Sevgilim saçmaladı resmen?

Doğum günü olmasaydı yarın hiç ulaşmazdım. Buna mı güveniyor acaba
Doğum günü değilde çok sevgine güveniodur bence. Ama insanlık sende kalsın doğumgününde bi msj yada bi arama yapabilirsin. Yada düşündüğün farklı bişi varsa onu aza indirerek mesela

yani bilmiyorum ama bir mesaj atabilirsin en azından.. ben atardım heralde o herhangi bir cevap vermiyip triplenirsede muattap olma birdaha

Aslında ben ona çikolatalar ve notlarla kutu ve pasta hazırlamıştım şimdi mesajıma ters cvp verirse daha cok üzülürüm süprz yapcaktım vs vs

Ne kadar sacma bi konusma. Yaslariniz kac? Adam hangi memleketten ki halay sevmiyo? Halay sevmeyen insan mi var türkiyede!

Doğum günü değilde çok sevgine güveniodur bence. Ama insanlık sende kalsın doğumgününde bi msj yada bi arama yapabilirsin. Yada düşündüğün farklı bişi varsa onu aza indirerek mesela

Çikolatalar ve notlarla dolu bi kutu ve pasta ayarlamıştım aslında

Ne kadar sacma bi konusma. Yaslariniz kac? Adam hangi memleketten ki halay sevmiyo? Halay sevmeyen insan mi var türkiyede!

Aydın. 23 yaşında bide. 17 yaşında bile olsa konu saçma

böyle saçma bi sebepten dolayı ilişki bitirebiliyorsa evlenmemeniz daha hayırlı olmuş

Çok da garipsemedim,neden diye soracak olursanız.2 ay evvel bir düğüne gittim,abartısız 1.5 saat halay çekti kız tarafı,sülalenin halay keyfi bitsin de iki oynayalım diye beklemekten patladık sıkıntıdan.Kına da aynısı oldu,düğünde de...Eğer o da böyle bir düğüne şahit olduysa,haksız değil,fazlası bayıyor. Boşverin,uzatılacak bir durum yok.

Gelin geldide kele kele demesi kaldi

doğum günün için neler düşünmüştüm süpriz yapacaktım ama içine ettin hevesim kaçtı dğum günün kutlu olsun.
yaz gönder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…