Allah korusun- maaş kartı alınıyorsa mahkemeye gitmeli hemen.

Var oyleleride malesef. Psikolojik ve fiziksel siddeti daha cok erkekler kadinlara uyguluyor.
Bizim gibi ataerkil toplumda ben erkeklerin uzulecegimiz kadar ezildigini, kadinlar tarafindan siddet gorup, zorla calistirildiklarini dusunmuyorum.

Ahahah eşimin de nişanlıyken babannemin kapisinin önünden ayakkabıları çalınmıştı:)) Başka da ayakkabısı yoktu dedemin terlikleri giymişti de ayakkabı almaya gitmiştik:)) var öyle kapı önünden ayakkabı çalanlar. Ayakkabı yeniyse ucuz, pahalı da bakmıyorlar

kocaları boşayıp o modelden mi alsak birer taneee.

Aşko disosiyatif ney

yoo var öyle bişey. yani bu cümleyi kurmuyor tabii ama cüzdanda para oldu mu deli gibi harcayan erkekler var. eniştelerden biri öyle mesela. esnaflar karı koca, kendi işleri. adam cebinde 10 lira varsa ille harcar mutlaka. 100 lira varsa onu da harcar. 1000 tl de olsa mutlaka harcayacak bir yer bulur.

kendini eziyor modunda değil ama gerçekten böyle adamlar var. bu yüzden karısı ona harçlık verir mesela. adam cebinde fazla parayla gezmez, fazla eli açık.

mesela annem esnaf. dükkanına gelen erkek müşteriler daha cömert diyor hep. adam yanında çocukla geldiyse çocuk ne isterse alıyormuş mesela. hiç fiyat bile sormadan alan bir sürü erkek müşteri var. ama kadın müşteriler %95 mutlaka her şeyin fiyatını soruyor dikkat ediyor ve yanlarında çocuk varsa hemen gözü kapalı almıyor. erkek müşteriler daha çok para bırakıyor. o yüzden harcama yapmayı bilmeyen, fazla harcayan bu yüzden parasına eşi müdahale eden erkeklere yabancı değilim mesela. hakikaten parasını yönetemeyen insan dolu. benim babam da pek yönetemezdi parasını, zaman zaman annem müdahale ederdi. babam genelde kazıklanırdı.

sizi anlıyorum ben de biri bana paramı yönetemiyom dese ben de hadi ordan derim. babam 4-5 bin dolandırıldı mesela. nasıl bu kadar salak olabildin cümlesi ağzıma geldi ama babam diye sesli söylemedim o cümleyi. bunu kocam yapsa cinayet işlerim

400 liraya adidas bile yok ki... Daha geçen hafta baktım. Ben skechers modellerine bayılıyorum 800den başlıyordu beğendiklerim. Yok yani:)
Bahsettiğim modeli ben 350 liraya almıştım. Şimdi baktım hala o civarlarda. Onun dışında nike star runner var uygun fiyatlı. Geçen aylarda kırık beyaz rengini 320 liraya bulunca aldım. Çok yüksek fiyatlar, birkaç model haricinde. Adidas advantage klasik ve şık bir model bana göre. 60 yaşındaki babam bile 'senin ayakkabından alacağım' diyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…