sevgilime sürekli küfür eden ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence sevgilinin de hatası var.
Annesine küfür eden biriyle neden barışıp hiç birsey olmamış gibi devam eder ki insan.
O anlamda demedim yav küfür yiyecek birisi değil demek istedim. Yoksa bu konuda haklısınız yani belli ki adam ggurursuz

Küfür nedir ya.Bu kadar saymıyorsanız erkek arkadaşınızı ayrılın gitsin

Bak bende küfür ederim hele ki iş hayatımda ki yasantım erkekten farksızdır.
Ama aile ilişkileri olsun sevdiğim insanlar olsun asla böyle davranmam..
Toparlan biraz reis

Millet millet ey ahali

Ne dersen kendine edersin kendi kendine

konu sahibinin acilen kitap okumaya başlaması gerekiyor (kendisi konunun kapatılmasını istediği için ona hitaben yazmıyorum), kolay olsun diye şeker portakalı kitabı ile veya Buket Uzuner in çocuk-genç kitaplarıyla başlayabilir. Hem insan ilişkilerini, hem hayatta bir hedefin olması gerektiğini, hem saygıyı hem de edebi bir yerlerden öğrenmeye başlaması lazım. Ben naçizane kitap tavsiyelerimi yazdım

Sevgilinin selameti için, ayrıl, iyi küfürlere dayanıyor.. Sende, sağa sola tükürüp, sürekli küfür ederek gezen, yürürken elindeki cep telefonundan müziği açıp, bana niye baktın, gözümün üstünde kaşımda var diyerek ona buna sataşmaya çalışan tipten çık. Çıkamıyorsan destek al. Sevgilin sürekli küfür etse, burada ağlayarak bana böyle böyle yapıyor psikolojik destek alması lazım ama almıyor napıcam diye konu açanlardan olurdun yoksa..

Ama herşeye küfür etmişsiniz sizde.

Yani bir kızın ağzına hiç yakışmamasını geçtim, üstüne basa basa sürekli küfür ettiğinizi yazmışsınız. Diğer herşey bir yana, bu size garip gelmiyor mu? Neden sürekli küfür ediyorsunuz?

İlişkiler de küfür olayına karşıyım çok ayıp etmişsin. Ağzının ayarı olmayan insan duran insanı çileden çıkarır ...

Çocuğun annesine üzüldüm.
Hem hiç alakası olmayan bir konuda küfür yiyor kadın hemde oğlu kendisine saygısı olmayan biriyle birlikte. Sinir oluyorsan telefonu bırak rahatlamaya çalış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…