Sevgilime çok kızgınım

Besleme ağır olmamış mı yayazık sizin hemcinsinize tepkiniz neden bu kadar ağır..yağlı kapı bulmuşsun falan hiç hoş değil. . Sanal ortam diye kalp kırmadiginizi mi düşünüyorsunuz?

Başka bir ülkede kalıyorduk, Türkiye'de bir şehre geldik sonradan da yine Türkiye'de başka bir şehre taşındık. Hayatımın hepsini anlatmadığım için özür dilerim
Yahu herşeyi düzgünce anlatmıyorsunuz ki.
Ayrıca mantıklı hiçbir yoruma cevap vermiyorsunuz.

O senin bakış açından. Benim bakış açımdan bakarsan ise ben size yumuşak cevap vermeye çalıştıkça yazdıklarımı saptırdınız, sevgilim beni seviyor diyorum buradaki bayanlar çok kıskandık, biz hiç sevilmedik yazıyorlar, bu çarpıtmak değil de nedir?

Yahu herşeyi düzgünce anlatmıyorsunuz ki.
Ayrıca mantıklı hiçbir yoruma cevap vermiyorsunuz.
Çünkü kafamı toparlayamıyorum şu an, çok kötü bir duruma soktunuz beni, iyi niyetli yorum yapmış bayanları beğendim sonradan okuyacağım.

Sanırım şiddeti okuyunca çullandık hepimiz, bunaldık artık kanına şiddetten ve kadın cinayetlerinden.
Elbette yaklaşım daha farklı olabilir, kızımız çok küçük, çok üzücü. Offfff

Besleme ağır olmamış mı yayazık sizin hemcinsinize tepkiniz neden bu kadar ağır..yağlı kapı bulmuşsun falan hiç hoş değil. . Sanal ortam diye kalp kırmadiginizi mi düşünüyorsunuz?
Gerçekten çok kötü zehir gibi cehennem gibi bir gece geçirdim, yapmayın dedikçe daha fazla yapıyorlar

Çünkü kafamı toparlayamıyorum şu an, çok kötü bir duruma soktunuz beni, iyi niyetli yorum yapmış bayanları beğendim sonradan okuyacağım.
Kendi tutumunun da yanlış olduğunu kabullenmen gerek.
Umarım sende hatanın farkına varırsın.
Kapat internetini yat uyu,iyi gelir.

Gerçekten çok kötü zehir gibi cehennem gibi bir gece geçirdim, yapmayın dedikçe daha fazla yapıyorlar

sayfayı kapat abi bu sekme kapandığı an bütün yorumlar burda kalıyor kimse evini basmayacak. aç film filan izle madem.

Evet bir amaç için gittim tabi ki, şu anda uzun uzun anlatacak gücüm yok ama inan ki ben cahil değilim, sevgilim de ayı değil. Çok çok çok pişmanım konu açtığım için, mahvoldum gerçekten abartmıyorum. Sana teşekkür ederim vakit ayırdığın için, kulak arkası etmeyeceğimden emin olabilirsin

g.te g.t demek huyumdur. Sanal ortamda değil sadece yakın bir arkadaşım bana böyle bir şey anlatsa erkek arkadaşım vurdu bana evden kovdu nasıl özür dileyeyim diye iyice bi silkelerim ki gidip aptal gibi kendini yakmasın. Durumu kötü olabilir adam her şeyi karşılıyor karnım tok sırtım pek diye ses çıkaramıyor olabilir de bu kadar kendini ezdirmenin alemi yok ne demeliydim? Aradığı bir şeyi bulamadı diye gözü dönen bir adamla beraber olup hayatını karartacağına elf gözleri görene kadar daha beterlerini söylerim ki kendisini toparlasın. Kafatası kırılacağına kalbi kırılsın kısa süreliğine daha mı iyi sizce öbür türlüsü?

Evet sana kalsa bugün vuran yarın öldürür değil mi? Ne biçim bir mantık bu, belki de devamı hiç gelmeyecek nereden biliyorsun? İnsanlar pişman olabilir.
Pişman olsaydı şimdiye çoktan Özür dilerdi evi trrketmezdi? Çalışmıyorsun eve bir katkın yok ee evli de değilsin neden o evdesin??Ee tabi evden kovman yanlış ancak sevgilin kovar ama dikkat et adamı sinirlendirme bugün tokat atan yarın seni evden atar

Burada maalesef konu açildiginda her yoruma da acik hale geliyorsun. Ben de konu actigimda art niyetli yaklasanlar, can sıkici yorumlar yapanlar, dalga gecmeye calisanlar oldu. Bu sadece senin basina gelmiyor. Genele acik yazmanin yan etkileri bunlar.

Fakat bi dikkat et verdigin yanitlara, seninle dalga gecenlere laf yetistirmek icin yazdikca yazdin. Mesela ben sana dogru duzgun fikrimi soyledim yani dalga gecmedim ama beni dikkate almadin.

Amacin iyi bir hayat ve iyi bir iliski yasamaksa once bi sakin ol ve sana iyi niyetle yaklasanlarin soylediklerini bir dusun.

Burada seninle dalga gectigini dusundugun kisiler de aslinda farkli bir tarzla sana gercekleri gostermeye calisiyor. Amaclari dalga gecmek gibi gelmedi bana. Sadece senin yanlislari savunmaya calisir haline karsilik onlar da alayci bir uslup kullanmayi tercih ettiler.

Bence kendini savunmak zorunda hissetmek yerine olanlari anlamaya calis.

Bana yardımcı olmuyorsunuz ki siz, sadece hiç tanımadığım insanlardan nefret etmemi sağlıyorsunuz, ha bir de yazdıklarımı çarpıtıyorsunuz. Ellerim yoruldu ben öyle demedim demekten, nasıl anlıyorsunuz cümleleri. Zerre iyi niyet içinşzde, boş yere palavra sıkmayın iyiliğin için diye

Şimdi bu yazdıklarınıza diğer yorumunuz çok çok farklı. .Bu dediklerinizi başka türlü de yorumlayabilirdiniz 19 yaşında genç bir kadından bahsediyoruz..

Kusura bakma bir anda çok fazla yorum geldi kaçırdığım olmuştur illa ki. Ben yanlış anladığımı düşünmüyorum, sitenin adı kadınlarkulubu ama dayanışma için felan değil, bir grup kadın oturmuş bugün nasıl eğlensem diye bekliyor

Sanırım şiddeti okuyunca çullandık hepimiz, bunaldık artık kanına şiddetten ve kadın cinayetlerinden.
Elbette yaklaşım daha farklı olabilir, kızımız çok küçük, çok üzücü. Offfff

Karsi cikanlarla kesinlikle hemfikirim ama bu kadar abarti olmaz.
10 yilda liseyi birakmak isteyen cok ogrencim oldu.Bir uyari ,iki nasihat, uc yapilmasi gereken aile gorusmesi ama sonrasi beni ilgilendirmez deyip aradan cekilirim.Bu da buna benziyor.Yapilmasi gereken bu ama burasi asiri abarti ve linç yani artik.

kapama bile demişler.
yani şirazenin topuzunu ayarlamak bu kadar zor olmamalı.
ha bende kızdım konu sahibesine de. 19 yaşında toy bir çocuk daha sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…