Sevgilim için "sarılmak öpüşmekten daha fazla haz veriyor"muş. Ne demek bu yardımm

Konu sahibi nerde diye soranlar olmuş
Burdayımmm
Çok sık giremiyorum
O yüzden elimden geldiğince okumaya çalışıyorum yorumlarınızı
Bende genellemeye katılıyorum
İlişkilerde olması gereken bişey bu bence
Bunu bir kural olarak görmemek gerek tabii ki. İnsanin sevdiği insana dokunmak öpmek istemesi gayet normal bişey

Gece hayatı var derken demek istediğim
Çok dinine bagli bir insan değil

Birde ağız kokusu demişsiniz
Ben ağız bakim konuşunda çok titizim
Kesinlikle bende oluşan bi kokudan dolayı benden uzaklaştığını düşünmuyorum. Bişey hissedemedi ten uyusmadi desem o da değil ama
2 gün boyunca öpüstuk yani sadece 1 kere öpüsme olup haz alamama değil durum
Ve o an onun haz alamadığını gercekten düşünmüyorum
Çünkü bakışlarında, konuşmaların da haz aldığı anlaşılıyordu
Daha da yakın olduk sanki öpüşme yaşadıktan sonra daha içten sarılmaya başladı bana
Şuan daha çok düşüyor üstüme
Ama işte olanlar çok düşündürüyor
Hangi taraftan tutacağımi şaşırdım
Değer verdiği için mi öpmuyor, biseksuel falan mı, benden gerçekten haz mi alamadı, ciddi dusundugu icin başkalarıyla yaşayıp benimle yaşamak mı istemiyor
İnanın bende bi ucundan tutmak istiyorum durumun ama yok yani bi sürü soru var benimde kafamda

Hayir anlayamadigim sarilmak icinmi ciktiniz tatile balayini dusunemiyorum kk olarak beklentimiz yuksek

Seni arzulamış fakat daha sonra pişman olmuş olabilir bana görede sarılmak daha anlamlı mesela Dudaktan öpmek yerine alnından öpüp ömür boyu yanımda kal demesi gibi umarım senin sonunda benimki gibi olmaz

Beni beğenmiyor mu diye de düşünmeden edemiyorum
Ama bunu nasıl anlayabilirim inanın bilmiyorum
Bazı arkadaşlar bi kere daha öp bakalım nolcak demişler ama nasıl yeltenebilirim ki artık
Onu bi şekilde denemem lazım
Neden böyle bişey söylediğini öğrenmem lazım ama nasıl

Seni arzulamış fakat daha sonra pişman olmuş olabilir bana görede sarılmak daha anlamlı mesela Dudaktan öpmek yerine alnından öpüp ömür boyu yanımda kal demesi gibi umarım senin sonunda benimki gibi olmaz
Alnımdan da opuyordu aynı zamanda
Hatta belim bacağım falan açıldığında örtüyordu bile
Sizin sonunuz nasıl oldu

Eski konunun birinde sevgilim olduğunu babam beni duyarsa öldürür tarzı bi şey yazmışsın tatile çıktığını öğrense kimbilir

Sizin sonunuz nasıl oldu

Bir sey sorcam cok ozelinize girmek haddim degil ama simdi anlattiginiz gibi bir adamin sadece opustugu icin kendini kotu hissedip boyle konustuguna bircogumuz inanamadik, sizde dahil sanirim

Bu opusme ileri gitti mi ? Hani illa birlikte olmazsiniz da biraz daha sicak temas olur, o zaman adam pisman olmus olabilir belki. Yani bunun icin sordum. Cevaplamak istemezseniz cevaplamayin, ozel oldu biraz. Anlamamiz icin sordum.

ileride evlenir hamile kalırsanız bu adam sen artık bir annesin benim gözümde çok kutsalsın seninle bir daha sevişememde der.

Sizin sonunuz nasıl oldu
Ben hayatım da öyle bir aşk yaşadım ki 4 yıl boyunca peşimden koştu 1 yıl konuştuk yüzük bile almıştı aynı sen gibi korumacı davrandı ve güvendim hayatımdaki en büyük pişmanlığim oldu bi günü beraber geçirdik sen gibi öpüştük ertesi gün beni eve bıraktı arayıp sormadı uyuz uyuz konuşmalar falan ve ben ilk defa birine kendimi teslim etmiştim şimdi kendimden iğrendim keşke hiç güvenmeseydim yapmasaydım dedim ben evlilikten nefret eden insan hayatımda ılk kez evlilik düşündüm hala bir kabus gibi arkasından binlerce nalet okusamda unutulmuyor umarım ben gibi olmazsın

Sanırım ilerde biz ayda 1 bile yapmıyoruz kocam ben yanaşmadan gelmiyo gibi konu açarsn

Eski konunun birinde sevgilim olduğunu babam beni duyarsa öldürür tarzı bi şey yazmışsın tatile çıktığını öğrense kimbilir
Bir derdim var bölümüne konu açmamda ki neden şuan gerçekten bir derdimin olması
Eski açtığım konularla kiyaslama yapip, sizden önceki konularımla tutarliligimi eleştirin demek değil istegim
Fikir istiyorum şuan sadece

bi arkadaşımın o dönemki sevgilisi ( şimdi evliler ) ilk defa aynı yatakta uyuduklarından sonra "kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum" demişti arkadaşım da " ben bile kirlenmiş hissetmiyorum da sana noluyor" demişti. velhasıl kelam sonra uzun bir süre arkadaşım kendini çekti derken zaten şimdi evliler
böyle düşünen erkekler de var yani, kim bilir o an beyin kıvrımlarında hangi düşünceler var

Herkesin bir dönüm noktası oluyor hayatta
Bi duvara toslayıp ondan sonra ardı görünmez ışıklı bir kapı aciliveriyor biranda
Umarım senin hayatında da öyle olur ve öyle biri gelir ki
Gelmesiyle senin eski yaşanmışlıklarıni, pişmanlıklarını siler atar :)

Ahahahahaha ay yazik ya kadinin halini dusunemiyorum, kirlenmis hissettim demis. Tovbe tovbe vallahi bu erkek milleti cok tuhaf, dediginiz gibi o kivrimlarda ne tilkiler ne dusunceler dolaniyor.

Çok saol umarım öyle olur ama ben hep daha kötüye gittiği için allah yardımcım olsun tövbe ettim çünkü günah işlediğim için vicdan azabı çekiyorum

Benim şimdiki kocam sevglilik donemimizde 2. Ayda beni öpmeye yeltendi :) seninki nin kızlardan hoslandigindan emin misin? Çünkü öyle çok konu okuyoruz eşim cinselliğe ilgisiz yada 3 aydır ilişkiye girmedik eşim hiç istekli değil diye. Normal bir erkek bu tip konularda biraz daha atilgan olur. Bence sevgilini iyi tanı belki senden gizlediği farklı yönleri vardır.

Sizinle 2 yil boyunca yapmayip bir anda olunca belki bir sok etkisi yaratti. Ben sevgilinize hak veriyorum. Sakin onu uzmeyin bu konuda anlayis gosterin

Ben hiç "aa çok değer veren erkek"
"çok romantik"
diye düşünemem ya
İstenmiyor hissederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…