Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek arkadaş normal değil ama adamın işinden çıkmasına da üzülmedim. Madem çoluk çocuğu var ona göre davransın iyi olmuş

Neden böyle bi adamla birliktesiniz? Hadi birliktesiniz neden asla haberi olamayacağı böyle bir konuyu ona söyleyip insanların başını yakıyorsunuz? Ayrıca ben ortada taciz falan görmüyorum, gayet medeni cesaretle beğenisini söyleyip red alınca da kenara çekilen bir adam görüyorum sadece. Siz de bence biraz garipsiniz. Bu teklifi taciz olarak nasıl görebilirsiniz?

Bu çok küçük bir sebep değil mi ne kadar süreliydi
On yıl olsa yine yaparım. Bugün çocuğumun babası benim kıyafetime karışsın yine yaparım. Kimse bana karışamaz. Kimse!! Ben istediğimi giyerim istediğimi yaparım. Kendi sorunumu çözerim. Ben de bir erkek kadar akla fikre sahip bir insanım. Kimse bana tahakküm kuramaz.

Rahat adam seni rahatsız etmiyor mu başına bişey gelse yada bir sıkıntın olsa hemen koşuyor mu yoksa rahat mı takılıyor umursamaz olması seni mutsuz etmiyor mu
Rahat adam derken? Karanlık beyin kıvrımlarında ne diye tanımladığını tahmin ediyorum. Adam gayet insan gayet normal davranıyor karısına.

Siz ndene anlatıyorsunuz ki bu tarz şeyleri o zaman.

Rahat adam seni rahatsız etmiyor mu başına bişey gelse yada bir sıkıntın olsa hemen koşuyor mu yoksa rahat mı takılıyor umursamaz olması seni mutsuz etmiyor mu
Ne kadar vizyon fakirisiniz ya
Rahat adam deyince kafanızda canlanan bile komik

Konu sahibi sana göz koydu galiba
Ya bu aşırı kıskanç, zorba erkeklerin alayı bence özgüvensiz, ezik tipler. Yani ortalama bir kadın böyle bir erkeği istemez zaten. Mümkünü yok yazık o da farkında ite kaka bi tane bulduk o da gözünü açtı kaçtı başka da bulamam diye ağlıyor burada yazık

Ben de evdekini saldıray sanıyorum. Millette değişik ayılar var. Benimki iyiymiş yine haksızlığa gerizekalılığa mallığa gelemiyor. Şöyle ayı gibi fütursuzca sağa sola saldırıp rezil etmiyor en azından.

Ay şimdi sordum ben de benimkine
Sen zaten işyerinde öyle bir şey olsa gerekli cevabı kendin verirsin ne muhattap olacağım dedi. Benim yanımda biri rahatsızlık veren olsa da sertçe uyarır ortamı terk ederim. Dövmek fln ne ya dedi. Canım kocam valla kavga dövüş hiç sevmez

Abi naptın attın oltayı, ay ne sahiplenici erkekkk diye yorum yazacaklari mi bekliyorsun
Evet helal olsun kızı korumak için o kadar km yol gelip adamı bulup sıkıntıyı çözmüş sevdiği kız için kılını kıpırdatmayıp ortada ben erkeğim diye gezenler var

KahveCekirdegi7 bak kardeş, herkesin kendi hayatı olur, bu sevgilisi ya da kocası olmaksıyla değişmez. Kadınlar da erkekler gibi sorunlarını çözebilir, ki sevgilin de çözmüş. Sorun çözülemeyecek noktaya gelirse yardım alınır. Sen sevgiline ev işlerinde de böyle yardım edecek miydin, gece kalkıp be eğe mama yapacak mıydın? Kadın işi deyip kaçacaktın, bu da öyle vir şey kişisel mesele. Bir kadın seni yalnız sanıp çıkma teklif etse sevgilin de bunu duyunca gidip kadının saçını başını yolsa, iş yerinde rezil olsan, kadın da işinden olsa hoşna mı gidecekti. İğrenlik bu ya. Hem de evli olmadığınız halde kocam diyerek yapsa bunu, sen kim oluyorsun demeyecek miydin? Mevzu bu. Her halta karışılmaz.

Mune bu adam neden hala burada, kendi ağzıyla erkeğim dedi daha ne gerekiyor. Sosyal deney platfotmu mu olduk.

Kocam beni aldatırsa kulağını çekerim bir daha yapma derim, bu zamanda habire kocamı arayacağım mantığı

Evet helal olsun kızı korumak için o kadar km yol gelip adamı bulup sıkıntıyı çözmüş sevdiği kız için kılını kıpırdatmayıp ortada ben erkeğim diye gezenler var
Buradan bakınca psikopat ve tehlikeli gibi duruyor ben böyle birinden korkardım hiç de hoşuma gitmezdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…