Sevgilim kalp hastası çıktı ?

Kimse düzgün bir cevap yazmamış ki hakaret edip yargılamaktan baska bence de kapanması en mantıklı insanların hep yapabildiği şey vicdansız insafsız gibi kelimelerle hakaret etmek

Kimse düzgün bir cevap yazmamış ki hakaret edip yargılamaktan baska bence de kapanması en mantıklı insanların hep yapabildiği şey vicdansız insafsız gibi kelimelerle hakaret etmek

Düzgün yazanları bile yanlış anlamışsınız. Onlar bile yanında durun, isterseniz düğünü erteleyin ama yanından ayrılmayın demiş siz evet ayrılmak mantıklı gibi cevaplar vermişsiniz.
Siz düzgün yazsanız, ilk mesajınızda bir arada kalmışlık, bir üzgünlük, bir büyük aşk olsa belki insanlar daha yumuşak yazardı. İlk mesajınızı bir okuyun bakalım ne kadar soğuk ve pragmatik.

Öncelikle ben sevgilimi bırakmadım hala onun yanındayım bu bir gerçek ve seviyorum bu da iki ancak bana da aynı şey söylendi annem çok söyledi zaten maddi durumu iyi değil bugun yarın evlendin 5 yadında çocuğunla kaldın nereye gideceksin bunları düşündün mü kızım ddi bunu her anne Söyler sadece benim annem değil eminim sizin kızınız olsa siZde aynı tereddütü yapardınız

Ayrılmak mantıklı gibi bir cevap vermedim ben kimseye gözünle oku istersen

Annen nereye gideceksin mi dedi???

Yazdigin başlığa karşılık nasıl düzgün bir cevap bekliyordun ki ?
"Torbadan yenisini çek ,belki sağlıklı ve daha yakışıklısı çıkar" gibi bir şey mi ?

Hastalıkta sağlıkta diye veriliyor o söz
Sağlıklı biriyle evlendiğinizde hasta olmayacağının garantisi yok
Aynı şekil sizinde öyle

Hastalıkta sağlıkta diye veriliyor o söz
Sağlıklı biriyle evlendiğinizde hasta olmayacağının garantisi yok
Aynı şekil sizinde öyle
Aynen. Öyle ama baştan bilerek kabul edeceksin zor birşey herseye Göğüs germeye Razı mısın bu genç yaşta diye sordu annemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…