Canım biz takıntı yapıyoruz ben de çok takıntılıyım seni anlıyorum ama meraktan aramıştır ya da belediyede tanıştılar işi oluyorsa beldiyede tanıdığım olsun diye eklemek istemiştir belki.hergün arasa ısrarla gerçi facei de yokmuş ama bilemedimki bence hemen kötü düşünme dediğim gibi yaşı da büyük ne malum belki aynı mahalleden bir tanıdığı eklemek istedi öylece belki.bu kadar huzursuzsan yüzyüzeyken sor ona benceinş seni üzecek bir şey çıkmaz altından
Kızlar ne olur yardım edin, bundan bikaç hafta önce facebookda aramaların nasıl kaydolduğunu öğrendim ve iki hafta önce sevgilim bi kızı aratmıştı dün yine aynı kızı aratmış bu arada sevgilim öyle pek facebooka girmez nadiren girer bu kızı daha yeni tanımış sanırım belediyede işleri vardı ve kızı aratırken belediyede aratmış kız orda çalışıyor olmalı. Kızı bulamamış sonuç olarak ama aradan 2 hafta geçmesine rağmen hala da unutamamış tekrar aratmış moralim çok bozukve bu aralar ilgisiz de ilk defa bu kadar uzun süredir görüşmüyoruz ama pek umrunda değil bahaneler buluyo bi hasta bi yorgun ... Bu arada yaklaşık 4senedir birlikteyiz.
kızlar bende yaptım hala gelmedi maile face bilgileri ne kadar sürede geliyor sırf gercekmi diye yaptım 20 dk oldu nerdeyse ama gelen giden yok sizin ne kadar sürede geldi :44:
benim hemen geldi canım ingilizce bir maildi. tıkladım indi pcye
Canım bütün sayfaları okudum nerdeyse. Bana kalırsa konuş, sor. Ben şüphelenince bir şeyden soruyorum zaten yalan söylüyorsa davranışları belli ediyor, sen de hissediyorsun.
Ayrıca genellemelerden de nefret ediyorum. Face te birini boş yere neden aratsın, hoşlanmıştır kesin diye mantık mı olur? Herkes eski sevgilisini aratıyormuş, ben hiç yapmadım etrafımdaki herkes ısrarla ne yapıyor demesine rağmen aratmadım. E genelleme bozuldu şimdi?
Benim sevgilimde face şifresini vermez ama istediğin zaman vereyim bir kaç gün kalsın istediğin kadar kurcala hatta arkadaşlarımla benim gibi konuş derdi, yanında ne zaman hadi bakalım desem açardı. Hiç mantığıma yatmadı, sorunlar çıkardım kesin beni aldatıyorsun , oradan biriyle yatıp kalkıyorsun yedim beynini. Hatta laf arası anlattığı bir kız vardı normal arkadaşı çok kötü bir hayatı var görüşmüyorum diye. Ne kavgalar çıkardım ortada hiç bir şey yokken. onu bile sadece isminden kendi face imden buldum. Baktım kız hayatını yaşıyor :)
sonra düşündüm bu adam bir pislik yapacaksa başka face alır, istediğini yapar ruhum duymaz, bu hafiyelik nereye kadar? Kendimi yıprattığımla kalmışım resmen.
Olacağına varır her şey otur konuş düzgün bir dille belki çok farklı bir şey çıkacak. Ben şüphe ustası olarak çok çektim bu durumdan da :) Her şüphemi sorduğumda düşündüğüm gibi olmadığını gördüm. Azıcık da saf olmak, ya benim sevgilim yapmaz deyip rahata ermek gerekiyor sanki :):)
indirdim aradım taradım silinen msjları göremedim silinmeyenler var fakat silinenler yok çok skıldım silinenleri nerden gördüğünüzü rica ediyorum yazın buraya bende varsa göreyim yanii :)
benki birşey silmediği için mi göremiyorum acaba yoksa görünmüyo mu zaten var ya bu face evliliği bile talan eder ben söyliyim benim ki dondurmuştu ama ben şimdi meraktan açtım onun kini bulamıyom da bulamıyom acığını:S
Canım sırasıyla ne olcak biliyormusun yazıyım buraya. Önce sana soğuk davranmaya başlayacak kendinden soğutmaya çalışıcak. Sonra ona her hareketin yanlış gelecek ağzınla kuş tutsan yaranamayacaksın, bahaneler aramaya başlıycak sürekli görüşmemek için. Aynı zamandada diğer kızla iletişim kurmaya çalışacak diğer kızda olumlu görürse erkek arkadaşın kızın kendisine bir ilgisini hissederse sana postayı koyacak tecrübeyle sabittir.
Seni bu kadar şüpheci yapan onun davranışları ve son zamanlardaki güvensizliği mi?Yoksa genel anlamada çok kıskanırım hep takipteyim diyenlerden misin?BEn çok saçma sapan insanları aratmışım şimdi baktım.Eşim sorsa niye arattın diye vallahi sadece can sıkıntısı.Ama ben onun profilinde öyle bir şey görsem aklıma bin türlü şey gelir.Kadın olmak böyle bir şey.Ama karşı tarafı çok rahatsız ediyor.Kendini sürekli takip ediliyor hissetmek.
What categories of my Facebook data are available to me?
These are the categories of Facebook data that are available to you either in your activity log or your downloaded data, or in both places. We have provided a short explanation of what each data category is and where you can find it. We store different categories of data for different time periods, so you may not find all of your data since you joined Facebook. You will not find information or content that you have deleted because this is deleted from Facebook servers.
Silinen seyleri goremezsiniz arkadaslar. Burada oyle diyor.
İlgisiz olması hele hele hiç böyle şeyler yapmazdı diyorsun dikkat çekici.Ama kadını sadece iş için bile aratmış olabilir.Tamamen yanlış yolda olabilirisn yani.Ben de birlikte iş yapacağım kişileri aratırım.Nasıl biriyle karşılaşacağımı bilmek adına.Toplantı öncelerinde.Bu çok doğal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?