Ben kimseyi yönlendirmiyorum ki, sizin gibi doğru bildiğimi savunuyorum. Lütfen burda inançlıyım o yüzden elime erkek eli değmedi alt metninden sürdürmeyin tartışmayı. İslamiyet, öteki dünya gibi konulara atıfta da bulunmayın. Hepimiz birbirimizin ne demek istediğini anlayabilecek düzeydeyiz. Madem siz olayı bunlarla bağdaştırıyorsunuz zaten bir erkekle bu kadar uzun süre ilişki de yaşamamalıydınız, en kısa sürede evlenmeliydiniz. Sevgililik de neyin nesi oluyor sizin yaşam tarzınıza göre? Elin adamıyla görüşüyor olmuyor musunuz?Ya yorumunuzu okuyunca güldüm, bence farklı düşünce yapıları olarak birbirimizin yargılarını körü körüne yanlış kabul etmeden bi tartışmayı deneyebiliriz
Temas kurmazsak ölmüyoruz inanın. gerçekten bu sandığınız kadar korkunç bir şey değil. Tamda "hayat çok kısa" olduğu için böyle yaşıyorum. Bu hayattan ibaret olmadığını bildiğim için. Yani bu konuda bende size o zaman çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin desem, sinir bozucu di mi? Beni kimse böyle yetiştirmedi, tercihlerimi oluşturabilecek yaştayım. Ablamla sevgilisi bambaşkadır mesela. Aynı anne babadanız. Lütfen bir tek kendi düşüncenizi mutlak doğru sayıp, insan yönlendirmeden biraz daha düşünün :)
Ben kimseyi yönlendirmiyorum ki, sizin gibi doğru bildiğimi savunuyorum. Lütfen burda inançlıyım o yüzden elime erkek eli değmedi alt metninden sürdürmeyin tartışmayı. İslamiyet, öteki dünya gibi konulara atıfta da bulunmayın. Hepimiz birbirimizin ne demek istediğini anlayabilecek düzeydeyiz. Madem siz olayı bunlarla bağdaştırıyorsunuz zaten bir erkekle bu kadar uzun süre ilişki de yaşamamalıydınız, en kısa sürede evlenmeliydiniz. Sevgililik de neyin nesi oluyor sizin yaşam tarzınıza göre? Elin adamıyla görüşüyor olmuyor musunuz?
"Onu da yapmasana bunu da yapmasana" benim üslubum değil. Siz benimle aynı anda laf yetiştirdiğiniz üyeye de aynı şeyi yaptınız. Söylenenleri saptırıyorsunuz ve karşınızdakini düzeysiz, sığ biri gibi konumladırıyorsunuz. Sizin her şeyiniz doğru olsun demedim. Sadece hassasiyetiniz varsa biraz tutarlılık bekliyor insan.Yanlız yönlendirmiyorum derken bile tartışmanın gidişatına bile bi hakimiyet söz konusu. Oralara girmek benim kalemim değil zaten tutup bana '' hayat çok kısa kuşlar uçuyor'' muhabbeti yaparsanız sadece o cümleden kendi fikrimce atıfta bulunurum orda kalır. Bir de şunu da bi anlayın bi insan öpüşmeyi hassasiyetleri doğrultusunda istemiyor diye '' ee o zaman şunu da yapıyo musun bunu da yapmasana'' ya getiricek kadar sığ olmadığınızı umuyorum. Bi insan bi doğru hareket yapıyo diye tüm hayatı doğru olamaz, bi yanlış yapıyo diye de aynı şekilde. Savunulan konu cinsellik, kafanıza göre hem o konuya girme diyip hem ordan vurmaya çalışmayın.
Sizin doğrularınız bence doğru değil. Ama size sizin üslubunuzla çoluğu çocuğu öyle yetiştirme demeyeceğim, hadsizlik olur.
"Onu da yapmasana bunu da yapmasana" benim üslubum değil. Siz benimle aynı anda laf yetiştirdiğiniz üyeye de aynı şeyi yaptınız. Söylenenleri saptırıyorsunuz ve karşınızdakini düzeysiz, sığ biri gibi konumladırıyorsunuz. Sizin her şeyiniz doğru olsun demedim. Sadece hassasiyetiniz varsa biraz tutarlılık bekliyor insan.
Son söz; bir tartışmada koşarak gideyim anneme babama söyleyeyim gibi ciddiyetsiz bir üslubunuz olursa hadsiz bulduğunuz bu cevabı alırsınız. Şaşırmayın.
Evet aynı kişiEkim 2014 te bir konu açmışsınız. Erkek arkadaşınız başkasını sevdiği ve unutamadığı için ayrılmış sizden. Bu aynı kişi mi ?
O zaman 4 aylık bir ilişkiniz varmış yani ortalama 1,5 yıl olmuş. Belkide hala unutamadı. o zamanda saçma bahanelerle ayrılmış belkide tercihleri farklıdır, söyleyemiyordur
Bende sizin gibi düşünüyorumTen uyumsuzlugu olabilir...
cinsellik anlaminda birbirinize alismaniz lazim...
inan hic matah bir durum degil bu...
Bu onu sana super deger veren bir erkek yapmiyor....
aksine....sende haz almayan bir erkek bu....
teniniz dudaklariniz alissin birbirinize
yoksa kanka kanka bir omur surersiniz....
Yahu ikidir denk geliyorum. Bu “piki” nedir ki diyorum. Bi cahil hissettim kendimi. Abovvv diyen köylü kadin gibi aklima bi sey geldi
Sonra anladim ama. Konuyla alakasiz ama söyleyim de icimde kalmasin dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?