Sevgilime dediğim şeyden sonra benden uzaklaşmış nasıl düzeltirim bu durumu?

beyazfare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
201
24
98
sevgilime bir ay önce falan anlık sinirle çok kötü bir şey demiştim ayrılığa kadar gidebilirdi ama bir şekilde toparlamaya çalıştık. ama özellikle bu son 1-2 hafta çok fazla tartışmaya başladık neredeyse her gün ufak şeylerden tartışma çıktı. ben gereksiz uzattım sürekli boş boş soru sorup duruyordum ağzımdan çıkana dikkat etmiyordum o da fazla sinirleniyordu. bugün yine aynısı oldu bu sefer düzeltelim diye uzattım ama bana bir sure konuşmayalım kafami dinlemem gerekiyor dedi. konuştuk öyle ilk başka ollmuyor artık falan dedi zaten benim yarım senden bir ay önce o dediklerinden sonra uzaklaştı zaten sen benim yarımı kaybetmiştin ben bunu düşüncelerimi düzeltmek için çok uğraştım ama olmadi dedi yarımdan kastım beynim dedi düşüncelerim bu şekilde uzaklastirdi ama kalbim doğru kişi olduğunu söylüyor dedi. daha sonra düzeltmemiz için bir şans daha verdi bize. 4-5 gün konuşmayalım yasak kalkınca buluşur konuşuruz her şeyi madem öyle sen bana bir yol göster düzeltelim dedi, tartışma sorununu hallederiz ama benim ona o dediğim şeyden sonra benden uzaklaşması söylediklerimin kafasindan cikmamasi bunu nasıl duzeltiriz bilmiyorum, daha önce buna benzer bir şey yaşayan veya öneride bulunabilecek akıl verecek biri var mı?

Ne soylediyseniz eğer bir daha düzelmesi çok zor olur. Boşuna hem onu hem de kendinizi yıpratmaya gerek yok. Ayrılın.

ben zor zamanlar geçiyorken her zaman yanimda oluyordu arayıp kafami dağıtmaya çalışıyordu o sırada her şeyi geçiştirdi benimle ilgilendi ama ben bunlari gormezdenngelip o an ağzımdan sanki bu yüzdenyapmiyormus gibi bir şey söyledim

Anlayamadim acikcasi, soylediginiz cumleyi yazmaniz mumkun olur mu?

Anlaşılmıyor ki yazdıklarınız.

Her neyse, hatalı iseniz özür dilersiniz. Unutmazsa yapacak bir şey yok.

Onunlada mı bu şekilde konuşuyordunuz acaba?? Çünkü yazdığınızdan hiç bişey anlaşılmıyor.
Her şeyi geçiştirdi demişiniz, benimle ilgilendi demişiniz.

Anlayamadim acikcasi, soylediginiz cumleyi yazmaniz mumkun olur mu?
ben o zamanlar cok zor gunler geçiriyordum o da benim yanımda olmak için her şeyi kenara bırakıp benimle ilgilendi karantinadayiz yanimada gelemiyordu oyun oynardık sohbet ederdik bi gece aradı yine beni gel oyun oynayalım dedi falan bende istemedim konuşmadım prk telefonu kapatti yalniz kalmak istiyorsun diye. üzerine mesaj attım bi anlık sinirle sen anca oyunnoynamak istediignde beni ara gibisindne bir şey söyledim o her şeyini bırakıp yok sayıp yanimda oldu ama ben böyle bir laf edince olannoldu

Siz bunu dediniz diye mi yarısı sizden soğumuş. Yapmayın Allah aşkına. Zaten keyfiniz yokmuş sorunlarınız varmış ne var yani öyle bişey dediyseniz. Hadi bozulur, oda trip atar anlarımda bunun için yarısının soğuması ne. Bahane aramış gibi sizden uzaklaşmak için.

Agzimizdan cikmayanlar degil cikanlar yaralar. O yuzden soylerken 10 kez dusunmek gerekir. Soylediklerini artik geri alamazsin. Gecmisi de geri getiremezsin. Duzeltemrzdin. O kalp bir kere kirilinca bir daha dogrulmaz. En ufak seyde yine dagilirsiniz. Bardahin bir kez kirilmasi gibi. Artik eskisi gibi olmaz, tamir edilemez. O yara hep orads durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…