Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak irmik mi yoksa kutupyildizi mi neysen o nasıl birisin ya sen problemli misin bak bacım ( !) Şöyle ki bence sen hemen gidip tedavi ol hastasın sen
Hayır birde ben bu kız kendini yakacak onlarca sayfada anlatıldı kafası basmadı birde ben yazayım dedim 30 yaşındaymış takılıp kalmış bu dağ ayisina yazık dedim hasta ya bu herşeyden geçtim iyiki bu kız ondan kaçmış

Bence o zorba ama kiskirticisi sizsiniz bole birsyi madem hallettn neden yetistiriyorsunki erkekler boe seyleri grur onur meselesi yapar dusunemiormsnz sonra zorbami korumacimi sizinde hoslandiginz bu belli bnce bu soruy kendiniz icin sorun.

Bence o zorba ama kiskirticisi sizsiniz bole birsyi madem hallettn neden yetistiriyorsunki erkekler boe seyleri grur onur meselesi yapar dusunemiormsnz sonra zorbami korumacimi sizinde hoslandiginz bu belli bnce bu soruy kendiniz icin sorun.
Laf arasında söylemiş oldum çünkü herşeyimi anlatırım günlük

Sen baya baya rahatsızsın ya. Kız senden ayrılmış üstünden iki sene geçmiş. Hala kadınlar kulübünde konular açıp duruyosun. Heeey kendine gel burda kimse sana hak vermez. Hak veren çıksa bile bir şey değişmez kız seni terk etmiş gitmiş.

Hayat görüşlerin uymayan kızların da peşinde koşma. Tahammül etmezler sana. Davul dengi dengine. Ayrıca git terapi al. Cidden normal değilsin

Aşk sevgi seçiliyor mu görüşün uyana mı aşık oluyorsun

Sizin anlatmaniz cok gereksiz onun disinda adam sizin sozunuzu dinlemiyor hicbir kiymeti yok ne sizin ne ailenizin söylediklerinin ve cok abartmis ciddi bir konusma yapin degismesi yonunde ama sizi sallayacagini sanmiyorum

Bu olayda kim suçlu kim hatalı
Sizi mutlu edelim mi kadın dediğin erinin sozunden çıkmaz paşası ne derse o otur der oturur kalk der kalkar bunu giy der susar onu giyee günümüz kadınları erkek olmuş başımıza , bunu şakasına dahi söylemek adice geliyor kadını otekilestiren emir eri yapmaya çalışan bir ruh hastası kendisini haklı hissetmek için neler yapıyor diyorum hemen ardından birde kizcagiza şiddet uygulamış utanmadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…