- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
Bunu bilmek için falcı olmaya gerek yok.Tebrik ederim seni, falcılığa başla bence hemen.
Şiddeti hak etmediğini düşünen kadın gider. Gitmeyen oturup kabullenir ikincisini bekletme kusura bakmayın. Evde oturup bekleyip bir kere affetmek ikinciye yol açmaktır.Tabi ki özür beklerim çünkü tokat yemeyi haketmedim.
Her insanın tepkileri aynı olmaz, bunu bilmiyor musun? İkincisi olmayacağından da eminim.Şiddeti hak etmediğini düşünen kadın gider. Gitmeyen oturup kabullenir ikincisini bekletme kusura bakmayın. Evde oturup bekleyip bir kere affetmek ikinciye yol açmaktır.
Ya allah aşkına.Nooption 'un dediği gibi normal zamanda normal davranması zaten doğal. Önemli olan zor zamanlarda da sakinliğini koruyabilmesi.
Ve hayır bana göre mantık bu değil. Fakat taviz tavizi doğurur. Siz tokattan sonra onunla barışırsanız zaten tavizin en büyüğünü vermiş olursunuz. Ve bu şiddet artarak devam eder,gerisi çorap söküğü gibi gelir. Siz ses çıkarmayıp affettiğiniz için her dar zamanda ilk başvuracağı şey şiddet olur.
Yok artıkBoş bir vaktinde 3. sayfa haberlerinde daha güzel gözükmek için makyajlı bir vesikalik fotoğraf çektir
Her insanın tepkileri aynı olmaz, bunu bilmiyor musun? İkincisi olmayacağından da eminim.
Hatırlat bebişim, kabul. Bakalım bir sonraki konum ne olacak?Ben bu mesajını favoriledim, ileriki konularında sana hatırlatıcam
Hatırlat bebişim, kabul. Bakalım bir sonraki konum ne olacak?
Sevgilimi tanımıyorsun ki, nereden biliyorsun benim gibi hissetmediğini? Böyle şeyler anlatılmaz, o yüzden kendimi yormayacağım ama onun da bana aşık olduğundan emin olabilirsin.Sesini yükseltir kırılırsın, hafif dozajda haddini aşar kızarsın, tokata verilecek tepki bitirmek olmalı. Tokatına göz yumarsan bir dahaki sefere tekme tokat dalar, seviyorum aşığım boş işler, o senin gibi hissetmiyor hissetse kaybetmekten korkardı, o kadar farkında ki seni kaybetmeyeceğinin çözümü şiddette bulmuş.
Annem babam bugüne kadar şiddet uygulamadı demişsin, zaten onlar yapsa ailemden nefret ediyorum, evi terk edeceğim diye konu açardın, polise şikayet ederdin dava açardın, elalemin adamına diğer yanağınızı çeviriyorsunuz, aile vazgeçilir, dayakçı sevgililerden vazgeçilmez onlar bulunmaz hint kumaşı
Resmiyeti koruyalım diyorsun, sen bilirsin o zaman Vanillav Hanım.Bebiş derken?
Bunu yapmayacağınada emindiniz öyle değil mi? Emin olmasanız bu kadar şok geçirmezdiniz. Hayır yapmaması için neden Yok adam ben yaptım bi kere Zaten oturup beni bekledi ikincisi olsa nolur diyecek. Siz bunu bilmiyor musunuz?Her insanın tepkileri aynı olmaz, bunu bilmiyor musun? İkincisi olmayacağından da eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?