Sevgilim saçmaladı resmen?

Valla canım kolayca bitti ayrilalim diyen erkekten kork. Hoslanmadigi bişey oldu mu ayrılık tehditlerine baslarlar hemen. Ben yasadim biliyorum her ayrılalım dediginde dünyalar başıma yıkılirdi. Sonra bi gün ben ayrilalim dedigimde ise içimde her şey bitmişti sayesinde çünkü beni farkında olmadan ayrılığa alistirmisti. O da oğlak idi. Bence kendini kandirma. Tavsiyem doğum gününü falan kutlama kendi tipis tipis gelene kadar. Geldiğinde ise hemen barışma biraz agirdan sat kendini

bugun halaydan bu mevzuyu yapan yarın daha buyuk birseyden neler cıkarır kimbilir

Askere gidecek pskolojisi mi bozuldu bilmiyorum ki

Ayrılık bahsi çok saçma olmuş, olmasaymış daha iyiymiş tabi de stresten kaynaklanmış olabilir bence de, bekledim ben de erkek arkadaşımı oradan biliyorum. Ayrılık bahsi olmasa bile yanına ziyarete gideceğim bir gün ( İzmir'den Ankara'ya ) başkasına kızıp benle atışmıştı bir de üstüne gelme gerek yok falan demişti. Olabiliyor yani. Tabi bizim durum hemen ertesi gün düzelmişti. Arkadaşların dediği gibi bahane değilse birkaç gün içinde düzeltmesi gerekir zaten.

askere gitmeden boyleyse dondukten sonrasını dusunemiyorum cunku ozaman daha sacmalıyorlar:) hep boylemiydi hani varmı boyle huyları

Çok inattır dediğim dediktir ama bu konu hakkaten çok saçmaydı

bazen insanlar alıngan olur sinirli olur falan ama bu tarz bir mevzuyu bu raddeye getirdiyse bence dikkatli ol gelecektede gelicektir benzer seyler basına

Doğum gününü kutlamalı mıyım sence yoksa tepkisiz mi kalmalıyım

Bencede cnm benm. Sende boşver. Halay nedir yaa halay çalmıcak die ayrılan ilk insanmış sevdiğin. Hiiiiiç hamle yapmaki anlasın saçmalığınııııı

Doğum günü olmasaydı yarın hiç ulaşmazdım. Buna mı güveniyor acaba

Mahmut Tuncer görmesin konuyu da sevgilinizi de...

Şaka bir yana,

Erkek arkadaşın gerçekten çok saçmalamış. Böyle bir konuda "bitti" diyebiliyorsa önemli eksikler var demektir. Bence aranızdaki bağı gözden geçirin.

O nasıl olsa barışıyoruz diye rahat çok. Bide askere gidecek ya dengesizleşyi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…