Sevgilim için "sarılmak öpüşmekten daha fazla haz veriyor"muş. Ne demek bu yardımm

Ben kimseyi yönlendirmiyorum ki, sizin gibi doğru bildiğimi savunuyorum. Lütfen burda inançlıyım o yüzden elime erkek eli değmedi alt metninden sürdürmeyin tartışmayı. İslamiyet, öteki dünya gibi konulara atıfta da bulunmayın. Hepimiz birbirimizin ne demek istediğini anlayabilecek düzeydeyiz. Madem siz olayı bunlarla bağdaştırıyorsunuz zaten bir erkekle bu kadar uzun süre ilişki de yaşamamalıydınız, en kısa sürede evlenmeliydiniz. Sevgililik de neyin nesi oluyor sizin yaşam tarzınıza göre? Elin adamıyla görüşüyor olmuyor musunuz?

2 yillik iliski ? Beraber tatile cikma? Ilk kez opusme.
Devreler yandi bende.

Yanlız yönlendirmiyorum derken bile tartışmanın gidişatına bile bir hakimiyet söz konusu. Oralara girmek benim kalemim değil zaten tutup bana ''hayat çok kısa kuşlar uçuyor'' muhabbeti yaparsanız sadece o cümleden kendi fikrimce atıfta bulunurum orada kalır. Bir de şunu da bir anlayın; bir insan öpüşmeyi hassasiyetleri doğrultusunda istemiyor diye ''Ee o zaman şunu da yapıyor musun? Bunu da yapmasana'' ya getirecek kadar sığ olmadığınızı umuyorum. Bir insan bir doğru hareket yapıyor diye tüm hayatı doğru olamaz, bir yanlış yapıyor diye de aynı şekilde. Savunulan konu cinsellik, kafanıza göre hem o konuya girme deyip hem orddan vurmaya çalışmayın.

Sizin doğrularınız bence doğru değil. Ama size sizin üslubunuzla çoluğu çocuğu öyle yetiştirme demeyeceğim, hadsizlik olur.

dindar frijit joneslar doluşmuş yine.çok ahlaklı ama kendinizi,bedeninizi tanımamış,hazdan habersiz ölüp gideceksiniz.sevgilin çok romantikmiş diyenler,adam sana değer veriyor diyenler,sizler ve sizin yetiştirdikleriniz sayesinde iki yüzlü bir toplumumuz var.hırsızlık,yolsuzluk, dedikodu herşeye eyvallah bir kadın canı istedi diye sevişti diye namussuz.oldu gözlerim doldu.

Bir insan diğer insanı nasıl olurda seks yapmadığı için suçlar ve saldırır aklım almıyor. Beden tanımakmış oymuş buymuş.. Yaşayana kimse ''Aa yaşaman çok tuhaf çok ayıp'' demiyorken yaşamayana saldırmak.

Beden benim değil mi? Dürtü benim değil mi? Niye bu kadar agresiflik ben anlamıyorum. Sen yaşadın diye herkes yaşasın. Oldu canım ya, tek doğru seninki çünkü.

Ikı yıl sonra gelen öpüşmeden kimse haz almaz zaten, sıcak yenmesi gereken yemeğin buz gibi olup tadının kaçması gibi bir şey. Gece hayati olan bir adam serbest yaşıyor sayılır ve evlilik öncesi opusmemek icin kendini tutacak biri değildir, bu durumda adamda cinsel çekim 0.

"Onu da yapmasana bunu da yapmasana" benim üslubum değil. Siz benimle aynı anda laf yetiştirdiğiniz üyeye de aynı şeyi yaptınız. Söylenenleri saptırıyorsunuz ve karşınızdakini düzeysiz, sığ biri gibi konumladırıyorsunuz. Sizin her şeyiniz doğru olsun demedim. Sadece hassasiyetiniz varsa biraz tutarlılık bekliyor insan.
Son söz; bir tartışmada koşarak gideyim anneme babama söyleyeyim gibi ciddiyetsiz bir üslubunuz olursa hadsiz bulduğunuz bu cevabı alırsınız. Şaşırmayın.

