Konu sahibi yazdı, çizdi yok oldu biz meraklılar olarak burda hala nöbet tutuyoruz. Sağ olsun topik canlı duruyor skskskekskskwkKardeş sen ne anlatıon anlamadım ki...Gidip ilişkiler bölümünde aç konunu allah alah
ben o zamanlar cok zor gunler geçiriyordum o da benim yanımda olmak için her şeyi kenara bırakıp benimle ilgilendi karantinadayiz yanimada gelemiyordu oyun oynardık sohbet ederdik bi gece aradı yine beni gel oyun oynayalım dedi falan bende istemedim konuşmadım prk telefonu kapatti yalniz kalmak istiyorsun diye. üzerine mesaj attım bi anlık sinirle sen anca oyunnoynamak istediignde beni ara gibisindne bir şey söyledim o her şeyini bırakıp yok sayıp yanimda oldu ama ben böyle bir laf edince olannoldu
Ben evlenene kadar düğün üm olana kadar annesi bir yandan kendi bir yandan yalvardı resmen hep bir umup son an da olsa vazgeçer kendine dönerim sandı. Düğünden sonra 1 ay geçti geçmedi bana inat yapar gibi sen evlenirsin ben evlenemez miyim der gibi önüne gelen ilk kızı istediler. Kız kendinden 5 yaş büyük, başka kültürden. Başka da birşey bilmiyorum hayatımHelal kız sana.Çoğu insan o lafı yutup devam ederdi.Hiç kimse dört dörtlük değil tabi ki.Ama saygi ve sevgi oldugu sürece sorunlar aşılır.O herif saygisizmis.Simdi ne yapıyor haberin var mı?
bende dedim annesine küfür etmissindir bnce senden sıkılmış yada bahane arıyor seni köle gibi kullanmak için böyle bi sebep bu kadar uzatılmazben o zamanlar cok zor gunler geçiriyordum o da benim yanımda olmak için her şeyi kenara bırakıp benimle ilgilendi karantinadayiz yanimada gelemiyordu oyun oynardık sohbet ederdik bi gece aradı yine beni gel oyun oynayalım dedi falan bende istemedim konuşmadım prk telefonu kapatti yalniz kalmak istiyorsun diye. üzerine mesaj attım bi anlık sinirle sen anca oyunnoynamak istediignde beni ara gibisindne bir şey söyledim o her şeyini bırakıp yok sayıp yanimda oldu ama ben böyle bir laf edince olannoldu
Siz bunu dediniz diye mi yarısı sizden soğumuş. Yapmayın Allah aşkına. Zaten keyfiniz yokmuş sorunlarınız varmış ne var yani öyle bişey dediyseniz. Hadi bozulur, oda trip atar anlarımda bunun için yarısının soğuması ne. Bahane aramış gibi sizden uzaklaşmak için.
Küçümsemek ne ya, yazdığım yorumun neresinde küçükseme var Allah aşkına. Ufak tefek şeylerde soğuyacaksanız sevmeyin bi zahmet. Aşk sevgi çocukça şeylerle soğuyacak bişey değil. En azından benim için değil.Niye küçümsüyorsunuz ki ben de olsam soğurum. Nankör insan sevmem.
yakınlığımı uzakta olduğumuz için hissedemiyormuş yanyana olduğumuzda böyle değilmiş. hissedememeside onun bir problemiymiş ben elimden geleni yapıyormuşum cuma günü buluşacağız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?