sevgilime sürekli küfür eden ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ettiğim küfürler de öyle az buz değil yani.
ama öküzün tekidir
sen işte bu kadar malsın gibisinden
ettiğim küfürler de öyle az buz değil yani, i..ne, o.ç. şrf...siz gibisinden.
aklıma geliyor yine durduk yere küfür etmeye başlıyorum.

yukardakiler sizin cümleleriniz.
şimdi bunların size söylendiğini düşünerek okuyun.
ben bir insanın ağzına bu kelimeleri yakıştıramam, genç bir kızın ağzına hiç yakıştıramam.
bunu duyup da yine sizinle sevgili olan bir adamın aklına şaşayım.
çok kirli bir ağzınız var.
zihniniz temizlenmezse ağzınız temizlenmez.

genel olarak saldırgan bir tavrın var anladığım kadarıyla, sevgilinin sana hediyeler almamasını ya da süprizler yapmamasını geç öncelikle bu tavrını düzeltmeye odaklan, mesela profesyonel yardım almayı deneyebilirsin.
bunu sadece bu ilişkin için söylemiyorum. kendin için yapmalısın yani...
ikincisi ; kimse kimseye sürekli süprizler yapmak zorunda değil. herkesin özel gün anlayışı farklı. kaldı ki adam zaten almış sana hediyesini, hatta günler öncesinden burnundan getirmesen belki bir organizasyon bile yapacaktı, senin çıkışından sonra içinden gelmemiş demek ki...
üçüncüsü ; o sosyal medyadaki aşklara da özenme hepsi yalan dolan. hepsi markalardan hediye almak için, fazla takipçi için yapılan senaryolar....
misal benim bir arkadaşım kocasıyla kedi köpek gibi kavga edip boşanıcam ben bundan diye sayıp sövüp 15 dakka sonra düğün fotosunu paylaşıyordu kaynanası görsün de kudursun diye. aslında çok huzursuzdu evliliğinde ama dışarıya aşk böceği olduklarını yansıtıyordu gören aşktan geberiyolar sanır, demem o ki dışını görerek yargılama içeride neler oluyor bilemezsin.

küfür konusuna da hiç ayrıntılı girmiyorum. çok çok çok yanlış. kimse hediye almadı süpriz yapmadı diye bunca hakareti küfrü hak etmez. ayrılın kurtulun ikiniz de.....

Adamı daha fazla yormadan acı ve ayrıl sonunuz hiç iyi görünmüyor. Sizi s3vdiği için ses çıkarmamış ama artık bıkkınlık getırmıssın. Ve bı psikoloğa görün derim.

Benim de sevgilime çok sinirlendiğim anlar oluyor ama ne hakaret ne de küfür etmiyorum. Saygı bitince sevgi de biter. Yakında terkedilirsen şaşırma. Yaptıkların normal değil bence psikolojik destek al

Nişanlıyım ne nişanlım bana küfür etmiştir nede ben ona ha küfür ederken duymadım mi duydum ki bana ne kadar kizarsa kızsın öyle bir olayla karşılaşmadım bende bazen instagramdakilere özeniyorum sürpriz bir çiçek yollamamistir iş yerime mesela ama sonra yanımdaki adama bakıyorum beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor bu benim ruhumu bir çiçekten daha çok okşuyor. İnstagrami duygu boslugunun içine koyma bogulursun orda kötü gününü paylaşan bir Allah'ın kulu yoktur

Adamcağıza çok acıdım.
Ne mıymıntılığı kaldı ne öküzlüğü.
Hâlâ da size birtanem diyor alttan alıyor. Pes..
Keşke bu kadar alttan almasa.
Çünkü size fazla paye verilmiş sizde ipin ucunu kaçırmışsınız.
Umarım bu düşüncelerinizi öğrenir.
Ve bu ilişkiyi temelli bitirir.

Bu arada başkalarının instagramda ilişkisine bakarken çuvaldızı kendinize batırıyor musunuz?
Sürekli küfür hakaret.. adamı aşağılama..
Bunu yapan birine kim ne değeri versin Allah aşkına?
Ayrıca madem sevgiliniz size göre bu kadar öküz bu kadar mıymıntı neden ayrılmıyorsunuz neden???
Neden hala küfür edip edip sonra rica minnet geri dönüyorsunuz?

Adamın kendini bu toksik ilişkiden kurtarması lazım.. umarım kurtarır. Adamı stres topu yapmışsınız. Umarım adamın gözü açılır.
Sizde bir psikiyatriste gidin destek alın. Ruh haliniz hiç iyi değil. Destek almanız lazım.

Son düzenleme:
Harun abi sen misin?

Bu iliskinin sonu yok bence ya tedavi olun yada kendinizi ayriliga hazirlayin size olan sevgisinden affediyor ama bu sekilde devam ederseniz sevgisi birgun bitecek o sanslari birdaha vermicek

Haksız mıyım demişsiniz EVET HAKSIZSINIZ. Üstelik yorumlara verdiğiniz cevaplarla ve tavrınızla da ne kadar terbiyesiz olduğunuz ortada. Ben evliyim ama kocam bana MAL diyemez, bende ona diyemem çünkü bu sıfat insana hitaben söylenebilecek bir şey değil. Diğer ettiğiniz küfürlere hiç girmiyorum bile bu nasıl bir seviyesizlik? Sevgiliniz sizin için bir şeyler yapmıyor değil belli ki kendi çapında yapıyor veya yapmaya çalışıyor ama siz sabırsızsınız. Mesela ilk verdiğiniz örnek; 1 gün daha bekleseniz zaten hediyesini verecekmiş adam ne bu yüzsüzlük hediye de hediye, süpriz de süpriz diye adamın boğazına yapışmışsınız. Siz halâ sevgili misiniz? Çok üzüldüm karşı taraf adına. Bence sizin acilen bir pskolojik destek almanız gerek. Normal birinin yapabileceği davranışlar değil sizinkisi.

Yapma vazgeç o huyundan yine üzülen sen olursun kaybedersen onuu,vazgeç küfürden hediyeden onun senin yanında olması sana yetsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…