- 13 Aralık 2013
- 143
- 71
- 98
zor bır ılıskı ınıslı cıkıslı fırtınalı :)) allah sımdıden kolaylık versın.İyi ifade etmişsiniz teşekkür ederim:)
Bu arada ben aslan burcuyum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor bır ılıskı ınıslı cıkıslı fırtınalı :)) allah sımdıden kolaylık versın.İyi ifade etmişsiniz teşekkür ederim:)
Bu arada ben aslan burcuyum:)
3 gün oldu valla. Bugün bi gaza geldim duygusal msj attm. Ama gene beni suçlamış. Atmaz olaydımmmmmmmmmKlasik erkek savunması işte
zor bır ılıskı ınıslı cıkıslı fırtınalı :)) allah sımdıden kolaylık versın.
bugun halaydan bu mevzuyu yapan yarın daha buyuk birseyden neler cıkarır kimbilir
Ayrıl derdim amma çok sevdiğin belli ayrilmazsin.
3 gün oldu valla. Bugün bi gaza geldim duygusal msj attm. Ama gene beni suçlamış. Atmaz olaydımmmmmmmmm
Askere gidecek pskolojisi mi bozuldu bilmiyorum ki
askere gitmeden boyleyse dondukten sonrasını dusunemiyorum cunku ozaman daha sacmalıyorlar:) hep boylemiydi hani varmı boyle huylarıAskere gidecek pskolojisi mi bozuldu bilmiyorum ki
askere gitmeden boyleyse dondukten sonrasını dusunemiyorum cunku ozaman daha sacmalıyorlar:) hep boylemiydi hani varmı boyle huyları
bazen insanlar alıngan olur sinirli olur falan ama bu tarz bir mevzuyu bu raddeye getirdiyse bence dikkatli ol gelecektede gelicektir benzer seyler basınaÇok inattır dediğim dediktir ama bu konu hakkaten çok saçmaydı
Bencede cnm benm. Sende boşver. Halay nedir yaa halay çalmıcak die ayrılan ilk insanmış sevdiğin. Hiiiiiç hamle yapmaki anlasın saçmalığınıııııKendilerini bişi sanıyorlar ilgi gösterince
bazen insanlar alıngan olur sinirli olur falan ama bu tarz bir mevzuyu bu raddeye getirdiyse bence dikkatli ol gelecektede gelicektir benzer seyler basına
Bencede cnm benm. Sende boşver. Halay nedir yaa halay çalmıcak die ayrılan ilk insanmış sevdiğin. Hiiiiiç hamle yapmaki anlasın saçmalığınııııı
Mahmut Tuncer görmesin konuyu da sevgilinizi de...
Şaka bir yana,
Erkek arkadaşın gerçekten çok saçmalamış. Böyle bir konuda "bitti" diyebiliyorsa önemli eksikler var demektir. Bence aranızdaki bağı gözden geçirin.