Besleme ağır olmamış mı yahayatının kontrolü sana ait ve besleme gibi yanında kaldığın sana tokat atan adam seni kirasını faturalarını ödediği evden atabiliyor. Güzel kontrol bacım ne diyeyim. yağlı kapı bulduysan kaçırma dövsün de sevsin de sözünden çıkma ali rıza beyle ağzınızın tadı kaçmasın.
Yahu herşeyi düzgünce anlatmıyorsunuz ki.Başka bir ülkede kalıyorduk, Türkiye'de bir şehre geldik sonradan da yine Türkiye'de başka bir şehre taşındık. Hayatımın hepsini anlatmadığım için özür dilerim
O senin bakış açından. Benim bakış açımdan bakarsan ise ben size yumuşak cevap vermeye çalıştıkça yazdıklarımı saptırdınız, sevgilim beni seviyor diyorum buradaki bayanlar çok kıskandık, biz hiç sevilmedik yazıyorlar, bu çarpıtmak değil de nedir?Bunlar zaten kendisine söylendi basta. Ancak O 16 yasinda evden ayrilan ozgur bir genc oldugunu, zaten okulu dondurup donecegini, tum ailesinin bu iliskiden haberi oldugunu, sevgilisiyle acayip ask ve sevgi yasadiklarini buraya sadece rahatlamak icin konu actigini yazdi. Sonra tabii ki genc yasinini da göz önüne alarak yasam deneyimi daha cok olanlar tokatin ciddiye alinmasi gerektigini anlatmaya calistilar o zaman da herkesi fircalamaya konuyu aska, sevgiye getirmeye basladi ee haliyle de alay konusu oldu.
Çünkü kafamı toparlayamıyorum şu an, çok kötü bir duruma soktunuz beni, iyi niyetli yorum yapmış bayanları beğendim sonradan okuyacağım.Yahu herşeyi düzgünce anlatmıyorsunuz ki.
Ayrıca mantıklı hiçbir yoruma cevap vermiyorsunuz.
Sanırım şiddeti okuyunca çullandık hepimiz, bunaldık artık kanına şiddetten ve kadın cinayetlerinden.Herkesin kendi hayati.Niye bu kadar canla basla uyariyorsunuz ki konu sahibini? Ayni anda 20 kisi ayni seyleri yazinca kkonu sahibi de delirmis tabi.Anasi degilsiniz babasi degilsiniz.Hepsinin haberi varmis okulunu dondurduguna,sevgilisiyle yasadigina.Birakin yasayacagi ,gorecegi ne varsa yasasin ve gorsun.Abartmissiniz iyice 30 kusur sayfa 50 kisi ayni anda birinin ustune bu kadar cullanmaz.
Gerçekten çok kötü zehir gibi cehennem gibi bir gece geçirdim, yapmayın dedikçe daha fazla yapıyorlarBesleme ağır olmamış mı yayazık sizin hemcinsinize tepkiniz neden bu kadar ağır..yağlı kapı bulmuşsun falan hiç hoş değil. . Sanal ortam diye kalp kırmadiginizi mi düşünüyorsunuz?
Kendi tutumunun da yanlış olduğunu kabullenmen gerek.Çünkü kafamı toparlayamıyorum şu an, çok kötü bir duruma soktunuz beni, iyi niyetli yorum yapmış bayanları beğendim sonradan okuyacağım.
Gerçekten çok kötü zehir gibi cehennem gibi bir gece geçirdim, yapmayın dedikçe daha fazla yapıyorlar
Evet bir amaç için gittim tabi ki, şu anda uzun uzun anlatacak gücüm yok ama inan ki ben cahil değilim, sevgilim de ayı değil. Çok çok çok pişmanım konu açtığım için, mahvoldum gerçekten abartmıyorum. Sana teşekkür ederim vakit ayırdığın için, kulak arkası etmeyeceğimden emin olabilirsinAa iyi sevindim bildiğin biryerde olmana. Okulu dondurup gittiğine göre sende bir amaçla gitmişsindir oraya. Bilmiyorum belki dil, belki başka birşey ama her neyse sende ona odaklan. Elbette yeni bir ülkeye alışmak zor ama sevgilinin tamamen sana dayanmasına izin verme. Kişisel asistanınmış gibi hissetmeye başlarsa hayatındaki her mutsuzlukta patlayacağı kişi sen olursun. Hem senin en çok odaklandığın şey onu mutlu ve rahat ettirmek olursa senin için de ilişki içinde iyi olmaz bu. Kendi hedefleri, ilgi alanları vs. Olan, gerektiğinde çıkıp gidebilecek bir kadın olduğunu karşı tarafa belli ettikçe, seviyorsa seni kaybetmekten daha çok korkar emin ol.
Besleme ağır olmamış mı yayazık sizin hemcinsinize tepkiniz neden bu kadar ağır..yağlı kapı bulmuşsun falan hiç hoş değil. . Sanal ortam diye kalp kırmadiginizi mi düşünüyorsunuz?
Pişman olsaydı şimdiye çoktan Özür dilerdi evi trrketmezdi? Çalışmıyorsun eve bir katkın yok ee evli de değilsin neden o evdesin??Ee tabi evden kovman yanlış ancak sevgilin kovar ama dikkat et adamı sinirlendirme bugün tokat atan yarın seni evden atarEvet sana kalsa bugün vuran yarın öldürür değil mi? Ne biçim bir mantık bu, belki de devamı hiç gelmeyecek nereden biliyorsun? İnsanlar pişman olabilir.
