Sevgilim çok yakışıklı ben çirkinim

En son bir zam gelmişti yine mi geldi :mad:
Vallahi faturalara çalışıyorum.
Valla ben 6 buçuk bin TL maaş alıyorum yetiştiremiyorum gerisini sen düşün artık yani askeri ücretle çalışan bir adam ne yapsın kardeş çok üzücü bir durum halk olarak ayaklansakmiki😎

Valla ben 6 buçuk bin TL maaş alıyorum yetiştiremiyorum gerisini sen düşün artık yani askeri ücretle çalışan bir adam ne yapsın kardeş çok üzücü bir durum halk olarak ayaklansakmiki😎
Allah hepimize güç kuvvet versin ablam, vallahi zor bir devirdeyiz. Ayaklanma fikrini attım kafaya :KK66: nasılsa beyin bedava be abla belki ihtiyacımız olur.

Bide utanmadan dert yazmışsın Allah sana bi dert verir görürsün o zaman derdi boş
sensin işte bombos boş insansınn belliiii boş kafasın Netttt yani bugün nerde bir şehidimiz var desek bilmezsin burda saçma salak konular açarsın işte o kadar yararsız bir varlıksinn bu dünyaya etkisiz eleman

Neden her gün şehidimiz var diye sorgulamıyorsun da , bu kızı her gün kimin şehit olduğunu bilmediği için suçluyorsun ...

Bide utanmadan dert yazmışsın Allah sana bi dert verir görürsün o zaman derdi boş
sensin işte bombos boş insansınn belliiii boş kafasın Netttt yani bugün nerde bir şehidimiz var desek bilmezsin burda saçma salak konular açarsın işte o kadar yararsız bir varlıksinn bu dünyaya etkisiz eleman

ahahah iki olayı nasıl bağladınız sadece soruyorum, sevgilisi ile derdi olan ülke problemlerini bilemez mi:KK47:

Askeri personel olunca sorgulama özelliği de kayboluyor sanırım.

Kızgınsın anlıyorum ama kızgın olman gereken kişi bu kız değil.
Yoo ben kızmıyorum bilakis aklını kullanması için onu tetikliyorum boş şeylerle değil dolu yararlı şeylerle uğraşsın biz vatana yararlı olup yararlı bireyler yetiştiriyoruz ha belki erkek gibi kızım belki o yüzden uzman cavuslugu tercih ettim o yüzden boş şeylere tahammulum yokkk

Nasıl düşürdüm bende bilmiyorum kız sanırım birde aşık bana
sizi görmeden evine çağıran birinin size aşık olduğunu düşünüyorsunuz ya pes gerçekten yaşınızı merak ettim.çok büyük bir hayal kırıklığı sizi bekliyor. adam buluşmaya gelir mi ondan bile emin olamadım.

sizi görmeden evine çağıran birinin size aşık olduğunu düşünüyorsunuz ya pes gerçekten yaşınızı merak ettim.çok büyük bir hayal kırıklığı sizi bekliyor. adam buluşmaya gelir mi ondan bile emin olamadım.
Seni alkışlıyorum ayynill👏👏👏 Akıllı insan işte tamda böyle düşünür tebrikler👏👏👏

Buluşmaya gelcek ama sanki ben zorluyomusum gibi ayrıldım gelmiyorsun diye tekrar barıştık onun evine zaten gitmem gidersem günübirlik düşünüyorum ama sevip sevmediğinden emin olamıyorum hiç napicam bilmiyorum ya

Foto atiyoruz birbirimize uzak mesafeyiz uzun süredirde flört ettik iste

Buluşmaya gelcek ama sanki ben zorluyomusum gibi ayrıldım gelmiyorsun diye tekrar barıştık onun evine zaten gitmem gidersem günübirlik düşünüyorum ama sevip sevmediğinden emin olamıyorum hiç napicam bilmiyorum ya
bana aşık diyorsunuz. ne olur yazın buraya gelecek mi merak ettim.

Gelmesine gerek yokki kız zaten günü birlik evine gitcekmisss hay Allah şaka mısın kız sen gitde gör günü birliği seni günü birlik yapıp gönderir evine valla yok yok bu kız milletle dalga geçiyor beyin tinne bunda yanmış beyniii yanmış😂😂😂😂😂😂😂😂

Hem bana aşık diyor hem sevip sevmediğinden emin değilim diyor bu ne konuştuğunu bile bilmiyor benim tezim doğru çıktı bu boş boş konu açmış işte dalga geçmek için kendi çapında eğleniyor ama en çok bizi eğlendiriyor gülüyoruz işte karşımızda bir palyaço var gibi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Sanaldan tanıştık sadece fotoda gördük birbirimizi

Bende eşimle internette tanıştım☺️
Bizde birbirimizin fotoğrafını gördük daha sonralar kamera derken alıştık birbirimize
Aylarca yazıştık cesaret edemedim ben hemen buluşmaya...aramızdaki o tılsımın bozulmasından korktum ama nereye kadar yazışacaktımki belki o beni belkide ben onu beğenmeyecektim yüzyüze ama çok şükür öyle olmadı aynı elektriği görüşüncede aldık ve 2,5 sene sonra evlendik😀
öncelikle kendine güvenmelisin 1.kural bu
Kendine çirkin deme, seni Allah yarattı
Allah'ın yarattığı çirkin olur mu?
Çirkinlik sadece kalplerdedir....
Bakımlı ol, güzel giyin, gülümse...
Bunlar güzelliğine güzellik katar☺️
Allah sizi birbirinize yazmışsa zaten korktuğun şey olmayacak😀 inşallah hakkında hayırlısı olur. Sana tavsiyem buluşmadan önce istihareye yat. En büyük hakeme danış kararını ve tevekkül et, O sana doğru yolu gösterecektir

Hem bana aşık diyor hem sevip sevmediğinden emin değilim diyor bu ne konuştuğunu bile bilmiyor benim tezim doğru çıktı bu boş boş konu açmış işte dalga geçmek için kendi çapında eğleniyor ama en çok bizi eğlendiriyor gülüyoruz işte karşımızda bir palyaço var gibi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Konu sahibine surekli hakaret ediyosunuz farkinda misiniz ?

Back
X