- Konu Sahibi gonzales85
-
Bence sevmemis, sevdim saniyor, sevmek boyle bir sey degil cunku, sevince cer cop konular goze batmiyor. Insanin sevdiginden baskasini gozu gormuyor, kulagi duymuyor.
Kac yasindasiniz? Icinizdeki duygular oldugune gore evlisiniz diyorum, hem de bir odunla
Ay ne guzel yazmissin... katiliyorum.Insan rahatsiz oldugu birini nasil sever ben de burayi cozemedim. Hele de konusma sekli bence cok onemli, insan konusmasini sevmedigi birine nasil asik olabilir ki?
Benim sevdigim erkek icin de arkadaslarim "garip, cins" diyorlar, "yampiri yampiri yuruyor" diyorlar ama ben onun her haline hayranim. Yurumesi de , gariplikleri de hosuma gidiyor, millete batan ozelliklerine bayiliyorum ben. Her seyine hayranim, cerine copune, kendine hastayim.
itici yazmadım incitici yazdım. diksiyon javramıyla fiziksel bozukluğun ilgisi ne bunu anlamkandıramadım.
haklısınız belkı ama kızcağız evlenmıcem ben böyle evlenmem demıyor ki nasıl kırmadan düzeltebılırım dıyor ben buna takıldım insanları n ağzı torba değil ki bayılırlar bahane bulmaya dedikodu yapmaya suç kız da değil işte hepimiz de de neyse bır ınsanın tercıhıne % 100 saygı duyamıyoruz demekkı hayatının en buyuk kararında bıle prangalar vurulmuş beynıne sevgı aşk vallahı be sorgulayamıyorm cnm herkes başka yaşar başka gösterir ne dıyelım hayırlısı olsunherkesin kendi tercihidir. herkesin elbette düzgün diksiyonlu ve eğitimli biriyle beraber olmayı isteme hakkı vardır.
ama konu sahibinin sevgilisi başta düzgün diksiyonlu muydu da sonradan mı bozuldu? hayır baştan beri öyleydi.
diyorsunuz ya dikkat ederim diye baştan dikkat edersin olmaz der kestirir atarsın. evlenme aşamasına gelip karşıdakinin o kadar zamanını çalıp sonra ben ailemle arkadaşlarımla tanıştıramam demek hoş değil. konu sahibi bildiğin utanıyor sevgilisinden. sevgilisinden utanan bir insan aşık olabilir belki ama seviyor olamaz benim sevgi anlayışıma göre.
sevgi başka bir şey çünkü.
despera arkadaşım sana yorumum ise evet Türkiye'de yaşıyoruz ve maalesef Türkiye'de birçok insan empati kurmadan insanları yargılamaya bayılıyor. herkes bizim gibi şehirde büyümüyor. belli ki küçük bir yerde büyümüş. herkes aynı imkanlara sahip olamaz. kendimizle aynı olmayanı dışlayıp aşağılama hakkımız yok. bu durumda ben dışlanana değil, dışlayana acırım. insanların ne dediği değil beni kendi hayata bakışım, doğrularım ve inancım ilgilendirir.
elbette arkadaş böyle birini istemeyebilir bunu kınamıyorum ama keşke evlenme aşamasına gelmeseydi. diksiyon belli bir yaşta pat diye düzelecek bir şey değil neticede. eğitimleri de çok farklıysa elbette bu da bir sorun ama ne derece farklı bilmiyoruz. neticede açıköğretimden farkı olmayan üniversiteler var. konu sahibi ne mezunu bilmeden bir şey demek zor.
benim eleştirdiğim nokta arkadaşlarımla tanıştıramam eleştirirler kısmı.
Yazmak falan neyse de hala garip garip konuşan insanları anlamıyorum. Hayır yani kulağın da mı duymuyor doğrusunu? Küçük yerdeysen bi tv aç dinle. Insan kendini bilmez mi ya. Çok çirkin ve komik oluyor gerçekten normal konuşmayan insanlar. Ben buna önem verirken, düzgün konuşamayan biriyle bu raddeye gelmezdim.
Kabullenemeyeceği eksileri olan biriyle olmamalı insan, bu duruma düşmemek için.
Şive ne demek ki?Esas bu yorum cirkin ve komik olmus. Kucuk yerlerde şive diye bir sey var. Insanlari kucuk gormen hic hos olmamis.
merhaba arkadaşlar,
benim ufak da olsa bir problemim var. erkek arkadaşımı çok seviyorum ama diksiyonu çok kötü. çok hoşnut olmasam da bu durum onu sevmeme engel değil. fakat evlilik konuları açılmaya başladı. ben arkadaşlarımın bile eleştirisine maruz kalmamak için sevgilimle tanıştırma girişiminde bulunmuyorum ki aile ve akrabalarımın karşısına çıkarma aşamasına geldik.ona diksiyon kursuna git demek istiyorum ama kırılmasından çok çekiniyorum. muhtemelen kabul etmez de.
Lütfen yardımcı olun, çok sıkışmış hissediyorum.
Ben fiziksel bozukluk anlamında demedim.. Bağzıları var Şekil,Tarz vs. Bilerek yan Yürüyorlar Benim bir akrabam var bilerek yan yürüyor bitirim Ayağına anlata bildimmi. Ben O kasıtla dedim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şive ne demek ki?
Bir süredir yoktum kk'da ama gordum ki konu sahibine acimasizca yuklenenler hala sayica fazla.
açıkçası benim için Diksiyon onemlidir ve en basta buna dikkat ederim, begenmediysem sevemem.
Ama baska insanlar icin diksiyon sonraki dert olabilir, baska önceliği takintisi vs vardır iliski başlangıcında.
Ama hemen sevmiyorsun, sevseydin su su olurdu gibi şeyler bana inanilmaz beylik geliyor,
arkadas belli ki cevrenin dusuncelerinden cok cabuk etkilenen birisi. O yüzden çekiniyor mesela?? Olabilir gayet.
Konu sahibi arkadasim, artik halk Eğitim merkezlerinde bile ufaktan diksiyon kurslari var,
sevgilini ikna edip gitmek istiyorum sen de gelir misin, bir omur boyu işimize yarayacak faydali bi kurs olur,
etkili ve düzgün iletişim kurabilmeyi öğreniriz vs tarzı bi seyler soyleyebilirsin.
direkt olarak beğenmediğini soylemen, kirabilir bence.
24 yaşındayım .' Içimdeki duyguları öldüren bir odunla evli değilim' siz öyle deyince kötü hissettim ya evli olsa idim Allah korusun
Kötü tercihler yaptım ölen öldü çoktan inşallah sizinki gibi bir sevgi yaşarım bundan sonra
Ay ne guzel yazmissin... katiliyorum.
Bu arada o aday her kimse cok sansli
Anlatirken bile nasil sevdigin ve insanlarin eletirdigi seylerin sana sempatik gelmesi vs o kadar belli oluyor ki...
diksiyon önemliyse bastan düsünmeliydi diyoruz biz de, adam nasil konustugunu saklamadi sonucta,
ailelerle görüsme faslina gelince aklina gelmesi, evet adami sevmedigi anlamina geliyor
ben pek anlam veremiyorum böyle sonradan yasi benden kücük/büyük problem olur mu, ayni egitim
düzeyin de degiliz problem olur mu, boyu kisa problem olur mu vs. vs. diyenlere
bunlari bastan görüyor biliyor insan, iki sene sonra problem oldugunu anliyor, bana adil gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?