Burada maalesef konu açildiginda her yoruma da acik hale geliyorsun. Ben de konu actigimda art niyetli yaklasanlar, can sıkici yorumlar yapanlar, dalga gecmeye calisanlar oldu. Bu sadece senin basina gelmiyor. Genele acik yazmanin yan etkileri bunlar.O senin bakış açından. Benim bakış açımdan bakarsan ise ben size yumuşak cevap vermeye çalıştıkça yazdıklarımı saptırdınız, sevgilim beni seviyor diyorum buradaki bayanlar çok kıskandık, biz hiç sevilmedik yazıyorlar, bu çarpıtmak değil de nedir?
Bana yardımcı olmuyorsunuz ki siz, sadece hiç tanımadığım insanlardan nefret etmemi sağlıyorsunuz, ha bir de yazdıklarımı çarpıtıyorsunuz. Ellerim yoruldu ben öyle demedim demekten, nasıl anlıyorsunuz cümleleri. Zerre iyi niyet içinşzde, boş yere palavra sıkmayın iyiliğin için diyeg.te g.t demek huyumdur. Sanal ortamda değil sadece yakın bir arkadaşım bana böyle bir şey anlatsa erkek arkadaşım vurdu bana evden kovdu nasıl özür dileyeyim diye iyice bi silkelerim ki gidip aptal gibi kendini yakmasın. Durumu kötü olabilir adam her şeyi karşılıyor karnım tok sırtım pek diye ses çıkaramıyor olabilir de bu kadar kendini ezdirmenin alemi yok ne demeliydim? Aradığı bir şeyi bulamadı diye gözü dönen bir adamla beraber olup hayatını karartacağına elf gözleri görene kadar daha beterlerini söylerim ki kendisini toparlasın. Kafatası kırılacağına kalbi kırılsın kısa süreliğine daha mı iyi sizce öbür türlüsü?
Şimdi bu yazdıklarınıza diğer yorumunuz çok çok farklı. .Bu dediklerinizi başka türlü de yorumlayabilirdiniz 19 yaşında genç bir kadından bahsediyoruz..g.te g.t demek huyumdur. Sanal ortamda değil sadece yakın bir arkadaşım bana böyle bir şey anlatsa erkek arkadaşım vurdu bana evden kovdu nasıl özür dileyeyim diye iyice bi silkelerim ki gidip aptal gibi kendini yakmasın. Durumu kötü olabilir adam her şeyi karşılıyor karnım tok sırtım pek diye ses çıkaramıyor olabilir de bu kadar kendini ezdirmenin alemi yok ne demeliydim? Aradığı bir şeyi bulamadı diye gözü dönen bir adamla beraber olup hayatını karartacağına elf gözleri görene kadar daha beterlerini söylerim ki kendisini toparlasın. Kafatası kırılacağına kalbi kırılsın kısa süreliğine daha mı iyi sizce öbür türlüsü?
Kusura bakma bir anda çok fazla yorum geldi kaçırdığım olmuştur illa ki. Ben yanlış anladığımı düşünmüyorum, sitenin adı kadınlarkulubu ama dayanışma için felan değil, bir grup kadın oturmuş bugün nasıl eğlensem diye bekliyorBurada maalesef konu açildiginda her yoruma da acik hale geliyorsun. Ben de konu actigimda art niyetli yaklasanlar, can sıkici yorumlar yapanlar, dalga gecmeye calisanlar oldu. Bu sadece senin basina gelmiyor. Genele acik yazmanin yan etkileri bunlar.
Fakat bi dikkat et verdigin yanitlara. Sen seninle dalga gecenlere laf yetistirmek icin yazdikca yazdin. Mesela ben sana dogru duzgun fikrimi soyledim yani dalga gecmedim ama beni dikkate almadin.
Amacin iyi bir hayat ve iyi bir iliski yasamaksa once bi sakin ol ve sana iyi niyetle yaklasanlarin soylediklerini bir dusun.
Burada seninle dalga gectigini dusundugun kisiler de aslinda farkli bir tarzla sana gercekleri gostermeye calisiyor. Amaclari dalga gecmek gibi gelmedi bana. Sadece senin yanlislari savunmaya calisir haline karsilik onlar da alayci bir uslup kullanmayi tercih ettiler.
Bence savunmak yerine olanlari anlamaya calis.
Sanırım şiddeti okuyunca çullandık hepimiz, bunaldık artık kanına şiddetten ve kadın cinayetlerinden.
Elbette yaklaşım daha farklı olabilir, kızımız çok küçük, çok üzücü. Offfff
Besleme ağır olmamış mı yayazık sizin hemcinsinize tepkiniz neden bu kadar ağır..yağlı kapı bulmuşsun falan hiç hoş değil. . Sanal ortam diye kalp kırmadiginizi mi düşünüyorsunuz?
Hüngür hüngür ağlıyorum, ne diyeyim daha çok fena oldumSiber zorbalık nedir nasıl yapılır temalı bir konu olmuş resmen. 15. Sayfaya zor geldim, rahatsız oldum artık okumaktan. Ne yaptınız yahu? Kız ölmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?