Sevgilim kalp hastası çıktı ?

diyelimki senin durumdan haberin yoktu. evlendin. evlendikten 3-5 ay sonra lösemi oldun. saçların döküldü, halin kalmadı. sonrada eşin artık seni beğenmediğini ve hastalığına katlanamayacağını söyledi, hatta boşadı.
başka bir örnek, evlendiniz, sana araba çarptı ve tekerlekli sandalyeye bağlandın. eski güzelliğinde sağlığında gitti. eşin bu yüzden seni boşadı. ne hissederdin.... (örnekler temsilidir)

Öncelikle ona ölçüt olmaksızın ne kadar değer veriyorsun?
Diğer taraftan empati kur. Başkalarının dediğine göre değil, sen nasıl istersen olmalı.. Vicdanın ile aklın arasında kalmadan net şekilde sen karar ver ve nelerden vaz geçebilirsin yada geçmezsin sen düşün.. Çünkü senin hayatın.

Evli olsaydınız ve tam 1 ay sonra eşinizin kalp hastalığı nüks etseydi acil ameliyat deseydi ardından hastamızın uzunca bir ilaç süreci olacağını doktor deseydi BOŞAR MIYDINIZ ?

Yazmadan duramadım. Ne kadar vefakar,ne kadar içten sevmişsiniz öyle.Tebrik ederim sizi de babanızı da . Allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin. Allah daha kötü hastalıklardan korusun.

Sevgiliniz umarım sizden koşarak uzaklaşır. Bu nasıl bir mantık? Ona en çok sizin destek olmanız gerekirken yazık gerçekten yazık.

Benim eşimde doğuştan kalp rahatsızlığı var, 5 yaşında ve 23 yaşında çok ciddi bir kalp ameliyatı geçirmiş, boşanmam mı gerekiyor?
Sizin nasıl bir zihniyetiniz var? Allah ıslah etsin sizi.

Öyle sey mi olur Allah askina ya. Annende ne kadar bencil. Sen de oylesin. Ayrılma noktasina geldiysen... Ya hasta olan sen olsaydin? Sevgilin senden ayrilsaydi annen tam tersini düşünecekti. Ya da simdi olmasa ilerde bu olabilirdi. O zamana da bosanacak miydin? Sen de hastalik ciksa sevgilin mi ayrilsaydi/bosansaydi. Ne kadar dar bakıyorsunuz olaya.

Nasıl bir ruha sahipler anlamıyorum çok acımasızca eleştiriyorlar

Yormayın kendinizi ben cevap vermeye bile tenezzül etmeyeceğim çünkü herkes anlamadan bilmeden Yazmış

Bence şimdiden duaya başla yarın bir gün başkasıyla evlendiğinde eğer bir çocuğun olursa sağlıklı olsun ya da dur biz dua edelim sağlıklı olsun diye sen nasılsa evlat demez sokağa atarsın
Siz beni ne kadar tanıyorsunuz da evladını sokağa atacak biri olduğumu düşünüyorsun utan yazdığın yorumdan

uzuntuden bir sey dusunemez olmaliydiniz ama degilsiniz birakin cocugu

Siz beni ne kadar tanıyorsunuz da evladını sokağa atacak biri olduğumu düşünüyorsun utan yazdığın yorumdan
Canım ya naptın yol verdin mi hastalıklı sevgiline? kurtuldun değil mi? Aman aman sakın bak, bir daha öyle hasta masta bir tip bulma ve mümkünse parça garantili ve ömürlük olsun. Beni de merakta koyma ara ara yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…