Sevgilim için "sarılmak öpüşmekten daha fazla haz veriyor"muş. Ne demek bu yardımm

Melekcim konuda zaten boyle bi hasasiyet yok. Belki siz kalan seceneklere gore akil yurutuyorsunuz ama yorumlarin geneli bir genelleme icinde. Yani boyle ihtimaller olabilir ama bi kesinlik gibi konusmaya karisiyim. Genellemeye..

Esim beni iliskide 5. Gun opmustu ve ben bitisinde "oh be sonunda" demistim.
Rezillik ♡ ben.
Hos ben klasik ornek degilim, 2 haftada eve attim adami.

Çok güzel bir gecenin sonuydu, "ya bişi diyeceğim ben sana" dedim, "de" dedi. "Çok öpesim var seni" dedim. "E öpsene o zaman" dedi.
Adamı kullandım

aa benımde kafama takıdı şimdi kızlar,bir arakadaşım bır kaç aydır bırı ile birlikte,normalken öpüşüyormuş,ilişkiye giridkten sonra az öpüşüyormuş,,istemıyormuş,

Acaba gay mi diyenlerden biri de bendim. Dinen olmaması gereken şeyleri yapan ama öpüşmeye gelince dini açıdan bakan biri bana göre bahane uydurmuştur. Beraber tatil yapmak nedir,gece hayatı nedir mesela? Ayrıca sarılmak bana öpüşmekten daha baştan çıkarıcı geliyor,sarılıp öpüşmeye gelince bu konular hassas diye yaklaşmak ilginç

aa benımde kafama takıdı şimdi kızlar,bir arakadaşım bır kaç aydır bırı ile birlikte,normalken öpüşüyormuş,ilişkiye giridkten sonra az öpüşüyormuş,,istemıyormuş,
Seks esnasında öpmeyi sevmiyor olabilir, öyle insanlar var.
Sonuçta normal zamanda öpüşmek başlı başına bir eylem ama sevişirken illa öpmüyor olabilir.

Seks esnasında öpmeyi sevmiyor olabilir, öyle insanlar var.
Sonuçta normal zamanda öpüşmek başlı başına bir eylem ama sevişirken illa öpmüyor olabilir.
şeker çok tşk,bak yorumun resmını çekıp atıyorum arkadaşa,zira içi rahat etsın :)zaten çocukda öle demiş,se.. yaparken hoşuma gitmıuyro,ben bır garipsedım,demek var öle modeller :))

Yorumumda da belirttigim gibi bu yorum konuyla alakali degil. Ben sadece erkegi illa atlayan ziplayan firsat kollayan bir varlik oldugunu savunan zihniyete soyledim bunu. " ay opusmeden 2 yil nasil olur kesin gey" diyen zihniyete. Konu icinde de elbette bu ihtimal soz konusu olabilir. Demem o ki bi erkek illa firsat kollayan bi varlik degildir. Olmamalidir da. Erkekte iffetli olabilir. Bu kadar.

2 yıl boyunca adam nasıl durmuş sıkıntı var dıyen hanımlar,demkki bizi hep abaza,sapıklar bulmuş,bizim suçumuz yok,ne acı,yazık bıze

" Ay opusmeden 2 yil nasil olur kesin gey" diyen zihniyetten biri olarak ben de cevap yazma zorunluluğu hissettim zaten.
Haa şöyle olsa, adam evet ciddi bakıyor bir vukuatı yok,elele tutuşmuyor,sarılmıyor ( Mune dini yorum yasak dediği için kıvranıyorum siz anladınız işte) öyle bir adam olsaydı helal olsun derdim ve bu adam öyle böyle olabilir demezdim.Ama bu konuya bakarak ben de o zihniyetteyim.
Bu arada eşim ve ben de evlilik olmadan cinselliğe karşıyız, eğer iffeti ona bakarak yorumluyorsan dipnot olarak kalsın burada.

Son düzenleme:
O da ihtimaller dahilinde evet. 2 yıllık ilişkide hiç öpüşmemiş olmanın normal kısmı neymiş ben de onu merak ettim.
İsteyen öpüşür isteyen sevişir isteyen hiçbirini yapmaz. İki kişi arasında olan bi durum. Yani ilişki yürütmenin öpüşme koşulu mu var? Sevgili olduktan belli bir süre sonra öpüşmek zorunda mıyız? Sanmıyorum. En azından benim ilişkilerim böyle olmadı. Sizin tabirinizle "anormal" insanlar da mevcut yani. Gayet de mutlu sürdürülebiliyor ilişki.

Banlanmak bende hic istemiyorum
Sizi ben gayet iyi anladim. Yorumum size degildi. Siz oyle hasasiyetleri olan adama bunu soylemezsiniz. Benim lafim oyle hasasiyetleri olan adama da bu lafi soyleyecek olan arkadaslaraydi. Ustunuze alinmayin sizi gayet iyi anladim.
Kendimi de ifade edebilmisimdir umarim.

Sorun değil canım :) O değil de, konu sahibi hiç yazmıyor.Yine keklendik galiba
"Kadınların uzun ilişkide hala öpüşmemiş olan erkeğe bakış açısı" temalı araştırmamızdan şimdilik bu kadar.

Son düzenleme:
Öpüşmek gibi seks yapmak gibi şeyleri ilk yaptığın zaman bazen insanlarda geçici bir pişmanlık duygusu oluşuyor. Seni ilk öpen erkek olduğunu bildiği için oluşmuştur bu duygu ondan öyle demiştir belki. İlk cinsel ilişkiye girdikten sonra o duyguyu bende yaşamıştım ama sonra geçiyor.

e niye öpmüş o zaman sen mi öptün adamı zorla ne alaka bence siz bir araştırma yaptırın ilerde başınız ağrımasın bir tuhaflık var durumda

Adam bence kendini kapalı yetistirmis bir birey gibi.
Yani herseyin sizinle sanki bir kızın istediği gibi ilk gecede yasanmasini istiyor olabilir.günümüzde bu adamlar çok nadir ama var işte demekki. Evet insan bir garip olur bu konuşmaları karşısında ama bence düşmeyin üstüne size değer veriyor.

Yaşadığımdan biliyorum Evlendiniz diyelim siz ilk geceden itibaren onunla öpüşemeyeceksiniz çünkü aklınızda onun sizinle öpüşmek istemediği sadece zorunluluk olarak yaptığı olacak. Sevişmeye başladığınız an aynı düşünce hep aklınızda olacak acaba bunuda mı zorla yapıyor, acaba beni istemiyor mu zaten aklınızda bu düşüncelerle ya yarıda bırakıp ya da hayatınızdan sevişme öpüşmeyi çıkartıp cinselliksiz bir evlilik yaşayacaksınız.Bakın bu yazdıklarım büyük ihtimalle yaşanacak.Ciddi adımlar atmadan önce oturup konuşun

Yanlış anlamışsınız siz. Anormal kelimesini siz kulladığınız için normal kelimesini kullandım. Bence de isteyen öpüşür istemeyen öpüşmez. Ama söz konusu kadın erkek ilişkisiyse bunu arkadaşlıktan ayıran tek şey hisler olmuyor. Yani duygular beraberinde fiziksel temas isteğini getiriyor. Size getirmiyormuş, bir gün böyle bir istek duymanızı dilerim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…