Sevgilim saçmaladı resmen?

Bana bitti dedi ergen gibi ya yazmıyorum ki daha :/
Doğum Gününü kutla yarın baktın pas vermiyor hiç oralı olma, baktın senle ilgileniyor yanında istiyor o zaman doğum gününü beraber kutlayın. Sonra karşına alır konuşursun.

bitirmek için bahane aramış resmen

Arkadaşlar telefondan çoklu alıntı yapamadım toplu cevap veriyorum.
Ayrılmak için bahane uydurduğunu sanmıyorum tüm akrabalarıyla tanıştım yakın zamanda. Dünde annannesiyle tanıştım. Bugünde çok güzeldi günümüz sonradan inadı tuttu nedense.

Caps paylaşan arkadaşlar sağolun çok güldüm hiç keyfim yokken :) kaydettim ilerleyen saatlerde atabilirim aslında.

Bazı konularda hiç olgun düşünemiyor malesef ki

Bitti dedi bana ergen gibi. Yinede kutlayayım mı süprz yapıp
Bak şimdi canım sen bu olaydan sonra eminim ki ilişkini tamamen bitirmeyeceksin elbet barısacaksınız.Ve eger dogum gununu kutlamazsan bu kez butun sucu senın ustune yıkar haklıyken haksız durumuna dusersın. yasadım gordum

takma tatlım yaptığı şımarıkça birşey bence kafası baska seye kızmış

Doğrudur canım erkek milleti çok iyi bilir suçu sevdiğine atmayı

halay çekemeyen erkek iticiliği diye bir şey var bana çok itici geldi sevgiliniz , bilemiyorum ben halay çekemeyen yada sevmeyen erkek düşünemedim bi an , bunu duyduktan sonra ben yol vermiş olurdum herhalde :)

stres bastı bence takma üstüne gitme

Susup onun ulaşmasını bekliyeyim dimi
halay çekemeyen erkek iticiliği diye bir şey var bana çok itici geldi sevgiliniz , bilemiyorum ben halay çekemeyen yada sevmeyen erkek düşünemedim bi an , bunu duyduktan sonra ben yol vermiş olurdum herhalde :)

Ya illa sevmesi oynaması gerekmez ama böyle saçmalaması da gerekmezdi

Oğlak burcu kendisi
ooooooooooowww wowww wowwww oğlakkk mı aslına bakarsanız aslan dıye tahmın edıyordum.oğlaksa ısler bıraz değısır. kecı gıbı ınatcı olurlar.halay muhabbetı komık gelse de sız onla ınatlastıgınız ıcın sarpa sarmıs. bence hıc takmayın oğlaklar tuhaf ınsanlardır 7sulalesıne kufredersın bır sey demezler sacma sapan bır seye hıddetlenırler. ayrıca o sensız yapamaz,sadık ve baglı kımselerdır. yarın dogum gununu bence kutla kutlamazsan cok uzulecek ; duygularını dısa yansıtmıyorlar dıye uzulmez zannetmeyın.

Bu ülkedeki çiftlerin 'ciddi' düşünmesine hayranım. Ciddi düşünmek deyince akla ilk düğün dernek geliyor zira. İş durumu ne olacak, ev nasıl geçinecek, kimseden 5 kuruş almadan ayaklarımızın üzerinde durur muyuz tartışması yok. Halayı ben de hiç sevmem konu buysa, ama siz evcilik oynayın şimdilik bence.

İyi ifade etmişsiniz teşekkür ederim:)
Bu arada ben aslan burcuyum:)

Hepsini düşündük biz merak etmeyin.
Oyun oynamıyoruz evcilik sanmıyoruz. Böyle saçma bi konu yaşandı paylaşmak istedim bu kadar sert bi yoruma gerek yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…