ay cok sukur, hahaha dedim noluyo yaaa
ee bu arsivi acinca kapatabiliyomusun tekrar? face e bile guven olmuyo goruyomusun
karabiber01 yaptım ama pek faydası olmadı hata veriyo ne mesajları açıyo ne arkadaşları canım
inş ama tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum ablam konuşma bekle diyo
karabiber01 yaptım ama pek faydası olmadı hata veriyo ne mesajları açıyo ne arkadaşları canım
facete hareketler dökümü var oraya tıklıyosun fotolar begenmeler yorumlar yazan yerin altında daha fazla var oraya tıklıyosun en altta ara var oraya tıklayınca kimleri arattığı karşında.
neyi bekleyeceksin
yani tekrar aratmasını filan mı
eğer bi daha aratırsa geç karşısına konuş bence
canım mesaj lar göya mail adresine geliyormuş doğruysa faceeboka değill
Benzer bi durum yaşadım. Bi süre sonra dayanamayıp konuştum ve çok boştan yere kuruntu ettiğimi anladım. Yani ben ne düşünmüşüm olay neymiş :)) Bence gidip konuş böyle meraktan çıldıracağına. Belkide boştan yere takıyorsundur bilemezsin ki.. Ha eğer bi durum varsa veya yalan söylerse zaten surat ifadesinden falan anlarsın ..
Keşke anlasam inan ki herkesin duygu ve düşüncelerini anlarım ama onunkini anlayamıyorum ya o çok akıllı ya da aşkın gözü kör canımkadını gördüm yaşı büyük güzel de değil bi ablam belki belediyede tanıdığım olsun diye ekleyecekti falan diyo ama inandırıcı değil, diğer ablam erkek ihtiyaç konularına girdi ki midem pek almadı
Hadi ya anlayamazsın yani :/ valla kadın büyük bide çirkinse ne olabilir ki.. Hala aratmaya devam ediyo mu sevgilin ? diğer ablanın dediğide olabilir bak erkek bu yani. öyle bişey yapacak biri mi sence ? nebileyim konuşup sormaktan başka bi çare göremiyorum ya da gizlice takip edeceksin ama bu süreçte sen bunalırsın. bence konuş ya belkide hiç kafana takacak birşey değildir..
bilmiyorum ki şuan konuşmaya hazır değilim sanırım konuşasım yok gerçekten ne yapacak merak ediyorum telini de karıştırmak istiyorum bi de ablama diycem ağzından laf alsın belediyede tanıdığın var mı vs bi şekilde. Boşuna uğraştığımı da düşünüyorum ama bilmiyorum ki yakışıklı adam ne diye bi ihtiyaç uğruna aratsın anlamıyorum açıkcası olamaz değil olabilir ama genç kızlar dururken garip
Erkekler açısından bakarsak ihtiyaç için daha tecrübeli birileriyle olmak işlerine gelir diye düşünüyorum. Kadının nasıl bi tipi var ? öyle bişey yapacak birine benziyor mu sexi falan mı ? Tabi sadece bunu düşünmemek gerekli bin türlü ihtimal var. Sen en iyisi birazdaha bekle ağzını yokla telefonuna bak kadını araştır kimdir nedir iyice öğren. baktın yine bişey öğrenemedin sor konuş gitsin bence. yapacak başka bişey göremiyorum :/
evet tesellim düşerse konuşurum artık, ya kimse hakkında kötü konuşmak istemem ama sünepe bi tipi var baya bi kısa boylu vücudu ince düzgün ama kaşları yüzü falan çok sünepe duruyor yani kendi yaşından da büyük duruyor kardeşi bile öyle ailecek yaşlı duruyo yüzleri
Anladım valla bu erkeklerin neye kime bakacağı hiç belli olmaz kimde ne bulduğunu bilemezsin. heleki gözü dışarı kayar çapkınlaşırsa her türden kadına takılır valla. Umarım sonunda üzülmezsin canım. Sen yine olumlu düşünmeye çalış. Benimde şüphelere düştüğüm oldu ama tamamen gereksiz olduğunu anladım çok kez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?