Hayır öylesine konuşurken ciddiye bağladı
23 yaşındaççok saçma bencilce bir düşünce yaş kaç 17 18 falanmı
Sinir bozucuDoğum günü diye dokunulmaz sandı kendini
O ne demek ya. Iki tarafın da örfi adeti yapılır dugunde. O kim oluyo da "çaldırmam o zaman evlenmem" diyo. Bu kadar mı halaydan nefret ediyo, güldüm vallahi. Ayrilmak istiyomus bahane bulmusSevgilimle gelecek hakkında konuşuyorduk artık ilişkimiz çok ciddi. Çok güzel bi gün geçirdik sonrasında mesajla konuşurken düğünden bahsediyorduk bizim sülale halay çok sever onlarda halay kavramı yok. Çaldırmam düğünde dedi. Bende olur mu öyle şey iki tarafında dediği olur dedim inadı tuttu hiç sevmem halay bi iki tane çalar dedi yok iki tarafında istediği çalınır sen sevmiyorsan oynamazsın dedim o zaman düğün olmaz evlenmem dedi bende gerekeni yap o zaman dedim çok sinir oldum saçma sapan bi mevzu için bitti vs dedi bana bende böyle bişi için bitiriyorsan okey dedim. Yarında doğum günü off çok sinirliyim ne yapıcam?
Süprz yapacaktım mahvetti ergen gibi davrandı
Nasıl bu kadar çabuk gözden cikarabiliyor sizi ? Çok istekli değil bence
hahahaha halay için mi yani
iki lo lo lo dırını dırını için ayrılmak
Yaaaa aynı anda yollamışız!bence sevgiline bunu mms at barışırsınız çünkü çok uyduruk bir sebep olur bu ayrılma
Canım erkekler doğum günleri yaklaştımı pervasız tavırlar sergilemeye bayılırlar. Çünkü yakında doğum günü var öyle ya da böyle sen adım atacaksın bu allahın emri. Hoşlarına gidiyor bunu yapmak. Simdi senin yapacağın yarın doğum gününü iyi bir şekilde kutlamak ertesi gün burnundan fitil fitil getirmeye başlamak. Maksat kutlamadı demesin
evet hahahahahahahaYaaaa aynı anda yollamışız!
Bitti dedi bana ergen gibi. Yinede kutlayayım mı süprz yapıp
kutla yaa hatta bence su bizim atttığımız caps lerden de mesaj at :)Bitti dedi bana ergen gibi. Yinede kutlayayım mı süprz yapıp
aşkım manyak mısın de bence ya
Ya da en güzeli çocuğa 1 hafta boyunca zorla Flash TV izletsin, görsün halay sevmemek ne demekmiş. Adam olsun!evet hahahahahahaha
çok uydu ama cuk diye konu sahibi bunları atsın cocuk vazgecer saçmalıktan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?