Ten uyumsuzlugu olabilir...
cinsellik anlaminda birbirinize alismaniz lazim...
inan hic matah bir durum degil bu...
Bu onu sana super deger veren bir erkek yapmiyor....
aksine....sende haz almayan bir erkek bu....

teniniz dudaklariniz alissin birbirinize
yoksa kanka kanka bir omur surersiniz....

Bazi erkeklerin düşüncesi ben dışarda her seyi yaşim ama evleniceğim kız erkek eli değmemiş olsun ve o kişiyle öpüşürse falan sogicak tarzda erkekler var bi arkadaşım sevgilisi onunla öpüşmedi diye evlenilicek kız demişti çok saçma değil mi ya bana mi garip geldi

Piki

2 yil, 3 yil "iliski" yasayip hic öpüsmemek iyi birsey oldugunu düsünmüyorum. Sonucunu bu forumda görüyoruz: "Evlendik, kocam bana yaklasmiyor", "Kocam beni begenmiyor mu? Ben yaklasmazsam hic yanasmiyor" gibi gibi konular. 2-3 yil evlilik öncesi böyle gidince, bu evlilige de yansiyor, alisilinca öyle gidiyor.

Senin sevgilinde söyle bir sorun var: Sen onun icin evlenecegi kadinsin, cocuklarinin annesi. Ülkemizde cinsellik gibi seyler kötü anildigi icin, öyle "pis" seyleri seninle bagdastirmak istemiyor. Bunun literatürde ismi de var, "Madonna-whore complex" diye okuyabilirsin netde ingilizcen varsa. Bu tarz adamlarda sen evde beklersin cocuk büyütürsün, o cinselligini günlük kadinlarla yasar, seninle degil.

Ayrica: Dini yorum yapana bende derim ki: 2-3 yil öpüsmedende olsa, dini acidan böyle uzun bir iliski zaten olmamasi gereken birsey. Yani tutarsiz yorum yapmayin. Ha evlilik öncesi cinsel iliskiye karsiyim, o ayri.

Evet aynı kişi
Yeniden başladık ilişkimize
Ama o zaman ayrılmamızda ki neden birini unutamama değilmis

Bende sizin gibi düşünüyorum
Fakat artık bundan sonra ona yaklaşmak ne bileyim
Aramıza duvar ördü sanki bu konusulanlar

2 yıl boyunca ilişkisini belli sınırlarla yaşayabilmiş, başka yerlerini
katmadan sadece kalbiyle sevebilmiş adamlardan
bir tek ben mi hoşlanıyorum acaba? :)

Hiç de aklıma gay mi falan diye gelmiyor.

Yalnız bir şey ilginç geldi.
2 gecelik tatile giden çiftler kafasında belli şeyleri kurar yani.
Cinsellik yaşamayacak olsan da en basitinden
bir öpüşür, sarılıp uyuyacağını göze alarak birlikte gece geçirirsin.

Bu kadar rahatsız olacaktı madem o ortamı neden yarattı.
Ona şaşırdım ben.

Sevgiliniz gay olabilir.

braber tatile gidilecek kadar samimi bir iliskide 2 yil opusmemek hic normal degil. Hadi diyelim opusmediniz, adam seni optukten sonar cildirmasi, daha da ileri gitmek istemesi gerekiyordu. oyle haz alamadim falan. hic normal degil sekerim.

Yahu ikidir denk geliyorum. Bu “piki” nedir ki diyorum. Bi cahil hissettim kendimi. Abovvv diyen köylü kadin gibi aklima bi sey geldi

Sonra anladim ama. Konuyla alakasiz ama söyleyim de icimde kalmasin dedim.

Aslında şair burada peki diyor bir karikatürden sonra böyle peleseng oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…