- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Bak irmik mi yoksa kutupyildizi mi neysen o nasıl birisin ya sen problemli misin bak bacım ( !) Şöyle ki bence sen hemen gidip tedavi ol hastasın sen
Hayır birde ben bu kız kendini yakacak onlarca sayfada anlatıldı kafası basmadı birde ben yazayım dedim 30 yaşındaymış takılıp kalmış bu dağ ayisina yazık dedim hasta ya bu herşeyden geçtim iyiki bu kız ondan kaçmışKahveCekirdegi7 bak bacım (Erkeksen de bacım, kadınsan da bacım, hepimizin bacısı oldun burada ahsh); sana diğer konuda 934574 sayfa yazmış buradaki insanlar dil dökmüşler. Israrla aynı yerden devam ediyorsun ve geriye iki senecek kalıyor:
1)Mental yardım almaya ihtiyacın var
2)İyi şakşak geçiyorsun
Ben ikinci şıkkı işaretliyorum ve bence de konuya devam.
İrmik bacım, errrkek bu bacım. Errrkek.
Bence o zorba ama kiskirticisi sizsiniz bole birsyi madem hallettn neden yetistiriyorsunki erkekler boe seyleri grur onur meselesi yapar dusunemiormsnz sonra zorbami korumacimi sizinde hoslandiginz bu belli bnce bu soruy kendiniz icin sorun.Merhaba,
Yaklaşık 8 senelik bir ilişkim var. Sevgilim aşırı korumacı ve baksın biri kafasına koyduğunu yapar pek dinlemez beni. Hatta bazen bu öyle bir hal alıyor ki beni korkutabiliyor yapabilecekleri. Konuya gelelim. Farklı şehirlerde yaşıyoruz çalışıyorum. İş yerimin servis görevlisi tarafından taciz vari bir söylem aldım. Ona ağzının payını verdim. Bunu erkek arkadaşımla paylaştım ama cevabını verdiğimi bir sıkıntı olmayacağını söyledim. Bunu duyunca deliye döndü. Gelip adamı döneceğini söyledi. Ona saçmalama konu kapansın iş yerindekiler duymasın rencide olurum dedim. İsmini telefonunu istedi asla vermedim bana güvenmesini söyledim. Direk gelip adamı şikayet edeceğini söyledi. Çıkartılmasın dedim adamın çoluğu çocuğu var bana şikayet edip benim güzergahımdan değiştirilmesini söyleyeceğini belirtir bebde ısrarla böyle bişey yapmaması gerektiğini asla duyulmayasınız gerektiğini rahatsız olacağını söyledim. Ailemde konuştu yapma istemiyor kendisi halletti dedi dinletemedik. Ertesi gün kendi kafasına göre çıkıp gelmiş servis şirketini bulmuş bizim şirketin ev güzergahıma verdiği servisciyi buldurmuş hatta az daha yanlış kişiyi bulmuş başka birinin başını yakıyormuş. Sonra bana yine adını sordu bumu dedi yok asla söylemeyeceğim benim rızam dışında bir iş yapıyorsun kafana göre dedim. Ben bulurum dedi. Az daha suçsuz birini dövdürüp işten çıkarttıracakmış. Sonra uzun araştırmalarıyla gerçek kişiyi buldu servis şirketine onun güzergah değiştirilmesini talep etmiş ben kesinlikle bu konu bizim şirkette duyulmasın dedim ona. Sonra masamda oturuyorum idari işlerden masa telefonum aranarak böyle bir talebim olup olmadığı soruldu erkek arkadaşınız gelmiş vs denildi kızardım bozardım şirkette duyulmasın demiştim oysaki. Sonra durumu bozmamak adına güzergahı değişse iyi olur rahatsız oldum dedim. Allahtan ki konu müdürlerime vs gitmedi. Sonra akşam öğrendim ki adamın güzergahı değiştirilmemiş direk çıkarılmış. Sonra ben benim yüzünden bir vicdan azamı duydum erkek arkadaşıma çok kızdım sana yapma demiştim hani çıkarılmayacaktı ben konuştum onu uyardım oda özür diledi neden beni dinlemedin kafana göre hareket ettin diyerek kızdım kavga ettim. Ailemde neden erkek arkadaşına söyledin o böyle biri dedi. Şuanda konuşmuyoruz aşırı baskın dediğim dedik ayrılıcam gelip böyle birşey yaparsan desem bile yapar. Sizce doğrumu yanlış mı ne yapmalıydım ben. Beni koruyup böyle davranmakta haklı mıydı. Daha önce böyle şeyler yaşayan oldu mu.
