Kız boşver kadının nicki error zaten:)) o kadar okumuşta küçümsemişte cahil kadından beter dayak yemiş yani bir maganda seçecek kültürde kadını kültürlü yapmışsın boşveriin sen yazacağını yazdın anlayan anladı konu sahibi anlamıyorsa daha çok maganda seçerse dayak yerOo Ego sizde tavan yapmış.peki anlayamayacaksam neden zahmet edip yazıyorsunuz?Aman ha cvplamayin, dur ben cevabını vereyim.sizinle aynı fikirde olmayanları kucumsuyorsunuz,cahil okumamış olarak nitelendiriyorsunuz.hele su havalı laflariniz yokmu beni cileden cikariyor.Kendinizi ne sanıyorsunuz dünyanın merkezimi?
Nasıl ki siz benim yaşam tarzına saygı duymuyorsunuz. Bende aynen sizlerin yaşam tarzına saygı duymuyorum...Oldu mu Canisi
ilgisayardan birşey mi gördüKızlar şu an çok ama çok kötüyüm . Dün akşam sevgilim bana gelecekti dediği saatten çok daha geç bir saatte geldi. Neyse içeri geçti hiç benimle konuşmadı (aramızda böyle yapmasını gerektirecek bir problem yoktu) direk bilgisayarın başına oturdu. Biraz bekledim ve odadan çıktım trip atar bi şekilde. Beş dk sonra peşimden gelmiş bende tam ona doğru yürüyordum onu ittim ne yapıyorsun sen dedim. O da bana çok kötü şiddet uyguladı herhangi bir iz yok şikayetçi olun diyecekler için söylüyorum ama benim kafamı duvara vurdu yerde sürükleyip tekmeledi. Ayrıldık tabi ki ama ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Yanına mı kalacak bana bu yaptığı . Allahım inş cezasını verir demekten başka birşey yapamıyorum. Çok doluyum anlatacak kimsem yok sizinle paylaşmak istedim.
pislik elleri kırılsın inşallah acaba bilgisayardan birşey mi gördü aldattığını falan mı düşündü saldırdı hasta pislikKızlar şu an çok ama çok kötüyüm . Dün akşam sevgilim bana gelecekti dediği saatten çok daha geç bir saatte geldi. Neyse içeri geçti hiç benimle konuşmadı (aramızda böyle yapmasını gerektirecek bir problem yoktu) direk bilgisayarın başına oturdu. Biraz bekledim ve odadan çıktım trip atar bi şekilde. Beş dk sonra peşimden gelmiş bende tam ona doğru yürüyordum onu ittim ne yapıyorsun sen dedim. O da bana çok kötü şiddet uyguladı herhangi bir iz yok şikayetçi olun diyecekler için söylüyorum ama benim kafamı duvara vurdu yerde sürükleyip tekmeledi. Ayrıldık tabi ki ama ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Yanına mı kalacak bana bu yaptığı . Allahım inş cezasını verir demekten başka birşey yapamıyorum. Çok doluyum anlatacak kimsem yok sizinle paylaşmak istedim.
Hayır canım bişey görmedi, onu ittim diye kızmışB
ilgisayardan birşey mi gördü
pislik elleri kırılsın inşallah acaba bilgisayardan birşey mi gördü aldattığını falan mı düşündü saldırdı hasta pislik
Ben asla kimsenin yasam tarzına laf etmem,kim kiminle yatmış kalkmış hiç ilgilendirmez beni.Nezaman ki birileri onların hoşuna gitmeyecek türden yazdığında,hemen karşı tarafa bir cephe oluşturulup Savunma kalkanlarin cikariyorlar!Kız boşver kadının nicki error zaten:)) o kadar okumuşta küçümsemişte cahil kadından beter dayak yemiş yani bir maganda seçecek kültürde kadını kültürlü yapmışsın boşveriin sen yazacağını yazdın anlayan anladı konu sahibi anlamıyorsa daha çok maganda seçerse dayak yer
Ben asla kimsenin yasam tarzına laf etmem,kim kiminle yatmış kalkmış hiç ilgilendirmez beni.Nezaman ki birileri onların hoşuna gitmeyecek türden yazdığında,hemen karşı tarafa bir cephe oluşturulup Savunma kalkanlarin cikariyorlar!
bence laf bulamadınızYazdım yazdım sildim,neden sildim? Çünkü anlamayacaksınız yazdıklarımı boş kelime israfı size yazılanlar.
Kız boşver kadının nicki error zaten:)) o kadar okumuşta küçümsemişte cahil kadından beter dayak yemiş yani bir maganda seçecek kültürde kadını kültürlü yapmışsın boşveriin sen yazacağını yazdın anlayan anladı konu sahibi anlamıyorsa daha çok maganda seçerse dayak yer
beyin error yanibence laf bulamadınız
BosverTesekkurler azra anladigm kadariyla bni kastediyosun.bosver bunlar boyle zaten bi kac aya kalmaz hataa ettim cok pismanim die konu acicaklar buraya.ben dusuncemi soylemistim dedigin gibi bna cephe tuttular.yoksa bnide ilgilendirmez onlarin hayati ben lafi ortaya attim almak isteyen alsin die gerisi onlara kalmis bisi.hic muhattap olmaya degmez
Ohoo, ben yazın otellere tatile..Ben o kocayla 4.5 yil sevgili kaldim bigun evime almadim.nisanliyken ailen evdeyse ayri mesele ama tek basina gecenin bi saatinde erkegin ne isi var o evde keske senin gibiler bitse genc kizlara yanlis ornek oluyosunuz.kocam buarada akrabamdirda taniyoruz birbirimizi
Hayır söyleyecek lafım çok.bence laf bulamadınız
Yok hata etmiyoruz,catur cutur sevişeceğiz sizlere inat :)Tesekkurler azra anladigm kadariyla bni kastediyosun.bosver bunlar boyle zaten bi kac aya kalmaz hataa ettim cok pismanim die konu acicaklar buraya.ben dusuncemi soylemistim dedigin gibi bna cephe tuttular.yoksa bnide ilgilendirmez onlarin hayati ben lafi ortaya attim almak isteyen alsin die gerisi onlara kalmis bisi.hic muhattap olmaya degmez
Çok tuhaf insanlar var burda.Sevgili koynu ile koca koynu arasinda sanki cok fark varkadinlarimiz ne kadar ilgincler. Kocasindan siddet goren,öldürülenler de yabanciyla evlendikleri icin sanirim. Halbuki akrabayla evlenseler hic risk olmazdi (!) sevgili koynu malum.
Konu sahibi insallah rapor alirsiniz. İz olmasina gerek yok,beyaniniz yeterli. Sikayet edin surunsun. Eve erkek aliyorsun tabii siddet gorursun diyenlere de kulaklarinizi tikayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?