- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Daha önce de konu açmışsınız,biliyordunuz böyle olduğunu.Herkes bana darp raporu alın şikayet edin diyor ama ben bunu ailemin öğrenip üzülmesini istemiyorum veya iş çevremin veya herhangi birinin . Sanıyor musunuz ki bana bunu öğrenen insanlar vah yavrum yazık diyecek hayır , üsteki yorum yapan insan gibi çoğunluk benim hatam olduğunu o saatte evimde ne işi olduğunu söyleyip benim kötü kadın olduğumu ima edecek ve o suçlu değil ben suçlu olcam. Onu değil beni konuşacaklar. Oysa ki ben yetişkin bir kadınım sadece sevdiğim insanla evimde vakit geçirmek istedim bana göre bunda bir yanlış yok nerden bilebilirdim bu denli bir manyak olabileceğini. Ben buraya sadece anlatacak kimsem olmadığı için içimi dökmek için yazdım .
Ayrıldığımızı yazmıştım mesajımdaDaha önce de konu açmışsınız,biliyordunuz böyle olduğunu.
Ayrılmaya da niyetiniz yok
Devamı gelecek ,anlamak istemediğiniz bu.
Sana işin açığını acı şekilde anlatayım mı? İstediğin saatte istediğin yerde olursun istediğin biriyle gezersin evine de alırsın kaç yaşında kadınsın polise aileme bilgi vermeyin derseniz kimseye de bir şey demezler ama işin doğrusu sen bu adamla tekrar barışacaksin bu yüzden açık kapı bırakıyorsun hepsi bu adam şimdi gelsin affet desin edersin bizim kızdığımiz bu sizin gibi eğitimli bilgili özgür kadınlar bile dayağı kabul edip susuyorsa işi gücü olmayan kadınlar ne yapsın onlara nasıl destek olalım hepsi buHerkes bana darp raporu alın şikayet edin diyor ama ben bunu ailemin öğrenip üzülmesini istemiyorum veya iş çevremin veya herhangi birinin . Sanıyor musunuz ki bana bunu öğrenen insanlar vah yavrum yazık diyecek hayır , üsteki yorum yapan insan gibi çoğunluk benim hatam olduğunu o saatte evimde ne işi olduğunu söyleyip benim kötü kadın olduğumu ima edecek ve o suçlu değil ben suçlu olcam. Onu değil beni konuşacaklar. Oysa ki ben yetişkin bir kadınım sadece sevdiğim insanla evimde vakit geçirmek istedim bana göre bunda bir yanlış yok nerden bilebilirdim bu denli bir manyak olabileceğini. Ben buraya sadece anlatacak kimsem olmadığı için içimi dökmek için yazdım .
Kızlar şu an çok ama çok kötüyüm . Dün akşam sevgilim bana gelecekti dediği saatten çok daha geç bir saatte geldi. Neyse içeri geçti hiç benimle konuşmadı (aramızda böyle yapmasını gerektirecek bir problem yoktu) direk bilgisayarın başına oturdu. Biraz bekledim ve odadan çıktım trip atar bi şekilde. Beş dk sonra peşimden gelmiş bende tam ona doğru yürüyordum onu ittim ne yapıyorsun sen dedim. O da bana çok kötü şiddet uyguladı herhangi bir iz yok şikayetçi olun diyecekler için söylüyorum ama benim kafamı duvara vurdu yerde sürükleyip tekmeledi. Ayrıldık tabi ki ama ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Yanına mı kalacak bana bu yaptığı . Allahım inş cezasını verir demekten başka birşey yapamıyorum. Çok doluyum anlatacak kimsem yok sizinle paylaşmak istedim.
Simdi bana dar goruslu diyen olacak biliyorum. Senin erkek arkadasinin evinde ne isi var hicmi ailen sana erkeklere guvem olmucani ogretmedi.seni öldurebilirdide.