Kaçmış kurtarmış mıHayır birde ben bu kız kendini yakacak onlarca sayfada anlatıldı kafası basmadı birde ben yazayım dedim 30 yaşındaymış takılıp kalmış bu dağ ayisina yazık dedim hasta ya bu herşeyden geçtim iyiki bu kız ondan kaçmış
Laf arasında söylemiş oldum çünkü herşeyimi anlatırım günlükBence o zorba ama kiskirticisi sizsiniz bole birsyi madem hallettn neden yetistiriyorsunki erkekler boe seyleri grur onur meselesi yapar dusunemiormsnz sonra zorbami korumacimi sizinde hoslandiginz bu belli bnce bu soruy kendiniz icin sorun.
Hayatında verdiği en doğru karar.Kaçmış kurtarmış mı
O kurtulmuştu kk kurtulamamış sizden yada o kızcağız da kurtulamamış ordan burdan stalkliyirsunuzdur sizKaçmış kurtarmış mı
Kaçmış kurtarmış mı
Bu olayda kim suçlu kim hatalıO kurtulmuştu kk kurtulamamış sizden yada o kızcağız da kurtulamamış ordan burdan stalkliyirsunuzdur siz
Ay hala kız gibi konuşuyor efendim siz erkeksiniz hani konuyuda kız arkadaşınızın ağzından yazıyorsunuz ya o da sizden kurtulmuş ya iki yıl kadardır unuttunuz galibaLaf arasında söylemiş oldum çünkü herşeyimi anlatırım günlük
İste herseyini anlatirsan bole olr biz ole yetistik tabiri caizse kocana hersyini anlatmicn derler cnku erkekle kadn bir olmaz.Laf arasında söylemiş oldum çünkü herşeyimi anlatırım günlük
1 yıldır haber alamıyormuşO kurtulmuştu kk kurtulamamış sizden yada o kızcağız da kurtulamamış ordan burdan stalkliyirsunuzdur siz
Aşk sevgi seçiliyor mu görüşün uyana mı aşık oluyorsunSen baya baya rahatsızsın ya. Kız senden ayrılmış üstünden iki sene geçmiş. Hala kadınlar kulübünde konular açıp duruyosun. Heeey kendine gel burda kimse sana hak vermez. Hak veren çıksa bile bir şey değişmez kız seni terk etmiş gitmiş.
Hayat görüşlerin uymayan kızların da peşinde koşma. Tahammül etmezler sana. Davul dengi dengine. Ayrıca git terapi al. Cidden normal değilsin
Bu olayda kim suçlu kim hatalı
Herşeyini anlatmazsan güven kazanamazsınİste herseyini anlatirsan bole olr biz ole yetistik tabiri caizse kocana hersyini anlatmicn derler cnku erkekle kadn bir olmaz.
Sen sevme kurban olayım. Allah sizin sevginizden korusun.Aşk sevgi seçiliyor mu görüşün uyana mı aşık oluyorsun
Sizi mutlu edelim mi kadın dediğin erinin sozunden çıkmaz paşası ne derse o otur der oturur kalk der kalkar bunu giy der susar onu giyee günümüz kadınları erkek olmuş başımıza , bunu şakasına dahi söylemek adice geliyor kadını otekilestiren emir eri yapmaya çalışan bir ruh hastası kendisini haklı hissetmek için neler yapıyor diyorum hemen ardından birde kizcagiza şiddet uygulamış utanmadanBu olayda kim suçlu kim hatalı
Eger dusundugun doggru olsaydi suan burda 8 senelik erkek arkdasini sorgulamazdinHerşeyini anlatmazsan güven kazanamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?