Böyle mantık olmaz. SaçmalamışGenel olarak zaman geçirmiyor benimle söyleyince de zaten aynı işteyiz diye
Ayrılma ama bu tür günlerin senin için kıymetli olduğunu söyle bunu hediye bekliyormuş gibi değil yanyana gelmek adına olduğunu doğum gününde veya bir önceki günde yanımda olmanı diledim de meselaAynı iş yerinde çalışıyoruz erkek arkadaşımla. Bugün doğum günüm. Gece mesaj atmış kutladı. İş yerinde de denk gelmedik göremedim bugün. Gün içinde hiç yazmadı iş konusu hariç. Ben çıkıyorum eve gidicem dedim tamam dedi. Aramadı bile. Dün pazar izinliydik. Dün aslında kutlamasını bekledim. Arkadaşımın babası hastanede dedi dün görüşmedik. Söyledim de hediye aldım ama plan yapmadım dedi. Sizce ayrılsam mı
Ben hayatımda kimse yok ben ilgi sevgi gosterip doğum günü olayı zannettim yorum yaptım.Herkesin işi gücü varkimse unutmuyor senede bir gün sen sevgisizliğe ilgisizliğe alışıksın diye her kadın öyle olmak zorunda mı yahu?
Toksik kadınlarda işe yarar, aklı başında ve ne istediğini bilen kadın tekmeyi basar.Şimdiki erkeklerde kadınları şımartmayalım hep kötü davranalım duygusu var
Bu duygu kadınları daha fazla bağlıyormuş
İşin tuhaf tarafı ise yarıyor da
Dalga geçenler olmuş ama ciddi bir konu bence. Adam ya özensiz ya da sana değer vermiyor. Aynı işyerinden manita olunmaz zaten bu altın kural. Ayrılır misin bilmem de adam tirt bence. Hediye almismis belki ortada hediye bile yok, aramamis sormamis...Aynı iş yerinde çalışıyoruz erkek arkadaşımla. Bugün doğum günüm. Gece mesaj atmış kutladı. İş yerinde de denk gelmedik göremedim bugün. Gün içinde hiç yazmadı iş konusu hariç. Ben çıkıyorum eve gidicem dedim tamam dedi. Aramadı bile. Dün pazar izinliydik. Dün aslında kutlamasını bekledim. Arkadaşımın babası hastanede dedi dün görüşmedik. Söyledim de hediye aldım ama plan yapmadım dedi. Sizce ayrılsam mı
Yeni mi sevgilisiniz ? Ayrılmak isteseniz muhtemelen bu konuya önem verdiğini bilmiyordum diyecek ne diyeceksiniz ?Aynı iş yerinde çalışıyoruz erkek arkadaşımla. Bugün doğum günüm. Gece mesaj atmış kutladı. İş yerinde de denk gelmedik göremedim bugün. Gün içinde hiç yazmadı iş konusu hariç. Ben çıkıyorum eve gidicem dedim tamam dedi. Aramadı bile. Dün pazar izinliydik. Dün aslında kutlamasını bekledim. Arkadaşımın babası hastanede dedi dün görüşmedik. Söyledim de hediye aldım ama plan yapmadım dedi. Sizce ayrılsam mı
Bazı insanlar doğumgününe özel anlam yüklemez, ailelerinde kutlama geleneği yoktur vb. Siz ilişkinize genel anlamda bir bakın. Sizinle ilgili midir, sevgi ve saygısı nasıldır size karşı, genel karakteri vs. Tüm bunlar yerli yerindeyse ayrılmak fazla tepki olabilir. Bir de gerçekten ayrılacak mısınız, blöf mü yapacaksınız? Eğer kafanızda gerçek bir ayrılik yoksa da bu toplara girmeyin!Aynı iş yerinde çalışıyoruz erkek arkadaşımla. Bugün doğum günüm. Gece mesaj atmış kutladı. İş yerinde de denk gelmedik göremedim bugün. Gün içinde hiç yazmadı iş konusu hariç. Ben çıkıyorum eve gidicem dedim tamam dedi. Aramadı bile. Dün pazar izinliydik. Dün aslında kutlamasını bekledim. Arkadaşımın babası hastanede dedi dün görüşmedik. Söyledim de hediye aldım ama plan yapmadım dedi. Sizce ayrılsam mı
Adam iyi ısı gücü var sen doğum günü için ayrilacanmi bence ayrıl adam en azından senden kurtulur
hayattan her zaman bu kadar beklentisiz misiniz?Gece kutlayıp mesaj atmış yeterli bence. Erkeklerden incelik beklemek saçmalık. Belki kutlama yapmayı sevmiyordur. Diğer günlerde centilmense sorun değil bence.
babamin bir lafı var "balın yoksa bal dilin de mi yok"öf. kutlamıs ya illa plan program yapmak zorunda mı ? herkesin keyfii yıyecek parası boyle seylere ayıracak butcesı olmak zoruında mı?
Katılıyorum. Pazar günü bulusmamasi da hediye vermemek icin. Gece mesajla yasak savmis. Eğer bir hediye almis olsaydı Pazartesi bizzat getirir, su gun bir yemeğe çıkalım derdi. Üyenin ve erkek arkadaşının konularını hic bilmiyorum, sadece açtığı konuya istinaden yorumum bu.Sen ayrılmazsan o ayrılacak zaten ileride.
O yüzden bence ayrıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?