Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki kadın söyledi durumu adam ne tepki vermeli ne yapmalı
Normal erkek davranışı tabiki de tedirgin olması korkmasıdır ama sevgilisi hallettim diyosa üstüne gitmemeli bu konununun sadece arayıp sorar sürekli iyi misin merak eder. Ama şu var yapın nasıldır bilemiyorum yanlış anlama kendi halledemez düşüncesinde mi yani sevgilin senin kendi hakkını koruman konusunda pasif olduğunu düşünüyo olabilir

Olabilir ama gidip bunu istemediğim halde kendi yapması mı gerekir beni ikna edip rızamı alması gerekir

Olabilir ama gidip bunu istemediğim halde kendi yapması mı gerekir beni ikna edip rızamı alması gerekir
Kısaca sana saygı duymamış bunun nedeninin üzerine gitmeli ve çözmelisin sorun seninle alakalı mı kendisiyle alakalı mı psikopatlık varsa ya terapi ya terapi ama konu sensen yapın ne olursa olsun saygı duymak zorunda olduğunu aşılamalısın

Abi 1 yıldır aramadığına göre belki evlendi bile.
Bende başkasıyla görüştüm kapalı biriyle madem dediniz ki kendine uysun haereketleri çok cıvık geldi oturaklı bulmadım eski sevgilisi geldi konuşmaya dedim sen bırak ben hallederim gittim takip ettim kız bana dediki ben kendim hallederim sana noluyor sen aşırı müdahalesisin dedi olmadı o iş. Ama tabi bir iki konuştuk ona dini kitaplar aldım oda bana önerdi aramızda duygusal bir yakınlık oluşmadığı için bana bunu demesi çok normal 8 senelik ilişkide ben onun herşeyini bilirim müdahalede ederim eşim olacak sonuçta

Benim eşim olmayacak mı ben onun herşeyi olacağım herşeyini bana söylemesi gerekir ben çözerim
Sen kendine eş değil; kendi fikri, iradesi, karar verme yeteneği ve hatta düşünme yetisi olmayan; özgüvensiz, özsaygısız hayatının merkezine senin gibi bir zorbayı alan bir köle arıyorsun. Bulursun da üzülme ama bu kaybettiğin kadın o kadın değil.

Sen hangi imparatorluğun kralısın ya? Hayırdır kız senden ne rızası alacak?
Aşırı bariz biçimde kendini üstün görüyorsun. Bırak kızın peşini.

Kadın sana tepiği atmış sen hala ne sayıklıyorsun?

Madem erkek arkadaşinizdan yardim, duruma mudahele etmesini istemeyecekdiniz ne diye soyluyorsunuz? 'Kiskandirmak' mi amaç? Bu size ders olmuş olur herhalde. Ozunde çok iyi biri olsa bile kendiniz halletmişsiniz bilmese de olur yani.
Erkek arkadaşiniza gelince malesef 3.cu sayfa haberlerine çikan erkeklerin genel karakterine benzedi. Manyak insan her zaman kendini belli eder. Akilli insan bu tür tehlikeli insanlardan uzaklaşir. Çunki hayati ve gelecegi degerlidir. Bazilariysa bu gibi durumlarda tutucu, baskici, kiskanc, genelde iyi biri, sevdiginden yapiyor gibi saçma behaneler bularak hayatiyla kumar oynuyor. Sevgiliniz normal degil, zorba ve çok tehlikeli biri. Bu durumda size akilli davranmaniz düşer. Çunki bu gibi olaylar gelecege yonelik bir sinyaldir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…