Sevgilim Zorba mı korumacı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşk sevgi seçiliyor mu görüşün uyana mı aşık oluyorsun
Sen zaten kimi seçersen seç kendini değiştirmediğin sürece sağlıklı bir ilişki yaşayamazsın. Önceki konuda senin için kapalı bir kız bulsun dediler. Onlar da makyaj falan yapıyor sinir oluyorum dedin. Bu kafayla ömür boyu sağ elinle ilişki yaşarsın

He bir de utanmadan kızı dövdüğünü söyledin keşke senden şikayetçi olsaymış

Ben şahsen cok buyuk bi problem yasamayacagimi dusunursem bu tarz seyleri eş ya da sevgilisi kişisine anlatilmamasi gerektiginin taraftariyimdir. Erkekler genelde bu tarz seyleri duyunca boyle seyler yasaniyor maalesef. Anlatmasaymişsiniz daha iyiymis bence ama iş işten gecmis, geçmisler olsn. Sevgilinizim yaptigi yanlis ama şoforun yaptigida bi o kadar yanlis.Uzulmeyin adam olsaydi da işini duzgun yapsaydi kovuldugu iyi olmus

İnanın bende bu kız aptal mı dedim hala iyi tarafını bulmaya çalışıyor hayır üstüne birde birimizden birimiz onu haklı bulalım istiyor diye nasılsa icerlenmistim

Ne içerliyorsun yav, gerçekten ihtiyacı olan biri okur ona ulaşır; allaan barzosuna yazdım da telef oldu diye düşünme. O konu ve samimi yorumların orada, benzer bir dertle aratan için örnek olarak duracak.

Bu konuda da eğlenmene bak.

Aynen öyle en azından hiç kimsenin bu dağ ayisi ile aynı fikirde olmayacağını anlar ama ierkek olduğunu bilmeden önce baya üzülmüştüm onun için nasıl bir bosluktur bu diye

C şıkkı adam bildiğin öküzün teki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…