Sevgilim dövdü

Tek bisi sorup gidicem.kizin varmi bilmiyorum, eger varsa ayni seyi kizin icin dusunecekmisin jameya
Bir kiz annesi olarak ben cevapliyim sorunuzu
Kizim erkek arkadasini evine alabilir ister sevisir ister oturur tv izler umurumda bile olmaz ( 18 yas ustu icin konusuyorum)

Brnim tek korkum kizimin kendine zerre deger vermeyen boyle bir hayvana asik olmasi olur , insallah zamani gelince dogru duzgun bir adam cikar karsisina askini da istedigi sekilde yasar

Konu sahibi sikayetci olma konusunda cekincelerinizi anliyorum
Lutfen bu adami hayatinizfan cikarin

Aynı düşüncedeyim!

Aynen öyle içimden gelenleri yazmışsınız.....

Ben onun evine gitmedim o benim evime geldi .

Yorumunuz için teşekkür ediyorum

Arkadaşlar ,evlilik ve sevgili durumlarını nasil bir tutuyorsunuz aklım almıyor.tmm kabul ediyorum evli kadınlar kadın cinayeti çok yaygın.Amma velakin, kocamın koynu ne kadar guvensizde olsa bin kere sevgili koynundan daha guvenlidir. Buda bir gerçek......

Akraba evliliği de yapmışsınız şimdi tablo tamamlandı. Eksiksiz ful azalarak bitse insanlarından birisiniz benim için

İyi de o kocanızın koynu daha önce sevgili değilmiydi ?
Görücü usülü ile evlendiyseniz o ayrı tabi

Acaba konu sahibine evine aldın vs diyen üyeler yarın birgün erkek çocuklarına da "oğlum evlenene kadar bakir kal ,karın en güvenilir insan " mı diyecekler yoksa" ne yaşarsa yaşasın bu onun kararı "mı diyecekler???

Sevgiliydik ama öyle koyuna girme,sevişme muhabettimiz olmadı. yani mesafeyi koruduk.boylece evliliğin tadı bir başka güzel oldu
Sonuçta sevgiliydiniz.Güvendiniz ki evlendiniz değil mi ?Olayı sırf cinselliğe çekmeyin.
Size göre böyle olması doğru olanın bu olduğu anlamına gelmez.

Sevgiliydik ama öyle koyuna girme,sevişme muhabettimiz olmadı. yani mesafeyi koruduk.boylece evliliğin tadı bir başka güzel oldu
Yazdım yazdım sildim,neden sildim? Çünkü anlamayacaksınız yazdıklarımı boş kelime israfı size yazılanlar.

karin en guvenilir insan diyicem kesin.namus bitek kadinlara ozgu bisi degil erkeginde namusu var.elimden geldigince dogacak oglumu guzel yetistiricem.bunlari ogreticm ona adam gibi adam olmasi icin elimden gelen herseyi yapicam

Konu sahibi darp raporu aldınız mı?
En ufak da olsa bir iz dahi olmasa da beyanınız yeterlidir.
Sakın bundan birşey çıkmaz diyerek pusup, hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin lütfen.
İster evde olsun ister sokak da , ister sevgili olsun ister eş , ister anne ve baba farketmez bunu bir öğrenip avutanlar kendilerini azalarak bitseler keşke şiddet ,şiddettir.
Hiç birşey bir şiddet yanlısını savunacak kadar olmamalı , yok evine gidersen olur , yok şort giyersen haklı , yok üstüne gidilmiş , yok çenen durmamış tamam hak ettikleri cezayı almıyorlar , bari kuruyan yarayı kavlatmayın...

Yazdım yazdım sildim,neden sildim? Çünkü anlamayacaksınız yazdıklarımı boş kelime israfı size yazılanlar.
Oo Ego sizde tavan yapmış.peki anlayamayacaksam neden zahmet edip yazıyorsunuz?Aman ha cvplamayin, dur ben cevabını vereyim.sizinle aynı fikirde olmayanları kucumsuyorsunuz,cahil okumamış olarak nitelendiriyorsunuz.hele su havalı laflariniz yokmu beni cileden cikariyor.Kendinizi ne sanıyorsunuz dünyanın merkezimi?
Nasıl ki siz benim yaşam tarzına saygı duymuyorsunuz. Bende aynen sizlerin yaşam tarzına saygı duymuyorum...Oldu mu Canisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…