- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
- Konu Sahibi melihakarasu
-
Kocamın çıplak vücudunu elin kadını mıncıklayacak. Bizim bir kültürümüz var hamam kültürü. Çıkınca kuş gibi hafifler.
valla biz sürekli gidiyoruz. o tayvanlımıdır korelimidir bilmiyorum mini mini kızlar çatır çatır gezdiler herifimin üstünde başımı nerelere vursam bilemedimValla biz karı koca, izne Türkiye'ye gelince bir spa merkezine gitme hayali kuruyoruz.
Bugün de geniş olduğumuzu öğrendim çok şükür.
Nasıl mincıklattırdın kocanı genişliğe bakvalla biz sürekli gidiyoruz. o tayvanlımıdır korelimidir bilmiyorum mini mini kızlar çatır çatır gezdiler herifimin üstünde başımı nerelere vursam bilemedim
Valla biz karı koca, izne Türkiye'ye gelince bir spa merkezine gitme hayali kuruyoruz.
O tip masaj yerleri olduğunu biliyorum.Masaj var Masaj var hanımefendi.
Mesela uzak doğu ülkelerinde masaj sonrasında mastürbasyon
istiyor musunuz diye soruluyor. ve daha nicesi
ve bu bir meslek olarak nitelendiriliyor. velhasılı artık bu
tarz masaj eylemleri bizim ülkemizde de mevcut.
Anlamayan arkadaşlarımız için konuya açıklık getirmek istedim.
Normal masaj yerleri dışında ek ücretle cinsel şeyler yapılan yerler var geniş diyenler onu kastetmiş olabilirlerValla biz karı koca, izne Türkiye'ye gelince bir spa merkezine gitme hayali kuruyoruz.
teselli olacaksa thai masajıydı ayağıyla mıncırdıNasıl mincıklattırdın kocanı genişliğe bak
Bizim de yaşadığımız yerde kaliteli bir yer olsa gideceğiz ama yok maalesef, acayip de yorucu bir sezon geçirdik, özellikle eşim.
Evde yapıyorum ama işin tekniğini bilmek lazım, profesyonellerin yaptığı gibi olmuyor. O yüzden tatili 4 gözle bekliyoruz, kendimizi atacağız bir merkeze.
Oralara kimse sevgilisini, kocasını bile bile göndermez, hiçbir sevgili de gitmek için izin almaz.Normal masaj yerleri dışında ek ücretle cinsel şeyler yapılan yerler var geniş diyenler onu kastetmiş olabilirler
Masajı sadece kadınlar mı yapar? Tatilde eşimle bir spa merkezine gittik. İkimizde masaj yaptırdık. Bana bir kadın eşime de bir erkek masaj yaptı. Gerçekten çok rahatlatıcı bir şey, hatta eşimle düzenli yaptıralım iyi bir yer bulursak diye konuştuk.Kocamın çıplak vücudunu elin kadını mıncıklayacak. Bizim bir kültürümüz var hamam kültürü. Çıkınca kuş gibi hafifler.
Erkeğe yaptıracak olsa konu sahibi dert etmezdi bence. Çünkü bana bir adam masaj yapsa izin vermez anlamında konuşuyor. Bayan bayana yaptırsın erkek erkeğe yaptırsın bunda bir sorun yok ki.Masajı sadece kadınlar mı yapar? Tatilde eşimle bir spa merkezine gittik. İkimizde masaj yaptırdık. Bana bir kadın eşime de bir erkek masaj yaptı. Gerçekten çok rahatlatıcı bir şey, hatta eşimle düzenli yaptıralım iyi bir yer bulursak diye konuştuk.
Konu sahibinin eşi hangi anlamda neden yaptırmak istediğini bilemem. Onu da konu sahibi tanıyor, o bilecek.
SPA merkezi profesyonel masaj yerleri zaten. ona kimsenin bişi dediği yok zaten de masaj denilince haklı olarak insanların aklına farklı şeyler geliyo. bunu böyle dan diye ben masaja gidiyorum şeklinde söylerse olmaz, ama hayatım hadi bi SPA merkezine gidip masaj yaptıralım beraber derse OKValla biz karı koca, izne Türkiye'ye gelince bir spa merkezine gitme hayali kuruyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?