- 27 Nisan 2012
- 15.645
- 18.748
- 498
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
merak ettim erkek arkadaşınıza neden duyurdunuz bu durumuMesele olgun şirkette duyulması değil benim için kendisi gelip şikayet etmemiş erkek arkadaşı yaa ordan gelmiş hallediyor durumu
Konudaki erkek konu sahibi.merak ettim erkek arkadaşınıza neden duyurdunuz bu durumu
kendiniz halletmişsiniz işte daha ne!!
erkekler kolay sakinleşemiyor böyle durumlarda
öte yandan erkek arkadaşınız çok dik kof bir adam
dikkat edin ileride geride ayrılacağım derseniz sizi de tehdit etmesin
sonra alıntıları gördüm bende saf saf yazıyorumKonudaki erkek konu sahibi.
Özgüven fakirisin sen. Kimseye güvenemezsin o yüzden.Herşeyini anlatmazsan güven kazanamazsın
Vallahi zor bulur :)Bebim kadar onu düşünen herşeyine koşan seven birini bulabilecek mi
Tatlim sen dogrulari yazmiyorsun amaMerhaba,
Yaklaşık 8 senelik bir ilişkim var. Sevgilim aşırı korumacı ve baksın biri kafasına koyduğunu yapar pek dinlemez beni. Hatta bazen bu öyle bir hal alıyor ki beni korkutabiliyor yapabilecekleri. Konuya gelelim. Farklı şehirlerde yaşıyoruz çalışıyorum. İş yerimin servis görevlisi tarafından taciz vari bir söylem aldım. Ona ağzının payını verdim. Bunu erkek arkadaşımla paylaştım ama cevabını verdiğimi bir sıkıntı olmayacağını söyledim. Bunu duyunca deliye döndü. Gelip adamı döneceğini söyledi. Ona saçmalama konu kapansın iş yerindekiler duymasın rencide olurum dedim. İsmini telefonunu istedi asla vermedim bana güvenmesini söyledim. Direk gelip adamı şikayet edeceğini söyledi. Çıkartılmasın dedim adamın çoluğu çocuğu var bana şikayet edip benim güzergahımdan değiştirilmesini söyleyeceğini belirtir bebde ısrarla böyle bişey yapmaması gerektiğini asla duyulmayasınız gerektiğini rahatsız olacağını söyledim. Ailemde konuştu yapma istemiyor kendisi halletti dedi dinletemedik. Ertesi gün kendi kafasına göre çıkıp gelmiş servis şirketini bulmuş bizim şirketin ev güzergahıma verdiği servisciyi buldurmuş hatta az daha yanlış kişiyi bulmuş başka birinin başını yakıyormuş. Sonra bana yine adını sordu bumu dedi yok asla söylemeyeceğim benim rızam dışında bir iş yapıyorsun kafana göre dedim. Ben bulurum dedi. Az daha suçsuz birini dövdürüp işten çıkarttıracakmış. Sonra uzun araştırmalarıyla gerçek kişiyi buldu servis şirketine onun güzergah değiştirilmesini talep etmiş ben kesinlikle bu konu bizim şirkette duyulmasın dedim ona. Sonra masamda oturuyorum idari işlerden masa telefonum aranarak böyle bir talebim olup olmadığı soruldu erkek arkadaşınız gelmiş vs denildi kızardım bozardım şirkette duyulmasın demiştim oysaki. Sonra durumu bozmamak adına güzergahı değişse iyi olur rahatsız oldum dedim. Allahtan ki konu müdürlerime vs gitmedi. Sonra akşam öğrendim ki adamın güzergahı değiştirilmemiş direk çıkarılmış. Sonra ben benim yüzünden bir vicdan azamı duydum erkek arkadaşıma çok kızdım sana yapma demiştim hani çıkarılmayacaktı ben konuştum onu uyardım oda özür diledi neden beni dinlemedin kafana göre hareket ettin diyerek kızdım kavga ettim. Ailemde neden erkek arkadaşına söyledin o böyle biri dedi. Şuanda konuşmuyoruz aşırı baskın dediğim dedik ayrılıcam gelip böyle birşey yaparsan desem bile yapar. Sizce doğrumu yanlış mı ne yapmalıydım ben. Beni koruyup böyle davranmakta haklı mıydı. Daha önce böyle şeyler yaşayan oldu mu.
