sevgilim çok çirkinsin biraz kendine bak dedi..

Bir sevene , en güzel kim? desen. Sevdiğini söyler.
Benim için eski sevgilim, dünyanın en yakışıklısıdır hala benim için. Naparsa yapsın...
O sana bunu dediyse, sevmiyordur. Bu kadar basit ...

ay fıtık oldummmmmmmmm..... o sevgılın olacak arkadasa solermısın lutfen sıvılcenın bırtanesıne kurban olsun... bu nasıl bır sevıyesızlıktır yaa... saka yapmıstır herhalde dedım ama saka degıl bellıkı.. tatlım sen bu adama nıye bu kadar yuz verdın..ayrıldık donmesı ıcın neler neler yaptım demıssın bıde. yasın daha cok genc.. boyle konusmasına nasıl ızın verıyorsun kendı dunya guzelımı.. yapma allah askına sevgılıyken boyle ezenden sen ne gelecek beklıyorsun??

nasıl ya şakamıı sana bunu demeye hakkı yok bikre ne olursa olsn, sen de buna sessizmi kaldın? canım bence değil sevgili,muhattab bile olunmaz böyleleriyle kusurabakma da... ay çok sinirlendmm

Son düzenleme:
ya bu ilişkiler mutlu olmak için değil mi, ben mi yanlış biliyorum acep???
bu ara hep bi 'ama ben onsuz yaşayamaaammmm kiiiii' teranesi...
onunla mutsuz yaşayacağıma bitirip mutsuz yaşarım zaten unuturum geçer gider yahu...
ne evlilikten bahsetcek hem çocuk zaten 19yaşında değil misiniz siz, lise öğrencisisiniz ya da mezun oldunuz ne evliliği ne yüzüğü ya :s

Allaha şükür ben böyle bir iliski yasamadim hic.
Seni anlamam icin esimin bana ayni seyleri söylemesi gerekir ve
benimde hic bir sey olmamis gibi onunla devam etmem gerekir.
Ama öyle bir durumda 1defa söyler ikinciye bulamz beni yaninda.
Yani ben seni hic anlamicam demekki.

Degmez arkadasim degmez, erkekleri bu kadar tepemize
cikartmaya degmez.
Onlari bu kadar yüceltip kendimizi kücültmeye degmez!!!!

konu sahibi alındı galiba bize en son yazdığına bakılırsa :44:

walla alınmıs ama kımse onu tanımıyor.. herkez negatıf bakıyor su an.. hepımız ılıskı yasadık.. ben soka gırdım.. bu cok degısık bırsey... neyse alındıysada kusura bakmasın.. ınsallah mutsuz olmaz.. ama ıllakı bana bır urun soyleyın yardımcı olun derse garnıerın bb kremı var.. hıc yokmus gıbı duran bır fondoten

Mesaj at buluş bir yerde, süslen, en güzel kıyafetlerini giy. Saçını başını güzelce yap. Karşısına geç ve gülümseyerek senden ayrılıyorum hoşçakal de ve kalk git. Çünkü bunu sen yapmazsan o yapacak hem de birkaç gün içinde.

canimcim ben iliskin hakkinda yorum yapmicam..
cildin icin bisey söylicem ama umarim yine yanlis anlasilmaz..
bende asiri beyaz tenliyim güneste kizaran tipten ve senin yaslarinda acayip leke ve sivilce problemim olmustu..
böyle makyajla filan olcak sey degil..
ben cok makyaj ürünleri denedim..
sorunu kökünden halletmek lazim ve ben dogum kontrol hapi kullandim..
17 yasindaydim dr. giidip hormonlarimi ölctürdüm ve kullandiktan 1-2 ay sonra cildim düzeldi..
yada cilt dr. gidip hormonlu krem yazdirman gerek..

çok acımasız yorum yazmak istemiyorum canım. ama sen nasıl dayanıyorsun merak ediyorum. ya muhtaç değilsin bu kadar abartma öncelikle. bende b12 aldığım iğnelerde sivilce çıkıyordu izleri kaldı. ve yazın çillerim daha belirgin ama hiç bir erkek saçma sebepler sunamaz bana. ne demek ya çirkinsin sana direk hakaret etmiş bırak beni demiş. sen o zaman kozmetik ürünü alcağına sen değil kimse benimle böyle konuşamaz ve ben buna müsade edemem. zeka seviyemiz farklı işliyor diyecek çekilcektin. bu kadar zor olmasa gerek. hayatın farklı renklerinide gör canm.

Bir sevene , en güzel kim? desen. Sevdiğini söyler.
Benim için eski sevgilim, dünyanın en yakışıklısıdır hala benim için. Naparsa yapsın...
O sana bunu dediyse, sevmiyordur. Bu kadar basit ...

Konuyu açan bunu bir anlayabilse ve kendini küçük duruma düşürmekten vazgeçse keşke bir an evvel.
Daraldım.

Olgunlaşmamış (gerçi olgunları da gördük) erkek modeli canım hiç böyle şeyleri kafana takma. Kendi göbeklerine,kıllarına,boylarına,poslarına bakmadan konuşurlar. Sen kendine güven, öz güvenini kıran insanlarla birlikte olma.

Size onu dediği anda fondoten alacağınıza onu terk etmeliydiniz, etmelisiniz.

Kendinize az saygınız olmalı.

beni sevdiğini sandığım sevgilim dediğim adam bana çirkinsin biraz kendine bak diyecek bende koşa koşa gidip fondoten falan alacağım hala ona yaranabilmek için süsleneceğim öyle mi? eğer gözleri 2 yıldan sonda çirkinliğini fark ediyorsa zaten bu ilişkinin sonu gelmiş demektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…