- Konu Sahibi mehtapguzeli
-
arkadaşlar herkes düşüncelerini tavsiyelerini belirtmiş, herkese teşekkürler bazı söylemediğim sözleri söylicem akıl edemediğim sözleri,sevgilim küçük bi köyde büyümüş üniverste mezunu elektrk mezunu kültürlü konuşmasını bilen ortamlara girmiş çıkmış biri kenan imirzalıoğlu tipinde ve onun gbi ağır oturaklı sahiplenici düşünceli biri aynı tıpatıp hal ve hareketi çok seviyo beni kaybetmeye tahammülü yok 29 yasında ben 22 ailesi köyde yaşadığı için tarımla uğraşıyo ailesi malları çok dışarı çıkmazlar öyle köyden küçük bi köy o yüzden köye gttiğmde köy halkı aa felanın gelini geldi köye açık pantolonlu derler diye çekiniyolar eltimde 19 yaşında kaçmış kapanmış kaynım olcak kişi lise mezunu tarımla uğrasıyo o yüzden köyde karısıda o kabül etmiş sevince ama beni açık görüyo falan ara sıra yazışıyoz bana kapanırmısın diyo düşünmüyorum diyorum kıskanıyo biraz beni başka yerde istediğim gibi yaşıcam için tamam sevgilimde illede kapan demiyo ama kapanırsan sende bende daha rahat oluruz diyo dikkat çekmezsin ama zorla kapan demem içten gelen bişi diyo ama köye uyum sağla diyo hafta sonları gttiğimzde köyde açamıcam saçımı yani çalışmamıda istemiyo zaten evinde beni bekle diyo tamam bende pek yapamam çalışıp evle ilgilenemem zaten ama ev hanımı olunca açık yım diye tuhaf olmaz dimi ben daha çok aile büyüklerinden çekiniyorum kumaş pantolon gömlek rugan ayakkabı yada kot üstüne uzun şeyler giyorum öyle aşırı açık deilim merkezde ilde olduğumuzda pek pişey demiyo ince tunik merserize tarzı hırka alınca ama birazda kısa keten dizlerde olan tuniklerden almış giy dedi bunu içi rahat etti ama yazın sıcagnda hırka falan zor olur kışın zaten heryanımız kapalı yazın zor olcak en iyisi hiç köye gitmemek ailesi orda işte mahallede eşofman altıyla duruyorum uzun kısakollu penyellerle ama onuda istemiyo sakin bi 4 5 evlik bi kırsal mahallede oturuyoz kasaba yani sakarya bilirsiniz işte ama ailem bu yaşıma kadar bişey demedi kapan kot giyme falan rahatım yani bana çoçuk gibisin gerçeklerin farkında deilsin dışarısı kötü ben erkeğim o ortamlardayım açık kotlu badili dolasan kızlar basit görüyo laf yapılıyo diyo artık tunik al diyo ama köye gdip geldikçe orda örtündükçe bak negüzel kapan derlerse tuhafımada gdicek köyde kapan eve gdince açıl istediğim gbi olmam lazım hayırlısı bakim konuşcaz artık
Herkes istediğini düşünmekte serbest..
Sevgilinin düşünceleri de kendini bağlar..Onun üzerinde durmuycam..Yok kot giyenler basit görünür bıd bıdı bıdı bıdı, geçsin bunları..Bence de bu düşünceler basit herneyse..
Aranızda yetiştirilme va yaşam tarzı açısından farklılıklar var..Ama sana karşı kati kuralları yok sanırım..
Yani ''bunu yapmazsan bunu giymezsen olmaz bu iş ''demiyor şu an..Ama şu an demiyor.Evlendikten sonra kati kurallar koyma olasılığı yüksek birisine benziyor..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Senin gibi, sevdiği adam için , yaşam tarzından, giyim kuşamından en baştan ödün verip, sonradan yeni yaşam tarzına vs. alışamadığı için bocalayan ve eşiyle bu konuda sorunlar yaşadığı için burada topic açıp ''ne yapıcam ben bu adamla'' diye bize soran arkadaşlara biz:
---Baştan biliyormuşsun huyunu, baştan kabul etmişsin, etmeseydin, ya bu deveyi güdücek ya bu diyardan gideceksin.....diyoruz genelde haberin olsun canım..
