sevgilim çok çirkinsin biraz kendine bak dedi..

Çok çirkinsiin..sanki bunu diyen Brad Pitt..ayrıca bayanlar her zaman bakımla ,özenle gerekirse estetikle çok güzel olabilir,ama erkekler değişmez ,çok ayıp etmiş..kendine bakmalısın filan diyebillirdi,sınırları aşmış belli ki kaybetmekten de korkmuyor,çok sevmiyor yanii malesef canım..

O da ne biçim bişeymiş öyle yahu ? Ne demek yani çirkinsin? Son durumunuz ne bilemiyorum ama hala eğer aynıysa ve birlikteyseniz, her buluşmanızda ona güzel gözükme stresini yaşayacaksan ve sonuç olarak üzüleceksen -ki öyle oluyor sanırım hep- boşver onu derim.En azından kendin olacaksın, o istedi diye değil kendin istiyorsun diye,içinden gelecek öyle süsleneceksin...Ve stresi hayatından atacaksın.. Seni olduğun gibi kabul etmeyen birisi senin sevgilin olamaz ve seni beraberken üzen biri ayrıldıktan sonra daha fazla üzemez bunu belirtmek ister, iyi günler dilerim

Son düzenleme:

onun gözü dışarda.senin şimdiden beğenmeyen insan ileride hiç tkmaz htta aldatabilir.yakın zmanda bitir hrşeyi derim

dost acı söyler..sevse yüzündeki lekeler umrunda olmazdı.ayrıca böyle şımarık erkeklerden nefret ediyorum ya.sen boşver onu valla bak kıymetini bilşen biri illaki bulunur gerçekten sonradan çok mutlu olursun.tecrübeyle sabittir..

Guzelim yuzundeki sivilceler elbet gecer ama dil yarasi gecmez... Pudra fondoten falan alcagina bunun kicina tekmeyi vur . Okuz namzeti belli.hiiiic ugrasma derim. Kendinide uzme canim

arkadasım kusura bakma ama senın o cocuğa şöyle okkalı bır tekme atmanın vaktı gelmiş.
cekınme savur tekmeyı gıtsın
unutma sen ondan daha ıyılerıne layıksın...
hala o kısıyle vakıt gecırıp kendını yıpratma, degmez...

canım bence bu kadar takma insan sevdiğine öyle dmez ama şaşırdım nese bence önce sivilce lekelerin için cildiyeye git onların geçmesi için sana yardımcı olur....

canım yapman gereken acilen o çocuğu terkk etmek.. insan bu kadar kabamı olur.. hiç kendini yorma..üzülmede değmez..vaktınıde boşa harcama..kıymetini bilecek biriyle ol olacaksan

benim de 2 yıllık ilişkim bir kaç ay önce bitti. neler neler yapmış bana zaman geçtikçe insan unutuyor. geçen gün de eski sevgilimle barışmak istiyorum diye konu açmıştım orda yorum yazanlar gözümü açtılar sağolsunlar. bir de o günün akşamı günlüğümü okudum bana yaptıklarını yazmışım artık asla barışmam...

benim bu eski sevgilim de tıpkı seninki gibiydi. gerçi ben yüz verdikçe iyice tepeme çıkmıştı. yüzümde çıban derler ya hani o sivilcelerden çıkmıştı doktor ilaç vermişti. kremleri sürdükçe yanıma yaklaşmıyordu nedenmiş "kötü kokuyormuş kremler"

tırnaklarımı uzatırdım küt yapardım oval yap derdi oval yapardım beyaz oje sür derdi beyaz sürerdim tonunu beğenmezdi

güzel güzel giyinir giderdim hadi bugün iğrenç giyinmemişsin derdi

kıyafetlerimi beğenmezdi tarzımı beğenmezdi saçlarımı illa salmamı istedi (yaz sıcağındaa !)

ben de ne kadar aptal bir kızım ki her dediğini yaptım. sonra bu beyfendi bende değiştirecek bir şey bulamayınca ilgi alakayı kesti. gıkımı çıkarmayan ben o gün kıyameti kopardım ve ayrıldık

yemin ediyorum geçen gün günlüğümü okumasaydım bu kadar şeyi unutmuş olcaktım. günlüğü bir okudum anaaammm neler olmuş böyle yaa dedim.

ayrıldım ayrılalı tırnaklarımı uzatmıyorum rengarenk ojeler sürüyorum bugün de saçımı kestirdim. kendi istediğim kıyafetleri giyiyorum.
hayatımı yaşıyorum

arkadaşım çok pişman olursun benim gibi taviz verme sakın
o şimdi kendine bak demiş
kendine bakçaksın beğenmeyecek
makyajını beğense saçını beğenmicek
saçını beğense kıyafetini beğenmicek
herşeyini beğense "ayy çok sıkıcısın konuşçak bir şey bulamıyorum" dicek

benim eski sevgili de çıkar çıkmaz yapmadı bunları ayrılmamıza 3 ay kala yapmaya başladı. zaman geçtikçe canları sıkılıyor herhalde

Ben başka açıdan bakmak istedim olaya,sevgiline ya da sana bir şey demeyeceğim.Genel konuşacağım.Hep böyle oluyor değil mi?İlk günler,ilk heyecan hep aranıyor. Yıllar geçtikçe,büyü bozuluyor,gözün üstünde kaşın var deniliyor,hapşırman göze batıyor.Çok tatlısın,şöylesin böylesin diyen artık vücudunda,gözünde yüzünde ufak bir şeyi mesele ediyor.Bunu erkekler daha çok yapıyor.Ne derse desinler hepsi ama hepsi genelleme bile yapmıyorum hepsi şekilci!

aynen öyle. yukarıda ben de yaşadıklarımı olduğu kadar anlatmaya çalıştım. şekilci erkekler çok fazla

yani anlamıyorum sanki kendisi mükemmelmiş gibi konuşur dururdu. burnunun üstünden sakal gibi kıllar çıkıyodu bir kere söylemedim komplekse girip üzülmesin diye.

tabi o meşhur ayrılık mesajımda tüm kusurlarını yüzüne vurdum. sayesinde özgüvenim zedelenmişti. biraz da o uğraşsın kıllarıyla

arkadasım konuyu acalı 1 hafta oluyor. arkadaslar gereken tüm yorumlrı yapmışlar.. ben sevgilin gibi bir insan için ellerimi yorup da destan yazamam buraya..sana da şaştım hani.. hala beraber misiniz?

canm seni güzel bulmasa zaten sevgili olmazdı..o senin sevgilinin tamamen senin güvenini azaltma hatta biyerlerini indirme düşüncesiyle bunları yapma taktiğidir..senin özgüvenin kırılcak,sevgilinde kendini senden üstün görerek ilişkide baskın taraf olarak egocuğunu tatmin edicek!!!

yerınde olsam arkama bakmadan kacardım ondan ılerde coluk cocuk yapınca gelecegın halden sonra senın yuzune bıle bakmaz
cok kaba cok terbıyesızmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…