SEVGİLİMDE SOĞUDUM MU :(

Arkadaşlar 23 yaşındayım ve 7. yıla girmiş bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda yanı yaşta ikimizde üniversiteyi bu yıl bitirdik aynı şehirde yaşıyoruz ve sevgilim askere gitti ve askerden geldikten sonra söz düşünüyoruz Allah kısmet ederse. Bu zamana kadar çok şey yaşadık iyi kötü birbirimizden hiç kopmadık hep sevdik birbirimizi. Ama bu ara bana ne olduysa anlamıyorum ben çok değiştim.
Erkek arkadaşımda hiç bir sorun yok. Gayet ideal bir eş adayı ailelerimiz istiyor ve seviyorlar. Aile yapısı çok iyi bir aile kurmayı çok istiyor. Kültürel olarak zaten birbirimize uyuyoruz ve çokta tutkulu bir aşk yaşadık. Ancak zaman zaman ben neden seviyorum gerçekten seviyor muyum? diye düşünmeye başladım ve bu sorular beni korkutuyor. Çevremde uzun ilişkiden çıkıp ilk buldukları kişiyle evlenen evlenen o kadar çok örnek var ki ve öyle olmaktan çok korkuyorum.
Lütfen bana bir akıl verin benim gibi hisseden yada yaşadığımı yaşayan oldu mu? Halen daha seviyor muyum diye düşünüyorum evet seviyorum ama bişeylerde eksiklik var ve ben o eksikliği bulamıyorum. Hata yapmaktan da çok korkuyorum. Lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın.:110::110::KK1:

Iliskideki tutku ,heyecan , ozleyis azalmis olabilir. 7 yilda belki de herseyi tukettiniz. Cozmeye calistiginiz bulmaca bitmis gibi. Ne diyelim sen su an sadece saygi duyuyorsun. Indan olarak seviyorsun. Ask gozuyle bakamiyorsun. Insallah gecer
Arkadaşlar 23 yaşındayım ve 7. yıla girmiş bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda yanı yaşta ikimizde üniversiteyi bu yıl bitirdik aynı şehirde yaşıyoruz ve sevgilim askere gitti ve askerden geldikten sonra söz düşünüyoruz Allah kısmet ederse. Bu zamana kadar çok şey yaşadık iyi kötü birbirimizden hiç kopmadık hep sevdik birbirimizi. Ama bu ara bana ne olduysa anlamıyorum ben çok değiştim.
Erkek arkadaşımda hiç bir sorun yok. Gayet ideal bir eş adayı ailelerimiz istiyor ve seviyorlar. Aile yapısı çok iyi bir aile kurmayı çok istiyor. Kültürel olarak zaten birbirimize uyuyoruz ve çokta tutkulu bir aşk yaşadık. Ancak zaman zaman ben neden seviyorum gerçekten seviyor muyum? diye düşünmeye başladım ve bu sorular beni korkutuyor. Çevremde uzun ilişkiden çıkıp ilk buldukları kişiyle evlenen evlenen o kadar çok örnek var ki ve öyle olmaktan çok korkuyorum.
Lütfen bana bir akıl verin benim gibi hisseden yada yaşadığımı yaşayan oldu mu? Halen daha seviyor muyum diye düşünüyorum evet seviyorum ama bişeylerde eksiklik var ve ben o eksikliği bulamıyorum. Hata yapmaktan da çok korkuyorum. Lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın.:110::110::KK1:

