Sevgilimi Affedeyimmi

Ne romantik bir ilişki

Tamam doğruda hak etmedimi yani ne yapsaydım sussamiydim o pis göz millete bakarken
Dua etsin sadece tokatla kaldı

Hadi anlat bakalım daha ne olmadığı için dua edecek?

Mafya tutup vurdurmadığın için mi? Saldırıp kolunu kırmadığın için mi? Ne?

Diliniz yok mu sizin, iki gün sonra çocuğun olduğunda ona da mı her gün vuracaksın?

Şımarıklığın ve popohlanmanın getirdiği öz güven patlamaları bunlar. Vazgeçilmez sanıyorsunuz kendinizi, kimse vazgeçilmez değildir.

Sevgilisinden tokat yiyen hanımlara burada ayrılın diyoruz, sen de onların sorunlu sevgililerinden farkın yok. Aynı bahaneler.

Uyarayım, bu tavırlar başkasına işlemez. Elalem yerinde durup da o tokatı yemez. Sevgilin de bir özür diler iki özür diler sonra bir mesajla seni terkediverir, niye nazını çeksin?

Adam biliyor ki iki patlatsa amel defteri closing ceremony olacak. Tutuyor kendini netsin. Ama bir tutar iki tutar.

O zaman niye affedetim mi diye soruyorsunuz madem bu kadar netsiniz?

Kimse kendini vazgeçilmez sanmıyor burda.İyi okuyun millete bakan ben değilim o
Ben vazgeçilmez değilim diye böyle yanlislara göz yumamam.Oda vazgeçilmez degil kimse kusura bakmasın

Mike Tyson ın muhteşem bir lafı vardır: “Herkesin yumruk yiyene kadar bir planı vardır” diye.

Bu işin profesyonelleri aman kavgadan kaçın ne olacağını bilemezsiniz diyor, hanım kızımızın aklına adamın direnebileceği gelmiyor.

Ben vazgeçilmez değilim diye böyle yanlislara göz yumamam.Oda vazgeçilmez degil kimse kusura bakmasın
Zaten onun yaptığı yanlış ve bahaneleri saçma. O baktı diye bakılıyorsa herkes bakışsın o zaman. Flört oluyor diyebiliriz. Ama siz '' ben bunlara göz yummam '' diyorsanız ayrılın, o an terk edip gidin bitsin. Tokat falan hiç hoş değil bence.

Öyle deyyuslar benim kocam olamaz şişlerim onu
Ben daha iyisini alicam ve hak ettiği değeri göstericem
Yalnız hak etmek birinin inisiyatifine kalırsa yarın bir adam da gelip sizin bir şeyleri hak edip etmediğinize gayet tabi salık verir.

Ay konu nerelere geldi yaa.onu soyleyenler şerefli namuslu insanlardır böyle namusuzlara dememislerdir bunları eminim.Anlık sinir patlaması ama pişman degilim ne yalan soyleyeyim ortada kaşı gözü oynayan bi erkek var

Yani oyle yapicaktimda işte anlık gözüm döndü.

Hanımefendi sizin oracıkta terkedilmeniz gerekiyordu onun değil. Gayet de okuduk ne yazdığınızı.

Şöyle açıklayayım:
Evli olsanız mahkemeye kocam başkasına göz ucuyla baktı boşanmak istiyorum deseniz hakim güler geçer.

O ise darp raporu alıp sizi evden uzaklaştırabilir, eşe şiddet boşanma sebebidir. Anlaşıldı mı?

Kadınsınız diye şiddetinizin şirin gözükeceğini düşünüyorsunuz, kanunlarımızda böyle birşey yok.

Ç.künü kes dhhdhdh şaka şaka yapma sakin valla biri bigun agzini burnunu kirar, feleğini şaşirirsin, vurma insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…