yani bilmiyorum ama bir mesaj atabilirsin en azından.. ben atardım heralde o herhangi bir cevap vermiyip triplenirsede muattap olma birdahaDoğum gününü kutlamalı mıyım sence yoksa tepkisiz mi kalmalıyım
Doğum günü değilde çok sevgine güveniodur bence. Ama insanlık sende kalsın doğumgününde bi msj yada bi arama yapabilirsin. Yada düşündüğün farklı bişi varsa onu aza indirerek meselaDoğum günü olmasaydı yarın hiç ulaşmazdım. Buna mı güveniyor acaba
yani bilmiyorum ama bir mesaj atabilirsin en azından.. ben atardım heralde o herhangi bir cevap vermiyip triplenirsede muattap olma birdaha
Sevgilimle gelecek hakkında konuşuyorduk artık ilişkimiz çok ciddi. Çok güzel bi gün geçirdik sonrasında mesajla konuşurken düğünden bahsediyorduk bizim sülale halay çok sever onlarda halay kavramı yok. Çaldırmam düğünde dedi. Bende olur mu öyle şey iki tarafında dediği olur dedim inadı tuttu hiç sevmem halay bi iki tane çalar dedi yok iki tarafında istediği çalınır sen sevmiyorsan oynamazsın dedim o zaman düğün olmaz evlenmem dedi bende gerekeni yap o zaman dedim çok sinir oldum saçma sapan bi mevzu için bitti vs dedi bana bende böyle bişi için bitiriyorsan okey dedim. Yarında doğum günü off çok sinirliyim ne yapıcam?
Doğum günü değilde çok sevgine güveniodur bence. Ama insanlık sende kalsın doğumgününde bi msj yada bi arama yapabilirsin. Yada düşündüğün farklı bişi varsa onu aza indirerek mesela
Ne kadar sacma bi konusma. Yaslariniz kac? Adam hangi memleketten ki halay sevmiyo? Halay sevmeyen insan mi var türkiyede!
Aydın. 23 yaşında bide. 17 yaşında bile olsa konu saçma
verirsede gercekten degmezmiş dersin bu adama daha iyi tanırsınAslında ben ona çikolatalar ve notlarla kutu ve pasta hazırlamıştım şimdi mesajıma ters cvp verirse daha cok üzülürüm süprz yapcaktım vs vs
çok gzel aslında ama halaydan yürüyen bi adam haketmiodur bence. Bi msj çok daha ii olabilir. Yeterde. Umarım hatasını anlrdaÇikolatalar ve notlarla dolu bi kutu ve pasta ayarlamıştım aslında
Gelin geldide kele kele demesi kaldiSevgilimle gelecek hakkında konuşuyorduk artık ilişkimiz çok ciddi. Çok güzel bi gün geçirdik sonrasında mesajla konuşurken düğünden bahsediyorduk bizim sülale halay çok sever onlarda halay kavramı yok. Çaldırmam düğünde dedi. Bende olur mu öyle şey iki tarafında dediği olur dedim inadı tuttu hiç sevmem halay bi iki tane çalar dedi yok iki tarafında istediği çalınır sen sevmiyorsan oynamazsın dedim o zaman düğün olmaz evlenmem dedi bende gerekeni yap o zaman dedim çok sinir oldum saçma sapan bi mevzu için bitti vs dedi bana bende böyle bişi için bitiriyorsan okey dedim. Yarında doğum günü off çok sinirliyim ne yapıcam?
Ne kadar sacma bi konusma. Yaslariniz kac? Adam hangi memleketten ki halay sevmiyo? Halay sevmeyen insan mi var türkiyede!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?