Ne ilgisi var şimdi? Eve alınmasa bile arabada da dövebilirdi. Evlendiğimiz insanlara nasıl güvenip aynı evde yaşayabiliyoruz? Evli kadınlar da çok yaşıyor bu durumu kız çocuğu eve aldı diye dayak yemedi sonuçta. Adam dengesiz diye dayak yedi.
Tek bisi sorup gidicem.kizin varmi bilmiyorum, eger varsa ayni seyi kizin icin dusunecekmisin jameya
Tek bisi sorup gidicem.kizin varmi bilmiyorum, eger varsa ayni seyi kizin icin dusunecekmisin jameya
EE ne diyelim o zaman?Herkes bana darp raporu alın şikayet edin diyor ama ben bunu ailemin öğrenip üzülmesini istemiyorum veya iş çevremin veya herhangi birinin . Sanıyor musunuz ki bana bunu öğrenen insanlar vah yavrum yazık diyecek hayır , üsteki yorum yapan insan gibi çoğunluk benim hatam olduğunu o saatte evimde ne işi olduğunu söyleyip benim kötü kadın olduğumu ima edecek ve o suçlu değil ben suçlu olcam. Onu değil beni konuşacaklar. Oysa ki ben yetişkin bir kadınım sadece sevdiğim insanla evimde vakit geçirmek istedim bana göre bunda bir yanlış yok nerden bilebilirdim bu denli bir manyak olabileceğini. Ben buraya sadece anlatacak kimsem olmadığı için içimi dökmek için yazdım .
Alla alla bisemi olmus acaba bisemi duydu birinden senle konusmak yerine boyle bi tepki verdiKızlar şu an çok ama çok kötüyüm . Dün akşam sevgilim bana gelecekti dediği saatten çok daha geç bir saatte geldi. Neyse içeri geçti hiç benimle konuşmadı (aramızda böyle yapmasını gerektirecek bir problem yoktu) direk bilgisayarın başına oturdu. Biraz bekledim ve odadan çıktım trip atar bi şekilde. Beş dk sonra peşimden gelmiş bende tam ona doğru yürüyordum onu ittim ne yapıyorsun sen dedim. O da bana çok kötü şiddet uyguladı herhangi bir iz yok şikayetçi olun diyecekler için söylüyorum ama benim kafamı duvara vurdu yerde sürükleyip tekmeledi. Ayrıldık tabi ki ama ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Yanına mı kalacak bana bu yaptığı . Allahım inş cezasını verir demekten başka birşey yapamıyorum. Çok doluyum anlatacak kimsem yok sizinle paylaşmak istedim.
Oda var tabi karsiyim sevismelerine :/ bikere kiz arkadasla erkek arkadasi bir tutmayin.ben bugune kadar kiz arkadasin öldurdunu gormedim diyecek kadar az sahit oldumHanımefendi,
Kız arkadaşlarınızla da ev ortamında görüşmeyin o zaman. Manyak çıkabilir, sizi bıçaklayabilir öyle değil mi?
Derdiniz kadınla erkeğin sevişmemesiyse bu şekilde ifade edin, güvenlik masalları çok komik çünkü.
Ve evet kızım olduğunda genç kız olduğunda da aynı şekilde düşünebilirim. Neden olmasın dar görüşlü değilim çok şükür.
Oda var tabi karsiyim sevismelerine :/ bikere kiz arkadasla erkek arkadasi bir tutmayin.ben bugune kadar kiz arkadasin öldurdunu gormedim diyecek kadar az sahit oldum
Hicbisi dusuncemi soylerim alip almamak sana bagli ozgursunKarşıysan sen sevişme.
Ben bekarım sevişiyorum, ne yapacaksın bana?
Aynen öyle içimden gelenleri yazmışsınız.....sureklı laf cakıp "sen gerı kafalısın at gozluklu gıbı tabırler jukkanıp kışkırtmaya calışıyorsunuz farkında mısınız? Sızın dusuncenız e saygı duyulmalıysa sızdr baskasının dusuncesıne saygı duymalısınız .. Saldırgan yontem hos degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?