- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Ben o durumda aksine hep destek oldum. Doktor iki sene çalışmasına izin vermedi e iki sene sonunda da hemen iş bulamadı. Beni istemeye geldiklerinde işsizdi, babam "olsun, tamamen iyileşsin öyle bulur" dedi.
Nasıl insafsızlıktır bu yahu
Amin canım benim, hepimizi inşallah ❤❤Yazmadan duramadım. Ne kadar vefakar,ne kadar içten sevmişsiniz öyle.Tebrik ederim sizi de babanızı da . Allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin. Allah daha kötü hastalıklardan korusun.
Aynı Cevapları vermekten sıkıldımEvlendikten sonra hasta olsaydi bosayacak miydi acaaba ?? Konu sahibi sanirim uzaklardan seyrediyor bizi
Nasıl bir ruha sahipler anlamıyorum çok acımasızca eleştiriyorlarBuradaki tüm yorumlar çok sert.
Herkes olaya tek pencereden bakıyor ve tarafları vicdansızlıkla suçluyor.
Ben anneye hak verdim demeyeceğim, ama haksız da bulmadım.
Benim de bir kızı var. İlerdr bir gün gelse ve bana hadta bir adamla evleneceğini söylese ben de aynı tepkiyi gösterirdim. Kuzıma kıyamazdım. Göz göre göre üzülmesine seyirci kalamazdım. Ortada büyük yaşanmışlıklar, aşklar yoksa evliliğe izin ermezdim. Çünkü ben bir anneyim ve kimse inkar etmesin " önce can, sonra canan."
Evet hiç birimizin garantisi yok. Ama başka bir konuya yazdığım mesajda da aynısını yazmıştım yine yineleyeceğim. İnsan sınanmadığı şeyi çok kolay eleştiriyor.
Ben terketmezdim değil, sınandım ve terketmedim. Ama kızımın aynı acıları yaşamasına izin vermem....
Yormayın kendinizi ben cevap vermeye bile tenezzül etmeyeceğim çünkü herkes anlamadan bilmeden YazmışAcımasız değilim. Ben bizzat tecrübelerimle yazdım ne yazdıysam. Mesajımı iyi okuyun.
Evet, kızımın başına da gelse de aynı şeyi düşünürüm. Bile bile neden büyük acılara ortak edeyim başkasını.
Peki siz kızınıza ne derdiniz? Ama buna şimdi cevap vermeyin eğer evlilik çağında bir kızınız yoksa.
Ben yine aynı şeyi söyleyeceğim.
Sınanmadığınız şeyle başkasını suçlamak çok kolay .
Sözlerine dikkat etYazık vallahi gerçekten yazık.
Bence de ayrılın da adamı sizin gibi bir vefasızla evlenmek zorunda bırakmayın.
HayırEvli olsaydınız ve tam 1 ay sonra eşinizin kalp hastalığı nüks etseydi acil ameliyat deseydi ardından hastamızın uzunca bir ilaç süreci olacağını doktor deseydi BOŞAR MIYDINIZ ?
Siz beni ne kadar tanıyorsunuz da evladını sokağa atacak biri olduğumu düşünüyorsun utan yazdığın yorumdanBence şimdiden duaya başla yarın bir gün başkasıyla evlendiğinde eğer bir çocuğun olursa sağlıklı olsun ya da dur biz dua edelim sağlıklı olsun diye sen nasılsa evlat demez sokağa atarsın
uzuntuden bir sey dusunemez olmaliydiniz ama degilsiniz birakin cocuguMerhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Canım ya naptın yol verdin mi hastalıklı sevgiline? kurtuldun değil mi? Aman aman sakın bak, bir daha öyle hasta masta bir tip bulma ve mümkünse parça garantili ve ömürlük olsun. Beni de merakta koyma ara ara yaz mutlakaSiz beni ne kadar tanıyorsunuz da evladını sokağa atacak biri olduğumu düşünüyorsun utan yazdığın yorumdan
Yormayın kendinizi ben cevap vermeye bile tenezzül etmeyeceğim çünkü herkes anlamadan bilmeden Yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?