Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Manyak bunu bize neden anlatıyor ki ?
İşsiz kaldı demek ki
Kadınlar kulübüne savaş açarak mi elde edecekmiş sevgilisini
Kız bırakmış gitmiş 8 sene sonra. Artık nasıl tak ettiyse. Konu sahibi mahmut abimiz de 'nasıl oldu da beni bıraktı?' sorusunun cevabını arıyor. Davranışlarını yazıp, kadın gözünden yorum alıyor. Hala umduğu "ooo sen erkeksin tabi ki koruyacaksın, kadının senin malın" yorumunu alamadığı için devam ediyor.

Kendiniz hallettiğiniz bir konuyu neden erkek arkadaşınıza söyleyip olayların bu raddeye gelmesine sebep oluyorsunuz. Üstelik erkek arkadaşınızın baskıcı ve zorba olduğunu biliyorsunuz. Bu kişiyle devam ettiğiniz sürece hep böyle baskı ve zorbalıklarla karşılaşacaksınız karar sizin

Saha kötü ne olabilir ki

Bende saf saf yorum yaziyorum daha uc gundur moda oldu abilerde dertliymis kk ya sardilar . Erkekler kulubu filan yok mu
Erkekler konusu bdv konuları ; arabamın şu derdi, arabamın bu sesi,
Takımımin şu golü, aman canım takimim,
Karımın maaşı, benim maaşım,
Bitcoinde battım, kumarda kaybettim

Nasıl kafalar bunlar tertemiz
Bende iyi ayrılmaları çok olmus diyeyim de kudursun kene

Erkekler konusu bdv konuları ; arabamın şu derdi, arabamın bu sesi,
Takımımin şu golü, aman canım takimim,
Karımın maaşı, benim maaşım,
Bitcoinde battım, kumarda kaybettim
Canım anam ve çilekeş kardeşim karımın tek gözünü oydu, ne var şimdi bunda?

Hadi be ordan sidikli
Rahat bırak kızı ve kızın hesabını
Ayrılmış ve kurtulmuş senden
Ya taviz vereceksin ya da kabul edeceksin baştan ayağa yanlışın vücut bulmuş halisin
Ay ben bu erkek kişisine sidikli dedim diye ban yersem üzülürüm he
Ama yine de derim
Sidikli

Eğer

Benim eşim olmayacak mı ben onun herşeyi olacağım herşeyini bana söylemesi gerekir ben çözerim

niye kadın kendi problemini çözemiyor mu?
gerizekalı mı kadın cinsi?
neyseki sevgilin gerizekalı değilmiş ayrılmış senden.
ama sana birşey diyeyim mi seni bu kadar kadını hakimiyetinde gördürende biz kadınlarız.
sevgilisi eşi kadınların alanına girmeye kendinde hak gören erkeklere ağzına geleni söyleyenler ortadaki erkek figürü baba olunca ne geniş adammış diyorlar erkek cinsinin sıfatı babalık olunca asıp kesmesi bekleniyor.
bu da kkdaki ne çeşit bir pozitif ayrımcılık çözemedim.

Eğer servis sürücüsü gerçekten sizi taciz ettiyse sonuç olarak işten çıkarılması gerekirdi .Tacizin büyüğü küçüğü olmaz.Ama eğer ortada bir taciz yoksa ve 25/2 den çıkarılmış ise üzücü olur çünkü yüz kızartıcı suçu kapsar ve bundan sonrası için sorun olur.Her şekilde iş yeri sınırları içinde çözülmesi gereken bir sorundu.Benim asıl anlayamadığım erkek arkadaşınızı tanıyorsunuz ve tepkilerinin az çok kestirebilirsiniz.Anlatırken bunun buralara varacağını düşünmeniz gerekirdi.Ayrılıp ayrılmama tavsiyesi verilmez.Her şey ortada ,kendini saklayan bir adam değil.Siz onunla bir yaşam istiyor musunuz,istemiyor musunuz bunu netleştirin

Böyle bir durumda sanki eşleriniz nasıl tepki verecek sizin erkek kafası Böyle çalışır
Mal mı bu erkekler?
Adam ,kendisini dövmeye gelenden cevval çıksa yada işten çıkarılmasına bilenip birilerini toplayıp gelip ağzını burnunu dümdüz etse ne olacak.
İnsan cinsi konuşarak anlaşır. Konuşarak anlaşmazsa şayet akşam haberlerinde izleriz kendisini dayak yerken mesela,bir tık ötesi kiz arkadaşını ,eşini döverken,öldürürken.
Sacmalamayin artık.
Böyle hödüklükleri de normalleştirneyin

Son düzenleme:
Kızı sal. Sen gibi birinden kurtulduğu için şu an gariban sevindiriyor olmalı. Özgüven fukarası seni..
Kaba saba davranmak, zorbalık etmek,maço maço tavırlar sergilemek adamlık değil hanzoluktur. Kendini törpüle git tedavi ol. Kimse senin psikopatligini çekmez, terk edilmekten başın döner

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…