Ya da en güzeli çocuğa 1 hafta boyunca zorla Flash TV izletsin, görsün halay sevmemek ne demekmiş. Adam olsun!
Doğum Gününü kutla yarın baktın pas vermiyor hiç oralı olma, baktın senle ilgileniyor yanında istiyor o zaman doğum gününü beraber kutlayın. Sonra karşına alır konuşursun.Bana bitti dedi ergen gibi ya yazmıyorum ki daha :/
Bence biz saçmasapan sebeplerden dolayı ayrılığı yaşayan insanlar olarak beraber takılalım
bitirmek için bahane aramış resmenSevgilimle gelecek hakkında konuşuyorduk artık ilişkimiz çok ciddi. Çok güzel bi gün geçirdik sonrasında mesajla konuşurken düğünden bahsediyorduk bizim sülale halay çok sever onlarda halay kavramı yok. Çaldırmam düğünde dedi. Bende olur mu öyle şey iki tarafında dediği olur dedim inadı tuttu hiç sevmem halay bi iki tane çalar dedi yok iki tarafında istediği çalınır sen sevmiyorsan oynamazsın dedim o zaman düğün olmaz evlenmem dedi bende gerekeni yap o zaman dedim çok sinir oldum saçma sapan bi mevzu için bitti vs dedi bana bende böyle bişi için bitiriyorsan okey dedim. Yarında doğum günü off çok sinirliyim ne yapıcam?
Bak şimdi canım sen bu olaydan sonra eminim ki ilişkini tamamen bitirmeyeceksin elbet barısacaksınız.Ve eger dogum gununu kutlamazsan bu kez butun sucu senın ustune yıkar haklıyken haksız durumuna dusersın. yasadım gordumBitti dedi bana ergen gibi. Yinede kutlayayım mı süprz yapıp
Arkadaşlar telefondan çoklu alıntı yapamadım toplu cevap veriyorum.
Ayrılmak için bahane uydurduğunu sanmıyorum tüm akrabalarıyla tanıştım yakın zamanda. Dünde annannesiyle tanıştım. Bugünde çok güzeldi günümüz sonradan inadı tuttu nedense.
Caps paylaşan arkadaşlar sağolun çok güldüm hiç keyfim yokken :) kaydettim ilerleyen saatlerde atabilirim aslında.
Bazı konularda hiç olgun düşünemiyor malesef ki
Bak şimdi canım sen bu olaydan sonra eminim ki ilişkini tamamen bitirmeyeceksin elbet barısacaksınız.Ve eger dogum gununu kutlamazsan bu kez butun sucu senın ustune yıkar haklıyken haksız durumuna dusersın. yasadım gordum
takma tatlım yaptığı şımarıkça birşey bence kafası baska seye kızmış
stres bastı bence takma üstüne gitmeCanım askere gidecek ya dengesizce davranıyor ama yinede saçmaladı çok
burcu neydi ?Doğrudur canım erkek milleti çok iyi bilir suçu sevdiğine atmayı
burcu neydi ?
stres bastı bence takma üstüne gitme
halay çekemeyen erkek iticiliği diye bir şey var bana çok itici geldi sevgiliniz , bilemiyorum ben halay çekemeyen yada sevmeyen erkek düşünemedim bi an , bunu duyduktan sonra ben yol vermiş olurdum herhalde :)
ooooooooooowww wowww wowwww oğlakkk mı aslına bakarsanız aslan dıye tahmın edıyordum.oğlaksa ısler bıraz değısır. kecı gıbı ınatcı olurlar.halay muhabbetı komık gelse de sız onla ınatlastıgınız ıcın sarpa sarmıs. bence hıc takmayın oğlaklar tuhaf ınsanlardır 7sulalesıne kufredersın bır sey demezler sacma sapan bır seye hıddetlenırler. ayrıca o sensız yapamaz,sadık ve baglı kımselerdır. yarın dogum gununu bence kutla kutlamazsan cok uzulecek ; duygularını dısa yansıtmıyorlar dıye uzulmez zannetmeyın.Oğlak burcu kendisi
Kendi mal gibi bıraktı kaçtı arkamdan. Banada sen bıraktın senin yüzünden dio. İnsanoğlu işte.Senin olayın ne bacım:/
ooooooooooowww wowww wowwww oğlakkk mı aslına bakarsanız aslan dıye tahmın edıyordum.oğlaksa ısler bıraz değısır. kecı gıbı ınatcı olurlar.halay muhabbetı komık gelse de sız onla ınatlastıgınız ıcın sarpa sarmıs. bence hıc takmayın oğlaklar tuhaf ınsanlardır 7sulalesıne kufredersın bır sey demezler sacma sapan bır seye hıddetlenırler. ayrıca o sensız yapamaz,sadık ve baglı kımselerdır. yarın dogum gununu bence kutla kutlamazsan cok uzulecek ; duygularını dısa yansıtmıyorlar dıye uzulmez zannetmeyın.
Bu ülkedeki çiftlerin 'ciddi' düşünmesine hayranım. Ciddi düşünmek deyince akla ilk düğün dernek geliyor zira. İş durumu ne olacak, ev nasıl geçinecek, kimseden 5 kuruş almadan ayaklarımızın üzerinde durur muyuz tartışması yok. Halayı ben de hiç sevmem konu buysa, ama siz evcilik oynayın şimdilik bence.
Kendi mal gibi bıraktı kaçtı arkamdan. Banada sen bıraktın senin yüzünden dio. İnsanoğlu işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?