Anladın umarım:) Yani sen de iyi düşün taşın, şimdi pembe bulutlar üzerinde uçma dönemindesin..İlerde bu giyim kuşam konusu senin için sorun olmayacaksa, seninle herşeye varım ben der yolunuza devam edersin..
arkadaşlar herkes düşüncelerini tavsiyelerini belirtmiş, herkese teşekkürler bazı söylemediğim sözleri söylicem akıl edemediğim sözleri,sevgilim küçük bi köyde büyümüş üniverste mezunu elektrk mezunu kültürlü konuşmasını bilen ortamlara girmiş çıkmış biri kenan imirzalıoğlu tipinde ve onun gbi ağır oturaklı sahiplenici düşünceli biri aynı tıpatıp hal ve hareketi çok seviyo beni kaybetmeye tahammülü yok 29 yasında ben 22 ailesi köyde yaşadığı için tarımla uğraşıyo ailesi malları çok dışarı çıkmazlar öyle köyden küçük bi köy o yüzden köye gttiğmde köy halkı aa felanın gelini geldi köye açık pantolonlu derler diye çekiniyolar eltimde 19 yaşında kaçmış kapanmış kaynım olcak kişi lise mezunu tarımla uğrasıyo o yüzden köyde karısıda o kabül etmiş sevince ama beni açık görüyo falan ara sıra yazışıyoz bana kapanırmısın diyo düşünmüyorum diyorum kıskanıyo biraz beni başka yerde istediğim gibi yaşıcam için tamam sevgilimde illede kapan demiyo ama kapanırsan sende bende daha rahat oluruz diyo dikkat çekmezsin ama zorla kapan demem içten gelen bişi diyo ama köye uyum sağla diyo hafta sonları gttiğimzde köyde açamıcam saçımı yani çalışmamıda istemiyo zaten evinde beni bekle diyo tamam bende pek yapamam çalışıp evle ilgilenemem zaten ama ev hanımı olunca açık yım diye tuhaf olmaz dimi ben daha çok aile büyüklerinden çekiniyorum kumaş pantolon gömlek rugan ayakkabı yada kot üstüne uzun şeyler giyorum öyle aşırı açık deilim merkezde ilde olduğumuzda pek pişey demiyo ince tunik merserize tarzı hırka alınca ama birazda kısa keten dizlerde olan tuniklerden almış giy dedi bunu içi rahat etti ama yazın sıcagnda hırka falan zor olur kışın zaten heryanımız kapalı yazın zor olcak en iyisi hiç köye gitmemek ailesi orda işte mahallede eşofman altıyla duruyorum uzun kısakollu penyellerle ama onuda istemiyo sakin bi 4 5 evlik bi kırsal mahallede oturuyoz kasaba yani sakarya bilirsiniz işte ama ailem bu yaşıma kadar bişey demedi kapan kot giyme falan rahatım yani bana çoçuk gibisin gerçeklerin farkında deilsin dışarısı kötü ben erkeğim o ortamlardayım açık kotlu badili dolasan kızlar basit görüyo laf yapılıyo diyo artık tunik al diyo ama köye gdip geldikçe orda örtündükçe bak negüzel kapan derlerse tuhafımada gdicek köyde kapan eve gdince açıl istediğim gbi olmam lazım hayırlısı bakim konuşcaz artık
reneta80 cnm maalesef bizler veriyoruz..bayanlar..
canım gerisini veya yorumlarını okumadın şu kadar söylüyeyimbi ara açtım bu konuyu ona tamam ya saçını kapama bişey demem ama kot giyiyorum üstüne tunik al diyo ama bazen örnek veriyo şu arkadaşımın eşi açıkmıştı evlenince kapanmış falan diyo geçiyo bende tercih meselesi diyorum kapıyoz konuyu ama aileside gelinimiz kapalı olmalı temsil etmeli bizi diyomuş am zorlayamatız tabi diyomuş eltim olcak kıs kapalı ben isetemiyorum ama birazda kıskanç pek tuniksiz dışarı çıkmamı istemiyo gölek pantolon giyinen klasik gyinen biriyim o da herkes bakcak falan diyo orana burana benim morelim bozulur diyo evlenince çeki düzen ver beni temsil etcen sonuçta diyo ailesi bi köyde oturuyo pek dişarı çıkmazlar biz sakaryada oturcaZ evlenince arada köye giddersek saçını ört etek falan giy diyo ailesi köye uyum şalvar falan almış kaynananm köye gelirse giyer diye ben hiç alışık deilim böyle şeye sıkıntı oldu iyice evlenince kapan diye ısrar ederse diye korkuyorum aile büyükleri istiyo diye kapanmam şart mı ya gelinleri olcam diye böyle zorlamak iyimi
nasıl savunma yapim kızlar nasıl kabullendirim bu halimi abez giyinmiyorum gayet normalim of ya seviyorum sevgilimi bu yüzden aram açılsın istemiyorum. geçen eltim etek almiş biraz kısa diye kayınpedr dğiştirmiş uzun almış eltim kaynana yanında köyde duruyo ama ben durmicam merkezde yaşızaz çalısıyo çünkü ben sevmem öyle kayımpederim aldığm seylere karışcak falan kaldıramam eltim küçük evlendi kaçmış kız çocukları gibi onların herşeye tamam demiş ben yapamam kendime ait bi yaşam olmalı yardım kızlar senağlama
mrh kızlar ben açık biriyim sevgilimle 15 20 gün sonra sözlenicez ama kapalı olmamdan yana pek bişey diyemesede kapalı bayanlara örnek veriyo napcam kızlar ya ben istemiyorum k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?