Alnımdan da opuyordu aynı zamandaSeni arzulamış fakat daha sonra pişman olmuş olabilir bana görede sarılmak daha anlamlı mesela Dudaktan öpmek yerine alnından öpüp ömür boyu yanımda kal demesi gibi umarım senin sonunda benimki gibi olmaz
Alnımdan da opuyordu aynı zamanda
Hatta belim bacağım falan açıldığında örtüyordu bile
Sizin sonunuz nasıl oldu
Alnımdan da opuyordu aynı zamanda
Sizin sonunuz nasıl oldu
Ben hayatım da öyle bir aşk yaşadım ki 4 yıl boyunca peşimden koştu 1 yıl konuştuk yüzük bile almıştı aynı sen gibi korumacı davrandı ve güvendim hayatımdaki en büyük pişmanlığim oldu bi günü beraber geçirdik sen gibi öpüştük ertesi gün beni eve bıraktı arayıp sormadı uyuz uyuz konuşmalar falan ve ben ilk defa birine kendimi teslim etmiştim şimdi kendimden iğrendim keşke hiç güvenmeseydim yapmasaydım dedim ben evlilikten nefret eden insan hayatımda ılk kez evlilik düşündüm hala bir kabus gibi arkasından binlerce nalet okusamda unutulmuyor umarım ben gibi olmazsınAlnımdan da opuyordu aynı zamanda
Sizin sonunuz nasıl oldu
Bir derdim var bölümüne konu açmamda ki neden şuan gerçekten bir derdimin olmasıEski konunun birinde sevgilim olduğunu babam beni duyarsa öldürür tarzı bi şey yazmışsın tatile çıktığını öğrense kimbilir
Herkesin bir dönüm noktası oluyor hayattaBen hayatım da öyle bir aşk yaşadım ki 4 yıl boyunca peşimden koştu 1 yıl konuştuk yüzük bile almıştı aynı sen gibi korumacı davrandı ve güvendim hayatımdaki en büyük pişmanlığim oldu bi günü beraber geçirdik sen gibi öpüştük ertesi gün beni eve bıraktı arayıp sormadı uyuz uyuz konuşmalar falan ve ben ilk defa birine kendimi teslim etmiştim şimdi kendimden iğrendim keşke hiç güvenmeseydim yapmasaydım dedim ben evlilikten nefret eden insan hayatımda ılk kez evlilik düşündüm hala bir kabus gibi arkasından binlerce nalet okusamda unutulmuyor umarım ben gibi olmazsın
bi arkadaşımın o dönemki sevgilisi ( şimdi evliler ) ilk defa aynı yatakta uyuduklarından sonra "kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum" demiştiarkadaşım da " ben bile kirlenmiş hissetmiyorum da sana noluyor" demişti. velhasıl kelam sonra uzun bir süre arkadaşım kendini çekti derken zaten şimdi evliler
böyle düşünen erkekler de var yani, kim bilir o an beyin kıvrımlarında hangi düşünceler var
Çok saol umarım öyle olur ama ben hep daha kötüye gittiği için allah yardımcım olsun tövbe ettim çünkü günah işlediğim için vicdan azabı çekiyorumHerkesin bir dönüm noktası oluyor hayatta
Bi duvara toslayıp ondan sonra ardı görünmez ışıklı bir kapı aciliveriyor biranda
Umarım senin hayatında da öyle olur ve öyle biri gelir ki
Gelmesiyle senin eski yaşanmışlıklarıni, pişmanlıklarını siler atar :)
Herkesin bir dönüm noktası oluyor hayatta
Bi duvara toslayıp ondan sonra ardı görünmez ışıklı bir kapı aciliveriyor biranda
Umarım senin hayatında da öyle olur ve öyle biri gelir ki
Gelmesiyle senin eski yaşanmışlıklarıni, pişmanlıklarını siler atar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?