Valla ben 6 buçuk bin TL maaş alıyorum yetiştiremiyorum gerisini sen düşün artık yani askeri ücretle çalışan bir adam ne yapsın kardeş çok üzücü bir durum halk olarak ayaklansakmikiEn son bir zam gelmişti yine mi geldi
Vallahi faturalara çalışıyorum.
Allah hepimize güç kuvvet versin ablam, vallahi zor bir devirdeyiz. Ayaklanma fikrini attım kafayaValla ben 6 buçuk bin TL maaş alıyorum yetiştiremiyorum gerisini sen düşün artık yani askeri ücretle çalışan bir adam ne yapsın kardeş çok üzücü bir durum halk olarak ayaklansakmiki
HahahahhaAllah hepimize güç kuvvet versin ablam, vallahi zor bir devirdeyiz. Ayaklanma fikrini attım kafayanasılsa beyin bedava be abla belki ihtiyacımız olur.
Bide utanmadan dert yazmışsın Allah sana bi dert verir görürsün o zaman derdi boş
sensin işte bombos boş insansınn belliiii boş kafasın Netttt yani bugün nerde bir şehidimiz var desek bilmezsin burda saçma salak konular açarsın işte o kadar yararsız bir varlıksinn bu dünyaya etkisiz eleman
Benim sorgulamama gerek yok ben zaten askeri personelim kardeş bilmem anlatabildimmiNeden her gün şehidimiz var diye sorgulamıyorsun da , bu kızı her gün kimin şehit olduğunu bilmediği için suçluyorsun ...
Bide utanmadan dert yazmışsın Allah sana bi dert verir görürsün o zaman derdi boş
sensin işte bombos boş insansınn belliiii boş kafasın Netttt yani bugün nerde bir şehidimiz var desek bilmezsin burda saçma salak konular açarsın işte o kadar yararsız bir varlıksinn bu dünyaya etkisiz eleman
Benim sorgulamama gerek yok ben zaten askeri personelim kardeş bilmem anlatabildimmi
Benim sorgulamama gerek yok ben zaten askeri personelim kardeş bilmem anlatabildimmi
Bilinmiyor ne yazikki kardeşim boş boş şeylerle uğraşmaktan bilinmiyorrrahahah iki olayı nasıl bağladınız sadece soruyorum, sevgilisi ile derdi olan ülke problemlerini bilemez mi
Askeri personel olunca sorgulama özelliği de kayboluyor sanırım.
Kızgınsın anlıyorum ama kızgın olman gereken kişi bu kız değil.
Yoo ben kızmıyorum bilakis aklını kullanması için onu tetikliyorum boş şeylerle değil dolu yararlı şeylerle uğraşsın biz vatana yararlı olup yararlı bireyler yetiştiriyoruz ha belki erkek gibi kızım belki o yüzden uzman cavuslugu tercih ettim o yüzden boş şeylere tahammulum yokkk
sizi görmeden evine çağıran birinin size aşık olduğunu düşünüyorsunuz ya pes gerçekten yaşınızı merak ettim.çok büyük bir hayal kırıklığı sizi bekliyor. adam buluşmaya gelir mi ondan bile emin olamadım.Nasıl düşürdüm bende bilmiyorum kız sanırım birde aşık bana
Seni alkışlıyorum ayynillsizi görmeden evine çağıran birinin size aşık olduğunu düşünüyorsunuz ya pes gerçekten yaşınızı merak ettim.çok büyük bir hayal kırıklığı sizi bekliyor. adam buluşmaya gelir mi ondan bile emin olamadım.
Buluşmaya gelcek ama sanki ben zorluyomusum gibi ayrıldım gelmiyorsun diye tekrar barıştık onun evine zaten gitmem gidersem günübirlik düşünüyorum ama sevip sevmediğinden emin olamıyorum hiç napicam bilmiyorum yasizi görmeden evine çağıran birinin size aşık olduğunu düşünüyorsunuz ya pes gerçekten yaşınızı merak ettim.çok büyük bir hayal kırıklığı sizi bekliyor. adam buluşmaya gelir mi ondan bile emin olamadım.
Foto atiyoruz birbirimize uzak mesafeyiz uzun süredirde flört ettik istesizi görmeden evine çağıran birinin size aşık olduğunu düşünüyorsunuz ya pes gerçekten yaşınızı merak ettim.çok büyük bir hayal kırıklığı sizi bekliyor. adam buluşmaya gelir mi ondan bile emin olamadım.
bana aşık diyorsunuz. ne olur yazın buraya gelecek mi merak ettim.Buluşmaya gelcek ama sanki ben zorluyomusum gibi ayrıldım gelmiyorsun diye tekrar barıştık onun evine zaten gitmem gidersem günübirlik düşünüyorum ama sevip sevmediğinden emin olamıyorum hiç napicam bilmiyorum ya
Gelmesine gerek yokki kız zaten günü birlik evine gitcekmisss hay Allah şaka mısın kız sen gitde gör günü birliği seni günü birlik yapıp gönderir evine valla yok yok bu kız milletle dalga geçiyor beyin tinne bunda yanmış beyniii yanmışbana aşık diyorsunuz. ne olur yazın buraya gelecek mi merak ettim.
Hem bana aşık diyor hem sevip sevmediğinden emin değilim diyor bu ne konuştuğunu bile bilmiyor benim tezim doğru çıktı bu boş boş konu açmış işte dalga geçmek için kendi çapında eğleniyor ama en çok bizi eğlendiriyor gülüyoruz işte karşımızda bir palyaço var gibibana aşık diyorsunuz. ne olur yazın buraya gelecek mi merak ettim.
Sanaldan tanıştık sadece fotoda gördük birbirimizi
Hem bana aşık diyor hem sevip sevmediğinden emin değilim diyor bu ne konuştuğunu bile bilmiyor benim tezim doğru çıktı bu boş boş konu açmış işte dalga geçmek için kendi çapında eğleniyor ama en çok bizi eğlendiriyor gülüyoruz işte karşımızda bir palyaço var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?