Sevgilime dediğim şeyden sonra benden uzaklaşmış nasıl düzeltirim bu durumu?

Bence bu kadar masum konuşmadiniz. Gizlediginiz bir şey olmadığına emin misiniz? Ayrılacak kadar büyük sebep görmedim. Eğer konu sadece oyun oynamak degilse

bu lafla mı yarısını kaybetmişsin
bence tümünü kaybet sen bunun.

O değil de çok heyecanlı gidiyor bu topik konusu, konu sahibi hala açıklamadın bence. Hala tam olarak kendisine ne söylediğini yazmadın. Bir adam bunları diyorsa epey ağır bir cümle kurmuş olmalısın ki yoksa durduk yere bu takılmayacak seyler yüzünden beynimi, yarımı, böbreğimi, gözümü kaybettim demez elbette.

Ha canı sıkılmıştır, artık bu ilişki yürümüyordur bıkmıştır belki de o söylediğin seyi bahane ederek bu davranışları sergiliyor olabilir.

Yok ya bi’ dur. En sonunda manas destanı yazacam. Bence açıklamalısın. Ergenokon mit müsteşarı değiliz ki nasıl çözelim.

Hala ne dediğinizi anlamadm.. direk söyler misiniz ? Ona göne yorum yaparız

Yaşlar 15 ise şu diyaloglar anlamlı...

Ben tahmin edeyim...Cinsel içerikli bişeyler konuşuyordunuz falan, o da seni bu sebeple arayınca bozulup sırf bunun için arıyorsun dedin...Ve o da gerçeklerin yüzüne vurulmasına dayanamadı...Ama merak etme bidaha bu konuda arıza çıkarmaman için gidecek gibi yapıyor, döndüğünde aman ayrılmasın siye ona hiç.sorun çıkarmayacak bir kıza dönüşeceksin zaten

Bana sinirle sen çöp yığınından başka birşey değilsin demişti 2011 yılı. O kadar sevmeme rağmen o sözle herşey bitti. Yıllarca peşimden koştu ama ben birkaç yıl sonra başka birine aşık oldum ve onunla evlenmek istedim. Bana çöp yığını dediği gün herşey bitti. Şuan çok mutluyum diğer aşık olduğum adama. Evlendik ve eşiml e çok mutluyum. O da rezil bir hayat yaşıyor

Ne kadar süredir sevgiliydiniz o sözü duyduğunuzda ve aşık mıydınız o kişiye?

her gün ufak şeylerden tartışma çıktı. ben gereksiz uzattım sürekli boş boş soru sorup duruyordum ağzımdan çıkana dikkat etmiyordum
Bu tarz ilişkileri ısrarla devam ettiren insanların akıl noksanligi olduğunu düşünüyorum.
Sevgiliniz soğuyup ayrılmak istemekle iyi yapmış.
Barışabiliriz, beni ikna et demekle hata yapmış

Kesinlikle olay bu ,benzer şeyler yazmaya gelmiştim ben de

Ne kadar süredir sevgiliydiniz o sözü duyduğunuzda ve aşık mıydınız o kişiye?
İlk aşktı işte. İlk aşk nasıl olabilirse öyleydi. 9 -10 ay sanırım. Eşimle 6 yıl sonra evlenebildik ama üni iş filan ayrıca daha iyi tanımış oldum eşimi. Her insan dört dörtlük değildir Bissunicole sende bilirsin arkadaşım. Eşim de dört dörtlük değildir tabi ama o ilk aşkı düşünemiyorum. Zorba ahlaksız terbiyesiz küfürbaz. Ayrıldıktan sonra aşk gözüm kapanıp normal pencere den bakınca gördüm onu

Helal kız sana.Çoğu insan o lafı yutup devam ederdi. Hiç kimse dört dörtlük değil tabi ki.Ama saygi ve sevgi oldugu sürece sorunlar aşılır.O herif saygisizmis.Simdi ne yapıyor haberin var mı?

Ne söylediğinizi bilsek ona göre yorum yapıcaz

Sevgilisi hadi oyun oynayalım demiş, o da sırf bunun için aradın demiş...Olay bu

Adam, yarımı kaybettin demiş yani herif yarım yarım dolaşıyor....Tabi beyin de yarım kalmış oluo, zaten azdı ve çoğu aşağı bölgedeydi, iyice küçüldü o zaman

Son düzenleme:

Kardeş sen ne anlatıon anlamadım ki...Gidip ilişkiler bölümünde aç konunu allah alah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…