Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi başına halledebildiğin taciz meseleleri asla eş veya sevgiliye anlatılmaz. Bunu aklına yaz, en efendisi bile müdahale eder.

Bunun dışında bu adamla devam edilmez. Bu en uç örnek ama her konuda böyleyse ömrünü yer senin

Sen hosuna gitmeyen bisey yapinca napicak acaba

Ayrıl desek de ayrılmazsiniz nasıl olsa o nedenle öfke sorunu üzerine çözüm üretmeye çalışın.
Ayrıca madem sevgilinizin böyle psikopatvari davranışları var kendi halledebileceginiz sorunları yansıtmayın. Sizin laf arasında söylediğiniz bir şey bir başkasının canına mâl olabilir

İşin ilginç tarafı adam iğrenç bir insan olduğunun farkında ve gelip burada normalleştirmeye çalışıyor yaptığı her şeyi. Asla toplum tarafından kabul görmeyecek, sapık pislik herifin tekisin. Öyle kinlendim ki sabahtan beri, oturduğum yerde deli oldum. Barzo seni.

Zorba. Hayatına karışıyor. Hayatın ondan bi şey saklamakla geçer ve bu karakter, değişmez.
Seni aşıp baban gibi davrandığı için de saygısız ve düşüncesiz.

Böyle beni koruyor sandığım sevgilim evlenip kocam olunca beni dövdü ordan biliyorum.

Utanmıyor, her minval konuya yazıyorum bunu ki birileri gözünü açsın..

Neler oluyor ? Diğer konudan bildirim gelip tıklayınca bu konuya giriyrum. Bu üye değişmiş banı açılmış. Yönetimden birirleri açıklama yapabilir mi?

Neden ayrılayayım bu sorunlarını nasıl çözebilirim evet öfke problemi var söylemezsem ve konu ileride devam ederse baştan söylemedin demesinden korktum

Neden ayrılayayım bu sorunlarını nasl çözebilirim evet öfke problemi var söylemezsem ve konu ileride devam ederse baştan söylemedin demesinden korktum
Bak irmik sen üzgünüm ama kendini yaptıkların için burda aklamaya çalışabilir yada kadın kafası nasıl çalışır anlamaya çalışıyor olabilirsin bu ikiside sorun ,sorunun cevabına gelirsek baştan söylemedin demesi bir erkeğin onun ne kadar karektersiz olduğunu gösterir , baştan soyleyemedi ise demekki sorun adamda . Onun yerine adam şunu düşünmeli ben karımı sevgilimi nasıl urkuttumde böyle bir olayda dahi bana siginamadi demekki orantısız suçlayıcı tepkileri olan biriyim torpulenebilir miyim yada ya bn psikopat miyim diye bir oturup düşünmeli ikisinide kendine yakistir miyorsa gidip destek almalı profesyonel birine anlatmalı kendi sıfatını bu şekilde bulmalı .

Son düzenleme:
Ziyaaaaaaaa git artık zorba adam. Hani kadınların eli para tutunca feminist olmuyordu? Para tutturmana rağmen kız sana yol vermiş hala kızın peşinde eski yaptıklarını aklama derdindesin. Zorbasın güzel ülkemin vatandaşı. Bu sahiplenmek, kıskanmak, korumacı davranmak değil. Aşk bu değil.
Kadına resmen sen çekil kenara halledecek vasfın yok demişsin, yetmemiş ileri gitmişsin hala haklı mıyım? Değilsin.

Tabiki beb halledecem onun kimseyle muhattap olmasına gerek yok ben varken elin adamlarıyla

Tabiki beb halledecem onun kimseyle muhattap olmasına gerek yok ben varken elin adamlarıyla
Sen kimsin? Kadınları 2.sınıf vatandaş görmeyi bırakacaksınız. Kadının kendine saygısı varmış ki sürdürmemiş böyle zorbayla ilişkisini. Aşkı hep böyle kaybedeceksiniz bu kafayla.

Böyle durumlarda ilk kadına kızılır zaten "neden söyledin kii" denir. Kimse kusura bakmasın kadınlar güvenip sevdiği adama sıkıntılarını veya günlük rutinini bile anlatmaktan korkuyosa o ilişki sorgulanır. Şahsen sevgilime bişi anlatırken korkuyosam birilerine zarar verebilir dye o adam gerçekten zararlıdır tedavi olmalıdır dert ortağım olmayacaksa aksine derdim olacaksa ya düzelir ya yollar ayrılır. Psikopat avutmak için gelmedik dünyaya

Sen kimsin? Kadınları 2.sınıf vatandaş görmeyi bırakacaksınız. Kadının kendine saygısı varmış ki sürdürmemiş böyle zorbayla ilişkisini. Aşkı hep böyle kaybedeceksiniz bu kafayla.
Benim eşim olmayacak mı ben onun herşeyi olacağım herşeyini bana söylemesi gerekir ben çözerim

Peki kadın söyledi durumu adam ne tepki vermeli ne yapmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…