Sevgilim kalp hastası çıktı ?

seninde yarın hasta olmayacagının garantisi yok değil mi yada bulacagın yeni insanda neyse ya hasta dıye yarı yolda bırakan hatta bunu sorun halıne getirip işin işinden cıkamayacak kadar sorun gören birine yorum yapmak istemiyorum annende dahill. destek olmıcaksan köstekte olma baska bisey demıyorum.Cocuk ınsallah saglıgına kavusur aılesı ona destek olacaktır geçmiş olsun ona sadece...

Ben sevgilinizin yerinde olsam, tereddüte düşen biriyle evlenmezdim.. Ama hayat sizin, tahammül sizin, karar sizin. Kolay değil...

Lutfen ayrilin o cocuktan. Zavallinin hayatini karartmayin. Ah bir bilse arkasindan boyle dusundugunuzu..umarim onu hakedecek bir kiz bulup sonsuza kadar mutlu olur

@ebrus1990 sen sevmiyosun bence sevsen bunu sorgulamazdın şu anda..yazik o seni seviyorsa acı cekicek olmasına üzüldüm zaten hastaymis.....
Ayricada benim bi akrabam var aynen kalbi delik di cok zayifti hic gücü yoktu hep hastaydi...sonra biri cikti karsisina sevdiler birbirleeini evlendiler...kız birden iyilesmeye basladi kedine bakmaya basladi gücĺendi resmen mutlugu icin hayata daha sıkı baglandı kilo aldi her isini kendi yapiyor...cook mutlu tek sorunu bebek sahibi olamiyor rahatsizligi nedeniyle onu bile problem yapmiyor ...bak.simdi ben bunlari yazarken kendimden de utandim benimde cocugum olmuyor diye bazen cok kahr ediyom onlar sadece birbirlerini mutlu etmeye calisiyor ...hayat kime kisa kime uzun hic belli olmaz canimmm anliyormusun

Eşimin ailesinde genetik bi rahatsızlık olduğu halde evlendim.kayınbabamda var.Yarın öbür gün allah korusun yatağa bağlı da yaşayabilir.Bi an olsun ya eşimde de varsa diye düşünmedim. Bi daha olsa yine onunla evlenirim. Ama bence sen annenin dediği gibi ayrıl. Hasta bakmak zor sizin gibi ruh hastasına özellikle.çocuk o haliyle birde sizinle uğraşmasin

Aklima geldi de, amcamla yengemin cocugu olmamis, doktora gitmisler. Amcamda hic sperm yokmus. Yengem tutturmus kisir bu adam bosarim ben bunu vs. Sonra cok gecmeden yengem siddetli bir karin agrisiyla acilen hastaneye kaldirilmis. Meger rahimde buyukce ur varmis. Rahim yumurtalik ne varsa almislar.

Yani bazi seyler anliktir konu sahibi.

mumkunse sız kımseyle evlenmeyın, malum yarın ne olacagımız bellı degıl saglam alırsın hastalanır... evlen_bosan bı suru ıs cıkar sana

allah kiimseyi sizin gibilerin eline dusurmesin. tez zamandada sevgiliniz sizden kurtulur insallah.anasina bak kizini al demisler.annenizde hemen baslamis onunde uzun yillar var diye. yarin obur gun olurse dul kalirsin ortalikta demek istemis heralde.

Merak ettim de, aynı durum sizde olsaydı ve sevgiliniz sizi terketseydi ne düşünürdünüz? Hatta bu durumu annenizle paylaştığınızda anneniz bu adam için neler söylerdi.
Bazen çarkı tersine çevirip düşünmek iyidir.

Siz hasta olsanız anneniz asla böyle düşünmezdi...Ayrıl o sana mı bakacak yıllarca demezdi..
Ahh kızım evlendin mutlu olsun derdi.
Kendinizi ölçün tartın. Sevmiyorsunuz belli yazık etmeyin o adama.

Ayrıca ne kadar duygusuz birisin ya benim sevgilimin kalp hastası olduğunu öğrenmiş olsam üzüntüden ağlamaktan geberiyor olurdum şu an kahrolurdum. Gelip de burda kalp hastası çıktı diye konu açmak ne demek ya nasıl bir şuursuzlukj ne demek adamla niye berabersin o zaman valla çok sinirlendim size ayıp birşey ya:KK62:

Back
X