Bak canim bende 8 yil oldu 24 yasndayim 16 yasnda tanistim bizde ne yazikki uzaktan ilski yuruttuk cok zor bi cok sorunlar oluyor hatta burdada sorunlarımi paylasmstm dicegim su ki uzakta yurutmeye alistigmzdan sanırım ve evlilik hayalleri uzadikca insan hep hayal kurmaktan sıkılıyor artik olsun istiyor sanirim surekli sunu yapariz bunu yapariz evlenince die hayaller kuruyorsun cocuk yasta tanistigmz icn cok seyi bekliyoruz evlilik hayaller erteleniyor ertelendikce sanirim hayal kurmaktan vazgeciyoruz bence sevgin bitemez 7 yil dile kolay kiskanan insanda cok sever bu benim görüşüm evlilik yaklastkca sasiyor olablrz cunku cocuk yasta ilski yasadgmz icn cok bekledik ve suan bocaliyor olablrsn bende nisanlimda sorunlar yasadik ama atlattik duzeldik ALLAHIMA cok sukur eminim duzelirsin bunlari dusunme artik hayallerin elini uzaticagn kadar yakin tadini cikar INSALLAH evlenip mutlu olursunuz canim :KK66: uzaktan iliski yaşayan ve ilsikiye cocuk yasta baslayan biri olarak nacizane dusuncelerimi yazdim sogumamissin bence olagan bisey sorun yok gibi geldi bana tabi sen daha ii bilirsin mutluluklar :KK66:
Yorumun için çok teşekkürler içime ferahlattın. Evet aynen bizde sizin yaşadıklarınızı yaşadık çok güzel anlatmışsın bizi ve ne yazık ki böyle bir ilişki yaşamayan seni anlamıyor ve sürekli seni eleştiriyor bunca yıl sevgililikmi olur diye. Belki de bunlar beni biraz uzaklaştırdı ama onu gerçekten sevdiğimi ve onunla hayatımı birleştirmek istediğimi biliyorum. Umarım herşey düzelir ve bizde hayallerimize kavuşuruz.

Yorumun için çok teşekkürler içime ferahlattın. Evet aynen bizde sizin yaşadıklarınızı yaşadık çok güzel anlatmışsın bizi ve ne yazık ki böyle bir ilişki yaşamayan seni anlamıyor ve sürekli seni eleştiriyor bunca yıl sevgililikmi olur diye. Belki de bunlar beni biraz uzaklaştırdı ama onu gerçekten sevdiğimi ve onunla hayatımı birleştirmek istediğimi biliyorum. Umarım herşey düzelir ve bizde hayallerimize kavuşuruz.

Sen yasadiklarini bende yasadigim duygularını cok ii biliyorum canim sen oyle konusanlara bakma tabi olur neden olmasin çocukluğu beraber geçirdiğin biriyle evlenmek bence armagan ;) sen bence guzelce devam et kuzum dert etme sende sagol canim INSALLAH butun sevenler mutlu olur ;)

Sen yasadiklarini bende yasadigim duygularını cok ii biliyorum canim sen oyle konusanlara bakma tabi olur neden olmasin çocukluğu beraber geçirdiğin biriyle evlenmek bence armagan :KK66: sen bence guzelce devam et kuzum dert etme sende sagol canim INSALLAH butun sevenler mutlu olur :KK66:
İnşallah çok teşekkürler desteğin için :)

İnşallah çok teşekkürler desteğin için :)

INŞALLAH canim benim

bu yaşadığın gecici bunu bil tamami icini ferah tut mutluluklar diliyorum bi skntin falan olursan dertleseriz canim ben buralardayım ;)

Sunuda ekliyim benim amcamin kizlari var onlarda bizin gibiler 3 de 8 9 yil sevgililik yasadi ve evlendiler onlar bizden buyuler.. Simdi okadar mutlular ki cocuklari oldu yuvalari huzurlu ne güzel hayal kurdular mucadele ettiler ve kavustular bizde INŞALLAH kavusup mutlu olcaz ;)

Sunuda ekliyim benim amcamin kizlari var onlarda bizin gibiler 3 il sevgililik yasadi ve evlendiler onlar bizden buyuler.. Simdi okadar mutlular ki cocuklari oldu yuvalari huzurlu ne güzel hayal kurdular mucadele ettiler ve kavustular bizde INŞALLAH kavusup mutlu olcaz :KK66:

3 kizi var dicektim ve hepsi 8 9 yıllık sevglilikten sonra evlendiler suan kizlari ogullari oldu cok mutlular bizde mutlu olcaz INSALLAH ☺