Sahtekar yaw nickini degisince konu uzerinde de bi kac degisiklik yapinca taninmayacagini saniyoNasil ya? Ayni kisi misin? Ne ayaksin oglum sen?
Her şeye koşan erkek zaten çok itici ya. Sevende bulunur sevilende bulunur.Bebim kadar onu düşünen herşeyine koşan seven birini bulabilecek mi
Evet kendisi güzel troll.Tatlim sen dogrulari yazmiyorsun ama
Bi onceki konunda uniwerste ogrencisiydin ve iliskin 6 yillikti
Simdi ise bambaska seyler yazmissin
Hicbiri dogru degil bence sen salliyorsun
Seni taciz eden birini bu kadar kiskanc sewgiliye soylemekte ne bileyim
Hemde kendin halletmisken
Yalan soyluyorsunnnn
Yalan yaw sewgili mewgili yok ortadaEğer servis sürücüsü gerçekten sizi taciz ettiyse sonuç olarak işten çıkarılması gerekirdi .Tacizin büyüğü küçüğü olmaz.Ama eğer ortada bir taciz yoksa ve 25/2 den çıkarılmış ise üzücü olur çünkü yüz kızartıcı suçu kapsar ve bundan sonrası için sorun olur.Her şekilde iş yeri sınırları içinde çözülmesi gereken bir sorundu.Benim asıl anlayamadığım erkek arkadaşınızı tanıyorsunuz ve tepkilerinin az çok kestirebilirsiniz.Anlatırken bunun buralara varacağını düşünmeniz gerekirdi.Ayrılıp ayrılmama tavsiyesi verilmez.Her şey ortada ,kendini saklayan bir adam değil.Siz onunla bir yaşam istiyor musunuz,istemiyor musunuz bunu netleştirin
Yalan yaw sewgili mewgili yok ortada
Kiz eyleniyi bizimle
Konuları benzer ama bazi seyleri farkli daha dun 22 yasinda uni ogrencisi idi
Bugun is hayatina atilmis
Yok gardasim inanmaTeşekkür ederim .Ben çok çabuk düşüyorum böyle şeylere
Sevmek dediğin nedir gülümBebim kadar onu düşünen herşeyine koşan seven birini bulabilecek mi
Rahat adam seni rahatsız etmiyor mu başına bişey gelse yada bir sıkıntın olsa hemen koşuyor mu yoksa rahat mı takılıyor umursamaz olması seni mutsuz etmiyor muAyy eşimden önceki ruh hastası sevgilim gibisiniz. O da kıskanç manyağın tekiydi. Terk etmek hayattaki en doğru seçimlerinden biriydi. Size de oh olmuş. Hayat sizin gibi manyak erkeklerle geçmez. Normal zekada bir kadın da sizi çekmez.
Eşim dünyanın en rahat adamı, asla kıskanmaz. Bana saygı duyar. Her gün böyle bir seçim yaptığım için şükrediyorum.
Senin ex de aynı böyle yapacak. Böyle böyle sizin gibi ayılar üreyemeyecek
Siz ne sebeple ayrıldınız böyle bir durum yaşayarak mıAyy eşimden önceki ruh hastası sevgilim gibisiniz. O da kıskanç manyağın tekiydi. Terk etmek hayattaki en doğru seçimlerinden biriydi. Size de oh olmuş. Hayat sizin gibi manyak erkeklerle geçmez. Normal zekada bir kadın da sizi çekmez.
Eşim dünyanın en rahat adamı, asla kıskanmaz. Bana saygı duyar. Her gün böyle bir seçim yaptığım için şükrediyorum.
Senin ex de aynı böyle yapacak. Böyle böyle sizin gibi ayılar üreyemeyecek
Başıma bir şey gelmiyor. İşyerinde biri rahatsız ederse ben çözerim. Çok uzarsa savcılığa gideriz. Eşim ayı gibi saldırmaz. Öyle kavga dövüş insanı değildir. Gelirse elbette destek oluyor. Ama kalkıp onu giyme, çalışma demez. Diyemez.Rahat adam seni rahatsız etmiyor mu başına bişey gelse yada bir sıkıntın olsa hemen koşuyor mu yoksa rahat mı takılıyor umursamaz olması seni mutsuz etmiyor mu
Evet v yakaya fular taktırmaya kalktı ben de yol verdim. Kendi zekam Var kimse bana karışamazSiz ne sebeple ayrıldınız böyle bir durum yaşayarak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?