Sevgilime çok kızgınım

Şiddeti hak etmediğini düşünen kadın gider. Gitmeyen oturup kabullenir ikincisini bekletme kusura bakmayın. Evde oturup bekleyip bir kere affetmek ikinciye yol açmaktır.
Her insanın tepkileri aynı olmaz, bunu bilmiyor musun? İkincisi olmayacağından da eminim.

bize verdiği cevaplardan, tavrından bile o tokadın son olmayacağı aşikar..

Sana göre sevgilin haklı ayrılmayı da düşünmüyorsun eeee bu konu neden açıldı yani otur sevgilini bekle döner elbet evin kirasını faturalarını ödemiş sana mı bırakacak kendisi de söylemiş bunu anca sen gidersen kurtuluşu var bu işin senin de gidesin yok

Sesini yükseltir kırılırsın, hafif dozajda haddini aşar kızarsın, tokata verilecek tepki bitirmek olmalı. Tokatına göz yumarsan bir dahaki sefere tekme tokat dalar, seviyorum aşığım boş işler, o senin gibi hissetmiyor hissetse kaybetmekten korkardı, o kadar farkında ki seni kaybetmeyeceğinin çözümü şiddette bulmuş.
Annem babam bugüne kadar şiddet uygulamadı demişsin, zaten onlar yapsa ailemden nefret ediyorum, evi terk edeceğim diye konu açardın, polise şikayet ederdin dava açardın, elalemin adamına diğer yanağınızı çeviriyorsunuz, aileden bile vazgeçilir, dayakçı sevgililerden vazgeçilmez onlar bulunmaz hint kumaşı

Sevgilimi tanımıyorsun ki, nereden biliyorsun benim gibi hissetmediğini? Böyle şeyler anlatılmaz, o yüzden kendimi yormayacağım ama onun da bana aşık olduğundan emin olabilirsin.

Her insanın tepkileri aynı olmaz, bunu bilmiyor musun? İkincisi olmayacağından da eminim.
Bunu yapmayacağınada emindiniz öyle değil mi? Emin olmasanız bu kadar şok geçirmezdiniz. Hayır yapmaması için neden Yok adam ben yaptım bi kere Zaten oturup beni bekledi ikincisi olsa nolur diyecek. Siz bunu bilmiyor musunuz?

Vallahi bazen kizim icin çok endiseleniyorum..ozguveni olmayan, bir erkek olmadan mutlu olamayan ,daha sayamadigim özelliklere sahip olacak diye...
Yahu bir de sunu anlamiyorum..
Buraya soru sorup aldığı cevaplara neden kavga gibi cevaplar verir ki insan???

Siz onu seviyorsunuz, o sizi seviyor ama bir esyanin yerini bilemediniz diye siz ona bagiriyorsunuz o size tokat atiyor. Siz onu evden kovuyorsunuz o sizin issizliginizi basiniza kakip, odedigi kirayi ve faturalari gozunuze sokuyor siz gitmeyince o evi terk ediyor aksam nerede kalacagi ve ne zaman gelecegi belli degil ve sizi engelliyor.

Yani bunlarin hepsini birarada yasadiktan sonra tek amaciniz biraz sakinlesip o dondugunde affetmek.

Yapmaniz gereken iyi bir iliskinin nasil olmasi gerektigini ogrenmek. Sizinki iyi bir iliski degil yasadiklarinizda normal degil.

başlık sahibi madem ev arkadaşın olan sevgilini seviyorsun ayrılma gibi düşüncen de yok. neden buraya yazıyorsun. çok sinirlendiğin !! halde hala sevgilini savunuyorsun. insanın yüzüne tokat atılması itibarını düşürür. bu sizin için çok büyük sıkıntı değilse madem öyle tokattan zevk almaya bakın. dahası gelir veya gelmez bunu biz bilemeyiz . size empati yapamayacağım kusura bakmayın. kendi düşen ağlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…