3 kizi var dicektim ve hepsi 8 9 yıllık sevglilikten sonra evlendiler suan kizlari ogullari oldu cok mutlular bizde mutlu olcaz INSALLAH ☺
İnşallah inşallah çok teşekkürler:) En çokta çevre etkiliyor ya zaten. Ne dememizi bekliyorlardı acaba şimdi sen git bi 6 yıl sonra gel çıkarız dememizimi :)

INŞALLAH canim benim

bu yaşadığın gecici bunu bil tamami icini ferah tut mutluluklar diliyorum bi skntin falan olursan dertleseriz canim ben buralardayım :KK66:
Çok teşekkür ederim bende burdayım herzaman :)

Mesafeler bazen dusunmeye sevk ediyor insani. Bende esimden ayri kaldigim zamanlarda hep iliskimi masaya yatirir sorgularim. Belki sizinki de oyle birseydir. Birde 23 yas henuz evlenmek icin erken bir yas. Bu sizi urkutmustur. Erkeklere dair bildiginiz hersey ondan ibaret. Bunlar ilerde sizi daha da dusundurtebilir. Umarim sevgiliniz dondugunde, kafanizdaki butun bu dusunceler yok olur.

Canm bende 24 yasındaym ve 7. yıla gırmek uzere olan bı ılskm var ve sevgılım askerde :) Seni çok iyi anladım ben ama ınan normal .. Bazen boyle surecler olabılıyor ama gecıcı :) Sonucta bazı seyler alıskanlıga donuyor ıster ıstemez ınsan sevgısını sorgulayabılıyor.. Bende askere gıderken dayanamam mı vs dıyodum ama bende anlamadm cabuk gecıo :)

Bunu biz bilemeyiz... Çok uzun süre olmuş, görüşlerin değişmiş, heyecanın bitmiş olabilir. Aşk alışkanlığa dönüşmüş monotonlaşmış olabilir. Bunlar herkese her zaman olabilecek şeyler. Aynı zamanda da mesafelerden yorulmuş bir an önce evlenmek istiyor da olabilirsin. Bir arkadaşın da dediği gibi, insan hayal kurmaktan yorulabilir. Sürekli beklemekten özlemekten yorulabilir. Bunun en doğru cevabını sözlendiğinizde, nişanlandığınızda anlarsın.

bazı hatalarım harikaydı bazı harikalarım ise hata . Bu sözü çok severim Sebebi ise 17 18 yaşında bana harika olarak gelen şey bu yaşımda hata olarak geliyor sanırım artık olgunlaşıyoruz yada hayata penceren bakmayı değil pencereyi açarak bakmayı öğreniyoruz. Aynı yaştayız benim de dönem dönem olur böyle . Çok sıkıntı yapma biraz akışına bak herşey kendiğilinden olması gerektiği gibi olur merak etme. Keşke dememen dileğiyle..

İnşallah inşallah çok teşekkürler:) En çokta çevre etkiliyor ya zaten. Ne dememizi bekliyorlardı acaba şimdi sen git bi 6 yıl sonra gel çıkarız dememizimi :)

Yani ☺ ALLAH karsimiza 16 yasinda çıkardı hayat arkdasimizi ne kadar guzel sen git 23 yaşında mi gel diyelim hersey kader kismet cok şükür ☺

Umarım geçer hepimiz için en iyisi olur :)

Canm bende 24 yasındaym ve 7. yıla gırmek uzere olan bı ılskm var ve sevgılım askerde :) Seni çok iyi anladım ben ama ınan normal .. Bazen boyle surecler olabılıyor ama gecıcı :) Sonucta bazı seyler alıskanlıga donuyor ıster ıstemez ınsan sevgısını sorgulayabılıyor.. Bende askere gıderken dayanamam mı vs dıyodum ama bende anlamadm cabuk gecıo :)
Umarım doğru kararı vermiş olurum. Bende oluruna bırakmayı ve ne olacak izlemeye karar verdim umarım gönlümdeki şey hayırlıdır ve olur.

İnşallah herşey düzelir :)

Back
X