Sevgilim için "sarılmak öpüşmekten daha fazla haz veriyor"muş. Ne demek bu yardımm

Saçma sapan türk erkeği işte çok üsteleme. O sözlerinin senin hoşuma gideceğini düşünmüştür bi de :)

Bir kadınla bir erkek (arada sevgi aşk varken) başbaşa zaman geçirip sarılıyorsa bunu artık dini yönden değerlendirmenin bir anlamı kalmaz. Ha sarılmış ha öpüşmüş haz varsa bitmiştir.
Bir de dini boyutunu düşünen adamın gece hayatı mı olurmuş?
Vallahi benim sevgilim olsa öpmek için 2 sene beklemem. İnsan aevince parça parça yiyesi geliyor sevgiliyi, 2 sene ne demek yahu.

Sevgilisi opse yanassa sapik der millet
Opmese adam değil der.

Sansilisin iste.

Ayrıca gece hayatı olupta böyle biseye bu kadar uzak olması ilginç geldi

evlilik öncesi cinselliğe bende karşıyım.Ama madem arkadaşınız kendisi öpmüş, ne yapmanızı bekliyordu..tepki gösterip kavga edip evlenmeden olmaz demenizimi?
Birde şu var..evlenilecek gözle baktıkları kızlarla böyle şeyleri yaşamak istemeyebilirler.

Bence seninle ciddi dusunuyordu ve seni denemek istedi sende hemen yelkenleri suya indirince hayal kirikligina ugradi..

İlişkide herkes öpüşmek veya cinsellik yaşamak zorunda değil, durabilen de var, yanlış gören de var, bakış açısıyla ilgili, tutku yoğunluğuyla ilgili, herkes aynı önemi de vermeyebilir, sevgili olmak da günah olabilir ama bir noktaya kadar kendini dizginleyebilen elinden geldiğince yapar, her zaman ya hep ya hiç olmuyor öyle bakmak da doğru değil, şaşırmalara ben de şaşırıyorum, öpüşmeyen herkes şüphelenecek insan da olmuyor ki o çekimi yaşamış biriyim.
Fakat şunu da söyleyeyim sarılmak bana da çok daha güzel, derin, sıcak gelir, sevince bir ömür öyle sarılarak kalabilirmişim gibi gelir...
Ha şu zamanda çoğunluk olarak normal görülen, yaşanan bir durum olduğundan "bir sıkıntı var sanırım" hissi oluşması da çok anormal değil aslında ama yine de kesinlik belirtmemek lazım.

"Sarılmaktan ki hazzı öpüşürken alamadım" cümlesini ben kesin "seninle öpüşmekten haz alamadım, hoşuma gitmedi" olarak algılardım.

Bana bu iki yorumdan biri gibi geldi açıkçası. Ten uyumu yok ya da geçici bi pişmanlık duygusu.
Hoş aslında sarılmak güzel geliyorsa bu da bir duygu, güzel bir şey ama bilemedim :/

2 yılda ilk kez öpüşmeye takıldım ben.
Nasıl ya? Valla bana göre anormal bi durum bu insan sevdigini öpmek dokunmak ağzını yüzünü mıncırmak ister
Bilemedim gay eğilimi olabilir mi hani çok dindar biri olsa falan belki diycem de, yok yani tuhaf gerçekten.
Bir de öpüşmek sarılmaktan daha cok haz veriyor bir daha böyle seyler yapmayalım falan demesi de sizinle cinsellikten kaçmak için kurulmuş bi cümle olabilir mi bu sebepten?
Umarım böyle bir sey yoktur tabi ama bilemedim tuhaf

Aklima direk seni paravan olarak kullanacagi ihtimali geldi. Cunku gece hayati vs. Varmis rahat biri gibi. Ben hic barlarda orda burda icip gezipte sevdigime kiyamam ben diyen tip gormedim.

Bu cumleyi sevgilim bana kurmus olsaydi ben sorun gormezdim.
Hatta uckuruna duskun bi erkek degil demekki, istese o gece baska seylerde isteye bilirdi.
Benimle gercekten evlenmek istiyor.... diye dusunurdum.

Şuan sana kötü hissettiren onun söyledikleri değil senin düşüncelerin. Bence bunun farkına varmalısın
O sen kendini kötü hissetme diye romantik bir şeyler söylemiş ama sen onun söylediğinden çok kendi düşüncelerinle yorumlamışsın olayı. Kesin şöyle düşünüpte söyledi, böyle düşünüpte söyledi diye. Öyle bir şey yok. O ne düşünüyorsa söylemiş. Kendi silahınla kendine ateş ediyorsun :)

Bu cumleyi sevgilim bana kurmus olsaydi ben sorun gormezdim.
Hatta uckuruna duskun bi erkek degil demekki, istese o gece baska seylerde isteye bilirdi.
Benimle gercekten evlenmek istiyor.... diye dusunurdum.
3 ihtimal var biri bu diğeri gay diğeri ise sogumuş olabilir

Gay bilmiyorumda, bence sogumus olma ihtimalide var dedginiz gibi. Belki sogandan/ sarimsaktan nefret eden birisidir ve tesadufen o gun tamda onlari yemistir konu sahibi. Belkide sigara icen birisi

Gay bilmiyorumda, bence sogumus olma ihtimalide var dedginiz gibi. Belki sogandan/ sarimsaktan nefret eden birisidir ve tesadufen o gun tamda onlari yemistir konu sahibi. Belkide sigara icen birisi
Evet bu da olası bir durum

Ya da gerçekten öyle de olabilir ben nisanlima sıkı sıkı sarildigimda ve ya öpmekten ziyade Kokladigimda daha çok mutlu huzurlu oluyorum ama tabi bu opustugumuzde mutsuz pişman vb.gibi hallerde olmuyorum bence böyle bi durumu kast etmiş olabilir yani tamamen aşk masum ca bir aşk

Evet olabilir. Eger oyleyse: Ah oyle bi aski bizde bulsak keske

Eğer sana verdiği değerden ise helal olsun ona, kıymetini bil. Ama ardında iktidarsızlık, kadina saklı ilgisizlik varsa bisey diyemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…